סכמ"ש

סכמ"ש

עבר קצת זמן, חשבתי שכדאי שנתגעגע קצת ושיצטבר לנו קצת חוויות להעביר.

היום הכי טוב:
היום הפחות טוב:
ציטוט/מצחיק/מרגש:
קניית השבוע:
ספר:
שיר:
סדרה:
תוכניות לשבוע הבא:
תמונה למי שבר מזל ויכול

דוגמא אישית

היום הכי טוב:
אמממ אתמול, יצאתי לחופש של 5 ימים יאייי!!
היום הפחות טוב:
תודה לאל, היה שבוע שגרתי.
ציטוט/מצחיק/מרגש:
"טל, בא לך לרקוד, דווקא נראה לי שבא לך, בואי, למה מה תעשי לי??" חחחחחחח

קניית השבוע:
ציוד לבי"ס, זה כ"כ כיף וחולצות עם הדפסים.
ספר:
"נאמנים" השלישי והאחרון בסדרת מפוצלים, נורא פשוט נורא, התחיל כ"כ טוב המשיך נהדר, הכל היה טוב, הרעיון, הכיוון ואז היא הרסה את הספר

שיר:
כנראה בגלל שהסדרה הסתיימה, הקשבתי הרבה לפתיח של דם אמיתי Jace Everett - Bad Things
סדרה:
דם אמיתי
, טין וולף, פל"ל, הנותרים, ותחת כיפה שקופה. וויתרתי על הרודן, לא הצליחה להחזיק אותי.
תוכניות לשבוע הבא:
חזרה לבי"ס
אני ממש מתרגשת בשבילה.
תמונה למי שבר מזל ויכול

שבת שלום

Shiri from the block

Active member
איזה כיף חופש 5 ימים!
אני אף פעם לא ממש אהבתי את הפתיח של דם אמיתי..
רק בפרקים האחרונים מתוך כבוד לסדרה אשכרה השקעתי וראיתי את הפתיח

אני מאוד מאוד מאוכזבת מדם אמיתי וההתנהלות שלהם ב-2 עונות האחרונות.
שמעתי שמועות שהיוצרים עצמם לא ידעו כבר איזה עלילות לעשות ולכן זה ניהיה כזה הזוי והחליטו להפסיק. זה נשמע לי מאוד הגיוני.
נראה לי כבר מעונה 5 לא אהבתי את העלילות עם כל אנשי הזאב...
בא לי לראות את ה-2-3 עונות הראשונות שוב וזהו.

אני אף פעם לא הייתי מסוגלת להסתכל

על הפתיח, תמיד הייתי מסיטה מבט ורק שומעת את השיר.
&nbsp

Razul 20

New member
מסכמשת

היום הכי טוב:יום ראשון,לקחו אותנו מהבסיס להופעה של שירי מיימון ושמעון בוסקילה,לא יוצא לי להיות הרבה בהופעות אז זה היה נחמד וגם הם שילוב ממש טוב!

היום הפחות טוב:יום שלישי,אפילו שזה היום שיצאתי הביתה קיבלתי שעות ביציאה על דבר שטותי ואיכשהו הדרך הביתה נראתה לי בהתאם ארוכה מהרגיל (וגם ככה אני משרתת ממש רחוק מהבית
)
ציטוט/מצחיק/מרגש:אממ לא עולה לי משהו לראש כרגע..
קניית השבוע:ארטיק דובדבן באמצע הפסקת חשמל בבסיס ביום חם במיוחד

ספר:לא היה
שיר:"הופה היי" משום מה חחח
סדרה:יש סדרה אוסטרלית בVOD ביס שקוראים לה "מקום בלב" על התקופה שאחרי מלחמת העולם השנייה,מומלצת בחום!
תוכניות לשבוע הבא:בסיס וזה..

Shiri from the block

Active member
שירי מיימון

אבל אני לא אוהבת את השיתוף פעולה ביניהם.
למרות שגם עכשיו כשהיא מופיעה לבד לא יצא לי לראות אותה עדיין

סכמ"ש

היום הכי טוב: יום ב'. חזרתי לספסל הלימודים, השלמות לקראת תואר שני. ללמוד בקולג' עם ילדים בני 18 זה מצחיק מאוד, זה אשכרה להכנס לתוכנית טלווזיה או סרט מהוליווד. אמת שהתרגשתי ושמחתי (ולא הייתי הכי מבוגרת). מאוד שונה ללמוד באונ' אמריקנית לעומת אונ' ישראלית, בעיקר הפתוחה....
יש לי שנה של השלמות, וזו הבחלט חוויה אנתרופולוגית....

היום הפחות טוב: אני מניחה שאתמול, העייפות פשוט גברה עלי.... והתחלתי לחשוב שאולי לקחתי על עצמי יותר מידי מטלות לחודשים הקרובים

ציטוט/מצחיק/מרגש: סתם מצחיק.... בעלי נשאר עם הבנות אחה"צ השבוע, וסיפר לי מה הם עשו, תוך כדי חיקויים מושלמים, פליאה על התנהגויות שהן הפגינו, וניתוח אופי מדוייק של הבנות...... אחרי שסיימתי להתפתל על הרצפה מרוב צחוק נתקעתי עם שיהוקים בערך שעה....

קניית השבוע: ספרי לימוד - כל ספר עולה בערך 100$, מזל מזל מזל שהמציאו את האינטרנט ומצאתי את כל הספרים ברבע מחיר....

ספר: "אפר על ראשה" מאת חווה עציון הלוי. פרשנות מעניינת לסיפור המקראי של תמר בן דוד המלך. "ולו שתי נשים" מאת חווה עציון הלוי. עוד פרשנות מעניינת אך הזויה לסיפור של חנה (אימו של שמואל הנביא), ופנינה נשותיו של אלקנא.
מאוד אהבתי להזכר בסיפורי התנ"ך, נהנתי מאוד מאוד מהשפה הכתובה של הספר ומהעלילה. ממליצה למי שמחפש רומן רומנטי עם טיפה היסטוריה.

סדרה: mr. selfridge סדרה מצויינת של ה BBC, לצערי יצא לי לראות רק 3 פרקים, בעלי המשיך בלעדי כי הוא לא היה יכול לחכות

תוכניות לשבוע הבא: בתקווה לסיים לסדר את הלו"ז של הלימודים, לעבוד על קרנבל הסתיו של בית הספר אותו התנדבתי לנהל, ואולי אולי אולי ללכת לישון בשעה נורמלית (כלומר לפני 1 בלילה)

ווואיי אני ממש מתרגשת בשבילך

וגם ממש גאה בך, זה לא מובן מאליו שבגילנו, עם משפחה וילדים זה טבעי לחזור ללימודים,
אז באמת כל הכבוד ושיהיה לך המון המון הצלחה!!!
איך היו התגובות של הסטודנטים האחרים?
&nbsp

תודה

חשבתי שאני אוכל לעשות את ההשלמות בסמסטר, אבל אם כל הפרוייקטים האחרים, ולמצאו בייביסיטר שתאסוף מבתי ספר, זה פשוט לא אפשרי...
לא אמרתי לאף אחד בת כמה אני ושאני אימא. למזלי אני לא ניראת יום מעל גיל 30, ויש הרבה שחושבים שעוד הרבה פחות (לפני שנה ביקשו תעודת זהות שהלכתי לקנות בירה!!). וגם, כאן מאוד נפוץ שיש אימהות צעירות, נגיד גיל 20-25 שלומדות, ומאוד פופלרי לחזור ללמוד בגיל מבוגר.
מעניין באמת מה תהיה התגובה שיגלו בת כמה אני....

xokeren

New member
מסכמש"ת

היום הכי טוב: יום רביעי והיום
יום רביעי כי הגיעו הDVD של בונז שהזמנתי לפני שבועיים מאיביי... והיום כי סוף סוף האוטו משוחרר לנהיגה... נתקעו ב2 מסמרים בסופשבוע שעבר אז היה אסור לי לנסוע בו...
היום הפחות טוב: אין ממש
ציטוט/מצחיק/מרגש: נאדה
קניית השבוע: הDVD של בונז
ספר: סיימתי delirium
שיר: breathe again- sara bareilles
סדרה: קאסל, young & hungry, שקרניות, בונז (כן אני מכורה
)
תוכניות לשבוע הבא: מתחילים ללמוד

תמונה למי שבר מזל ויכול השקיעה מאתמול ברחוב שלי

וסתם כי לא היה בשבוע שעבר ואני רוצה לשתף... השתתפתי בתחרות של הכנת סרטון (2-10 דק') ב48 שעות באונ' שלי... היו 8 קבוצות אבל אחת נאלצה לפרוש בגלל שהם לא סיימו בזמן.. והקבוצה שלי במקום 1
הפרס הוא $400... השופטים כללו מישהו מהתוכנית שלי, השחקן אוסריק צ'או (Osric Chau, הוא שחק בעל טבעי), ואלפונסו צ'ין (alfonso chin, הוא היה צלם בכמה פרקים של הסדרה 'חץ' והוא גם בחור שסיים את התוכנית שאני נמצאת בה עכשיו).. גם זכינו באהובי הקהל... זה היה שובר של $50 לחנות שמשאילה ציוד לצילום... (-:

מדליק!! מזל טוב
+
לפל"ל

הפרק האחרון של פל"ל השאיר אותי

הייתי בהלם מוחלט, לא האמנתי שהיא באמת מתה, חשבתי שזו סתם תחבולה כדי לשגע אותנו,
אבל אז התא מטען נפתח ו.....והייתי בהלם.
כמה עצוב, אהבתי אותה ממש, אני מקווה שהסיבה שהיא כבר לא בסדרה זה כי הבנות יהיו מול אליסון
ובגלל זה לא צריך את מונה.
למרות שקשה לי להאמין שאלי היא A, אולי הקפוצון הבלונדיני זו סיסי? (איפה היא עכשיו? אני לא זוכרת מה קרה איתה, היא שוחררה, לא?)

Rachel47

New member
שבוע עייף ביותר

היום הכי טוב: אהההההההה...רוב השבוע היה די זהה
היום הפחות טוב: אתמול ירדנו לאילת לכמה שעות כדי להתחיל לקחת דברים מהדירה חזרה הביתה (עוד אין דירה בב"ש
) וזה היה יום ארוך וקשה..מה שכן עשיתי את הנסיעה חזרה לגמרי לבד

ציטוט/מצחיק/מרגש: אין לי ממש
קניית השבוע: ואו לא קניתי כלום השבוע
ספר: רק החלטתי לקרוא את paper towns של ג'ון גרין..אבל טרם התחלתי
שיר: היחיד שעולה לי כמשהו יוצא דופן זה דווקא שיר שאני לא מצליחה להפסיק לבכות כל פעם שאני שומעת אותו, הוא נקרא "אצלנו בגן" והוא פשוט מדהים אבל עצוווווווווווווווב...גם כל פעם ששמים אותו ברדיו אני אומרת לעצמי שזהו הפעם אני לא בוכה..אף פעם לא הולך..
סדרה: וול יש פגרה שזה דווקא טוב לי כי עם העבודה אין לי ממש זמן לשומדבר..אבל התחלתי לראות את הוולוג של גרייס הלביג אם זה נחשב..
תוכניות לשבוע הבא: עבודה, יש 2 ישיבות צוות שאנחנו מארגנים השבוע שאני די מתרגשת לגביהן ובשישי הבא יורדים שוב לקחת את הדברים שעוד נשארו באילת..

עד שאת מגיעה לאילת זה ברכב?

חשבתי שאני אראה אותך בשדה

איפה כל הציוד שלכם עכשיו, בדירה?

למעלה