סכמ"ש
היום הכי טוב: יום ב'. חזרתי לספסל הלימודים, השלמות לקראת תואר שני. ללמוד בקולג' עם ילדים בני 18 זה מצחיק מאוד, זה אשכרה להכנס לתוכנית טלווזיה או סרט מהוליווד. אמת שהתרגשתי ושמחתי (ולא הייתי הכי מבוגרת). מאוד שונה ללמוד באונ' אמריקנית לעומת אונ' ישראלית, בעיקר הפתוחה....
יש לי שנה של השלמות, וזו הבחלט חוויה אנתרופולוגית....
היום הפחות טוב: אני מניחה שאתמול, העייפות פשוט גברה עלי.... והתחלתי לחשוב שאולי לקחתי על עצמי יותר מידי מטלות לחודשים הקרובים
ציטוט/מצחיק/מרגש: סתם מצחיק.... בעלי נשאר עם הבנות אחה"צ השבוע, וסיפר לי מה הם עשו, תוך כדי חיקויים מושלמים, פליאה על התנהגויות שהן הפגינו, וניתוח אופי מדוייק של הבנות...... אחרי שסיימתי להתפתל על הרצפה מרוב צחוק נתקעתי עם שיהוקים בערך שעה....
קניית השבוע: ספרי לימוד - כל ספר עולה בערך 100$, מזל מזל מזל שהמציאו את האינטרנט ומצאתי את כל הספרים ברבע מחיר....
ספר: "אפר על ראשה" מאת חווה עציון הלוי. פרשנות מעניינת לסיפור המקראי של תמר בן דוד המלך. "ולו שתי נשים" מאת חווה עציון הלוי. עוד פרשנות מעניינת אך הזויה לסיפור של חנה (אימו של שמואל הנביא), ופנינה נשותיו של אלקנא.
מאוד אהבתי להזכר בסיפורי התנ"ך, נהנתי מאוד מאוד מהשפה הכתובה של הספר ומהעלילה. ממליצה למי שמחפש רומן רומנטי עם טיפה היסטוריה.
סדרה: mr. selfridge סדרה מצויינת של ה BBC, לצערי יצא לי לראות רק 3 פרקים, בעלי המשיך בלעדי כי הוא לא היה יכול לחכות
תוכניות לשבוע הבא: בתקווה לסיים לסדר את הלו"ז של הלימודים, לעבוד על קרנבל הסתיו של בית הספר אותו התנדבתי לנהל, ואולי אולי אולי ללכת לישון בשעה נורמלית (כלומר לפני 1 בלילה)