אור וחושך מול האיסלאם

רותי 11

New member
אור וחושך מול האיסלאם

תהיה שעלתה לי היום במחשבה ומה שאני שואלת עכשיו זאת באמת שאלה / תהיה רצינית.
מה שאני שואלת בקול זה לגבי המצב של המוסלמים, ואני מתכוונת לכל האיסלאם ולא לפלסטינאים. אנחנו רואים ויודעים את המצב/המקום החשוך שבו הם נמצאים וזה הולך ומחריף במהירות, והשאלה שלי היא אם אכן אור שנשלח אליהם יעזור באמת? משום שבאמת נשלח לשם המון אור מהרבה אנשי רוח, וזה לא רק שלא עוזר אלא כפי שציינתי הולך ומחריף, משום שיש שם (על פי ידיעתי) התערבות חוצנית שכנראה לא מאפשרת לאור להגיע לשם ורק שואבת מהם את האור.
לאור ההבנה הזאת מה באמת עושים במצב כזה?

(ואין לי כוונה לפגוע באף מוסלמ אני לא מדברת על הפרט אלא על הכלל)

Mr Utterson

New member
בל נאשים את החוצנים במצב המוסלמים

לא נראה לי שהחוצנים הורסים למוסלמים, נראה לי שמוסלמים עושים את זה יפה מאוד בלי עזרה חיצונית.

הרבה אנשים חושבים מה יהיה איתם, והשאלה כרוכה במידה רבה מה יהיה איתנו, ולאור העובדה שהם הסתננו לאירופה בצורה מאוד יעילה - גם מה יהיה על אירופה.

התשובה לדעתי היא:
(1) הם לא צפויים להשתפר מעצמם. בכל מצב בו הם לא המנצחים המוחלטים והבלתי-מעורערים הם ימשיכו להרוס כל דבר טוב שיש להם ולאלו שסביבם.
(2) כל עוד העולם מסביב ימשיך ליפול לרטוריקה הפסאודו-נאורה שמאפשרת לחושך להתרבות, הם ימשיכו בשלהם. ברגע שמספיק אנשים יפנימו שיש כאן בעיה בסדר גודל עולמי ושכללי המשחק צריכים להשתנות, דברים יתחילו להשתנות. השאלה הגדולה היא כמובן האם זה לא יקרה מאוחר מדי.

רותי 11

New member
כדי להיות במקום שבו הם נמצאים הם צריכים להיות

במקום מאוד חשוך, אבל ממש חשוך
ובגלל המצב הזה מרוב שהחושך שם
עמוק לאור די קשה לחדור את השכבות
האלה

דבר ראשון

זה תלוי כמה אור באמת נשלח, לעומת כמה אנרגיה שלילית כבר קיימת. ידוע שאנרגיה שלילית יש כח חזק יותר מלאנרגיה חיובית כששתיהן ברמה זהה, למרות ששמעתי על שיש שגורסים ההיפך. (למשל ילד שמקבל קללה יצטרך לשמוע אחר כך המון מילים טובות כדי לכפר על זה, והפוך זה לא יעבוד). מה שאני אומרת זה כמה אנשים שולחים אור, לעומת כמה איסלאמים קיימיםאו תומכים בהם בעולם.
דבר שני - האור /אנרגיות חיוביות שנשלח - יתכן והוא טעון בהתנגדויות (כגון שנאה, טינה, הלוואי שהם ימותו וכו, הלוואי שננצח וכו') . כאשר אנרגיות שליליות/חושך לא טעון בחיובי, כמעט אף פעם, זה בדרך כלל שלם.
דבר שלישי - מלחמה מביאה לאיזון של טוב ורע. ולדעתי בחיים היא לא תסתיים, למרות שאני מאוד רוצה (הרי לך דוגמה להתנגדות שאני מודעת לה).
דבר רביעי, גם בפוסט שלך ישנה התנגדות כי יש בו ספק שאור יעזור. ובאור אין ספקות.
:)

franse

New member
ברור שחוצנים מעורבים שם.

לרוע המזל הם מעורבים בכל הפלנטה:
הפרד ומשול.

למעלה