קיטורים זה פה
T The Blue Fairy New member 29/5/12 #2 אז מזל טוב לי, קיבלתי את הדו"ח הראשון שלי לא הרגשה נעימה כל כך :| וחם ליייייי, אני שונאת את הקיץ!!
T The Blue Fairy New member 30/5/12 #4 למזלי לא נוראי, 250 ש"ח, בלי נקודות סתם הרגשה לא נעימה :| תודה בובה
ש שירז2095 New member 31/5/12 #5 אויש..זה באמת אוף דוח זה אחד הדברים היותר מבאסים שיכולים לקרות ולהרוס את היום לגמרי!
ע עדיב4 New member 2/6/12 #6 האקס שלי העלה תמונה שלו עם מישהי במסיבה מתנשקים שבוע אחרי שנפרדנו אחרי שנה
T The Blue Fairy New member 3/6/12 #9 בובה אני חושבת שהצעד הראשון שלך צריך להיות למחוק אותו מהפייסבוק בכלל תתנתקי ממנו מכל מדיה אפשרית, רק ככה אפשר להתגבר בזמן הקצר ביותר וגם לא תיפגעי על הדרך
בובה אני חושבת שהצעד הראשון שלך צריך להיות למחוק אותו מהפייסבוק בכלל תתנתקי ממנו מכל מדיה אפשרית, רק ככה אפשר להתגבר בזמן הקצר ביותר וגם לא תיפגעי על הדרך
T The Blue Fairy New member 5/6/12 #14 אז גם החברות צריכות למדר =\ אם לא למחוק אותו מהפייס אז לפחות לא לשתף אותך בדברים כאלה זה לא מועיל לכלום
אז גם החברות צריכות למדר =\ אם לא למחוק אותו מהפייס אז לפחות לא לשתף אותך בדברים כאלה זה לא מועיל לכלום
ע עדיב4 New member 5/6/12 #15 כן הבהרתי לכל החברים שזה מאחורי ולא מדברים עליו יותר כי מיותר.. אבל עדיין עשה לי הרבה רע בשבת לראות ולשמוע על זה בעיקר הרגיז אבל אולי בסופו של דבר די תרם לנפץ את הבועה של 'היינו מושלמים וזה סתם התפרק'
כן הבהרתי לכל החברים שזה מאחורי ולא מדברים עליו יותר כי מיותר.. אבל עדיין עשה לי הרבה רע בשבת לראות ולשמוע על זה בעיקר הרגיז אבל אולי בסופו של דבר די תרם לנפץ את הבועה של 'היינו מושלמים וזה סתם התפרק'