גם אני השתתפתי בפעילות נסיינים של פירורי הלחם של קנור!

גם אני השתתפתי בפעילות נסיינים של פירורי הלחם של קנור!

אז בגלל שיש לי פיצ'קים בבית חיפשתי מתכון פשוט וקל שהם יאהבו - וואלה... הילדים עפו.
הופתעתי כמה פשוט וקל וזה היה לארגן את ארוחת הערב הטעימה הזאת.
אני יודעת שאני לא ממציאה פה את הגלגל עם המתכון, אבל אני חייבת להגיד שיש משהו מאוד מוגמר במוצר של קנור - פירורי לחם לאפייה:
http://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/SOS/Article-bc38033ca410b41006.htm
המוצר מגיע מתובל, כך שאין צורך אפילו להתעסק בהמלחה של המוצר. מצד אחד זה טוב - כי זה באמת חוסך עוד תהליך בהכנה, מצד שני אם מישהו לא מתחבר לטעם אז זה חבל

יש לפירורי לחם קצת טעם תעשייתי - סגנון אוכל מהיר שכזה. אני אישית מאוד אוהבת אז זה לא הפריע.. אבל לידיעתכם!
בכל מקרה כמו שאתם וודאי יודעים מרתיחים את הכרובית - כשהיא מוכנה מפרקים אותה לחתיכות טובלים בביצה ובפירורי הלחם.
מכניסים לתנור ומתפללים לטוב!
בקיצור זה יוצא ממש ממש טעים. תוך 5 דקות כבר לא היו יותר כרוביות בצלחת.
ממליצה בחום!





 
למעלה