אם אפשר...

אם אפשר...

לא כל כך קשור לפורום אבל קצת:)
בערך כל היום ישנתי, מהמיטה, לספה ובחזרה למיטה:)
ועכשיו אני עייפה

ואני אמורה לנקות היום..ואין כבר לאן לדחות, כי עוד שניה נגמר היום גם ככה!!
ואין לי כוח, ואין יותר אופציות דחייה (ובאמת שניסיתי).
מאיפה אני מוצאת את הכוח?..

עצתי פשוט תתחילי לנקות בלי כח

עם העבודה האנדרנלין עולה וגם הכח מגיע איתו.

אצלי זה עובד, נסי אולי גם אצלך זה יעבוד
בהצלחה!

תודה:)

התחלתי...ואני כבר עושה הפסקה...
הכוח דווקא לא מגיע...אני כולי מזיעה וחם לי וקשה לי:)

LsMs

New member
אם זה מגיע למצב כזה

אז אני פשוט מחלקת את המטלה הגדולה למטלות קטנות...

נגיד במקום להגיד שאני אנקה ביום אחד את כל הבית כי זה קשה לי אז אני אומרת לעצמי אוקיי יום א- אבק בכל הבית כשאני חוזרת , יום ב-שירותים + אמבטיה, יום ג....ככה עד שביום האחרון יום שישי זה רק לשטוף..בצורה כזאת חילקת את המטלה של לנקות לשבוע שלם שכל פעם את משקיעה שעה לא יותר מזה...ואז זה נראה לנו קל ומאפשר לנו להכנס למסגרת

או...שאני אומרת אחרי שאני אסיים את האמבטיה והשירותים ניקח הפסקה של 20 דקות ואז נעשה את המטבח..מעין להכריח את עצמי לעמוד במטלה עם מעט הפסקות פה ושם כדי שזה יסתדר

:)

אני עושה את שניהם...בד"כ..
אבל השבוע אמרתי לעצמי למה שאני אסבול כל הזמן, אני אעשה הכל בפעם אחת ואסבול פעם אחת וזהו...
ולגבי ההפסקות, נו את רואה..אני כל פעם עושה קצת ועוד הפסקה ועוד קצת ועוד הפסקה....בסוף יש יותר הפסקות מעבודה:)

היי48

New member
כשיש לי מטלות

לעשות כדוגמת נקיון, כביסה, בישול וכו' וממש אין לי רצון לעשות אותן (שזה בעצם רוב או אולי אפילו כל הזמן
) מה שעוזר לי למצוא את הכוח לעשות אותן זאת המחשבה שכמה שיותר מהר אגש לביצוען ואתחיל איתן, ככה אסיים אותן יותר מוקדם. או במילים אחרות: הרצון לסיים אותן ולהתפטר מהן כמה שיותר מהר זה מה שנותן לי את הכוח לעשות אותן. איך אומרים? Mind over matter

זו גישה טובה

אבל אני איכשהו לא מסוגלת לבצע אותה...
אני תמיד מורחת ומנתחת ומקטרת ומתעצלת...ובעיקר דוחה ודוחה ודוחה
וזה נכון לכל דבר בחיים שאני לא רוצה לעשות, דוחה...
אבל אולי שווה לנסות

היי48

New member
בהצלחה

גם העצה של LsMs לגבי חלוקה למטלות קטנות נשמעת כמו עצה טובה, גם לגבי נקיון וגם לגבי תחומים אחרים בחיים.

אבל העיקר שהתחלת לנקות, זה כבר צעד בכיוון הנכון

היי48

New member
ואגב-מחבקת,

אולי כדאי לך לשקול לשים את השרשור הזה בהודעות הנבחרות של הפורום??? נראה לי שכולנו חווינו לפחות מספר פעמים את ההרגשה של חוסר רצון לבצע מטלות בבית... סתאאאאם!!

אבל זה באמת שרשור נחמד

תאום2

New member
בטח לא תגיבי לי כי את באמצע לנקות! אז כל הכבו

כל הכבוד! תיכף הבית יהיה נקי!!

סיימתי!!!!!!

וואי איזה סיוט זה...
עכשיו עוד צריך לנקות אותי, אבל אין לי כוח לזוז.
חתיכת התעמלות...

עוד דבר - מוזיקה

הכי רועשת וקופצנית שיש לך, אי אפשר להשאר אדישים לזה זה עוזר לקום ולהזיז את עצמך.

למעלה