לא ייאמן למה נהפכנו להיות
קודם הבחור שתקף אישה כי צפרה לו ועכשיו תושבת באר שבע הותקפה ברוטאלית, כי ישבה במקום שלא שייך לה. איבדנו את הערכים שלנו, את החינוך ואני נתקלת בהרבה ג'ורה ברשתות חברתיות. הכי גרוע שזה אצל מבוגרים. ועוד מתפלאים איך הנוער מתנהג. אולי כדאי להסתכל על תורת החינוך של ההורים כמו המקרה של המציל שהותקף ע"י אישה כי ביקש מבתה לצאת מהמים ובגלל שהבת התעלמה הוא קרא לה בגנאי על פי גודלה. לא שזה בסדר אבל למה לפתור הכל באלימות? לא רק שיש לנו אוייבים מבחוץ אלא גם מבפנים ואני לא מדברת על מחבלים. אנחנו רק גורמים נזק לעצמנו ודברים כאלה רק מתפרסמים בחו"ל ונותן לנו אור שלילי. כחברה יש לנו הרבה מה לשפר, המון והממשלה ומערכת המשפט לא עושה כלום אז כמו מחבלים גם החיות פרא מרשים לעצמם לפגוע מבלי לפחד. ועוד משהו כבר נמאס שמתרצים את האלימות של האלימים כבעיה פסיכיאטרית ועושים מהם מסכנים ואני מדברת על המקרה של הנהג מעפולה שתקף את האישה כי צפרה לו. אם כל כך סובל מפוסט טראומה למה הוא לא מטופל? למה הוא ממשיך לנהוג? למה לסכן את הסביבה? נמאס כבר שממסכנים אותם ומתרצים את הפשעים כבעיה פסיכיאטרית רק כדי שלא יתמודדו מול החוק ולא יקבלו עונש ומנצלים את זה שמערכת המשפט חלשה כלפי עבריינים ואנסים בזמן שהקורבנות סובלות. כבר לא מפחדת להסתובב ולעלות לאוטובוסים מפיגועים אבל האלימות שמתגברת לאחרונה בארץ כן מפחידה אותי כל עוד לא עושים כלום לפושעים.