סבסטיאנה רולי
Member
אז ככה מי שראה בטלויזיה יש אופציה שבודק בשבילך איזו מפלגה כדאי לך להצביע בהתאם לתשובות שלך על שאלות שנשאלת עליהם, לי ברור שליכוד זאת לא אופציה וגם לא גנץ. לתשובות שעניתי קיבלתי 3 אופציות שבמקום הראשון נמצא כחלון, במקום השני ליברמן ובמקום השלישי גשר שזאת פעם ראשונה שאני שומעת על המפלגה הזאת ומה גם שהשניים הראשונים איכזבו והיו רק דיבורים בלי מעש. לצערי אני חוששת שהמפלגות החזקות ביותר הן גנץ וליכוד וכל שאר יילך לפח. אני נרתעת מלהצביע לליכוד לא רק בגלל ביבי אלא בגלל מעורבותם של ש"ס מצד שני גנץ שמאלני אבל חוששני שאלו הם שני גושים חזקים ומנוגדים וכל השאר יילכו לפח וזה כאילו או ימין החדש או כחול לבן שזה השמאל. ואני לא רוצה לבזבז את קולי לשווא ובסוף ביבי כרגיל יהיה ראש ממשלה. כולם פה מעריצים פנאטיים של ביבי שזה פשוט מפחיד גם בלי שום קשר להאשמות נגדו. אני ימנית אוהבת ארץ אבל גם אכפת לי מהנושא החברתי ומעוניינת להפריד בין מדינה לדת ולחיות בלי כפייה דתית. לצערי לא מאמינה לא לכחלון ולא לליברמן. גשר נראית לי כאופציה טובה למרות שהיא במקום השלישי אבל היא חדשה וחבל שהעם אצלנו מפחד מלבחור בלא ביבי או לא גנץ ובגלל זה המצב במדינה נראה כמו שהוא נראה. הכל מקולקל פה מבחינה חברתית, תרבותית, כלכלית ומדינית. והעם עיוור ממשיך להצביע ביבי ועוד הוא יושב בבחירות הקרובות עם ש"ס אז בכלל אין מה לדבר.