טוב אז לגבי הטקס
באמת צפיתי ביום למחרת כפי שאמרתי שאני אעשה אבל לא יצא לי לבוא לכאן לחלוק רשמים אז אני אעשה את זה עכשיו. אבל לא משהו ארוך מידי כי עדין לא התרגלתי למיקום של האותיות.
אניווי, בגדול הטקס היה מוצלח. למרות שפחות אהבתי את מערכון הפתיחה השנה, לא יודעת, לא הצחיק כמו בדר"כ.
היו הופעות טובות. אהבתי את של מירנדה וליטל ביג טאון וגם את של מירנדה ומייגן, למרות שהן לא באמת עשו משהו מיוחד עם השיר. אבל אני באמת אוהבת את השיר וזה היה לי נחמד.
גם ההופעה של ליטל ביג טאון עם החברה החדשה של דרורית הייתה נחמדה.
וכמובן ששתי הנשים שלי - ג'ניפר נטלס והילרי סקוט הסבו לי אושר רב. חבל שזה לא בשיתף פעולה של איזה שיר מקורי שלהן אבל לא באמת אכפת לי. העיקר שהן חלקו במה יחד

לגבי הזוכים, אני חושבת שבגדול יצאתי ממש מרוצה. חלק ממש הפתיעו לטובה, כמו סינגל שחשבתי שילך לאריק צ'רץ' ושיר השנה שחשבתי שילך לכל שיר אחר חוץ מ-ARROW. הופתעתי ממש ולא הייתה מאושרת ממני
שמחתי שבלייק זכה בזמר. מירנדה הייתה נעולה על זמרת אבל שמחתי שהיא זכתה גם באלבום.
והופתעתי קצת שליטל ביג טאון זכו על פני ליידי אנטבלום אפילו שטכנית הם לא עשו שום דבר בשנה האחרונה והאלבום ששיחררו עכשיו וכן זוכה לעשות גלים, לא באמת נחשב בטקס הזה אז הופתעתי. אם כי לא באמת הזלתי דמעה. זה היה בסדר מבחינתי.