
היי כולם!
למען הגילוי הנאות אציין שקיבלתי להתנסות מתפוז פירורי לחם לאפייה - מוצר חדש של חברת קנור.
כמובן שכפי שבטח ראיתם המוצר מיועד כביכול לשניצל בתנור, אבל בתור צמחונית מילדות, החלטתי לקחת את המתכון לפרשנות אישית שלי.
אני חייבת לציין שההכנה כמו שאתם וודאי משערים הייתה סופר סופר פשוטה והטעם היה פשוט מעולה!!!
חשוב להגיד שאחד הדברים שהקלו על הכנת המתכון, היא העובדה שהפירורי לחם מתובלים ולכן אפילו לא הייתי צריכה להתעסק בתיבול שלהם. לא היה צורך להוסיף אפילו מלח.
בקיצור ולעניין:
לוקחים עגבניה, חותכים אותה ברצועות דקות, טובלים את העגבנייה בביצה, טובלים בפירורי הלחם ומכניסים לתנור לקרוב ל-25 דקות על 200 מעלות.
אחרי שהעגבניות מוכנות ומקבלות את הגוון השחום שהופך אותן לקריספיות ומעוררות תאבון - מוציאים אותן לתוך צלחת.
מסדרים יפה יפה, משפריצים טיפטיפה של שמן זית ומפזרים מעל גבינה בולגרית (לפי הטעם האישי שלכם).
וזהו! שיהיה בתאבון, מקווה שיהיה לכם טעים כמו שהיה לי : )
לאתר של קנור לקרוא עוד קצת על פירורי הלחם -
http://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/SOS/Article-bc38033ca410b41006.htm



