המלצות סדרות!

המלצות סדרות!

למישהו פה יוצא לראות את "הבחורה החדשה"?
אני מתה על הסדרה הזאת

חוצמזה, כמובן שזה שרשור אם בא לכם להמליץ על סדרה כלשהי שהתמכרתם אלייה בזמן האחרון

יעלי1232

New member
דוקטור-הו. כי אם לא ראית דוקטור. אז...

לכי תראי דוקטור.

למרות שאם הלב שלך רגיש, אז אולי לא, כי הסדרה הזו תשבור לך את הלב ותפזר אותו למליון רסיסים.
אבל היא מדהימה.

לכו תראו דוקטור הו !

יעלי1232

New member
במחשב
או ב Yes SCi-Fi או ב VOD

ובערוצים של ה BBC ובאמת שאת חייבת לנסות ואחר כך לחפור עד אין קץ. כי חפירות דוקטור זה ה-דבר.

אני מזהירה:
קשה לאהוב סדרות אחרות אח"כ... כי זה פשוט. אע.

לכי תראי.

jasika siton

New member
אחת הסדרות הטובות שראיתי!

במיוחד ה2 עונות הראשונות! כמה שאת הולכת להנות..

יעלי1232

New member
אז לגבי הדוקטור.. לצופה המתחילה

קודם כל - איך שתי העונות הראשונות? עונה 4 היא העונה המושלמת ביותר שקיימת עלי אדמות.
בכל מקרה-
למי שמתחיל ולא ממש מחבב את הז'אנר (מד"ב) - לתת צ'אנס עד פרק 6 . שם זה מתחיל לקבל עומקים רגשיים וקונפליקטים. ומשם זה רק מתרומם. וזה וואו.

תהני

jasika siton

New member
אז אני אגיד לך למה עונות 1+2 ( ספויילר לסדרה)

כי יש שם את רוז! ובכלל, הפרקים שם מעולים!
וכן, עונה 4 מעולה! בכללי, כל העונות טובות.. השלישית רק הייתה פחות מועדפת עליי.

יעלי1232

New member
נכון , אבל-
קל לעונות 1-4.

בעונות 1,2 המעולות, היו פרקים ממש משמימים.
(הסלית'ין בעונה 1. הכפול של הסייברמן בעונה 2, ושלא לדבר על Love and monsters המוזר והלא קשור)

לעומת זאת, בעונה 4- אין אף פרק אחד שהיה פחות מ- וואו.
אף פרק בעונה 4 שלא עומד לצפיה שניה. ממש.

וברור שרוז. ודוקטורוז זה
אבל עונה 4 היא עונה מעולה.
ודונה היא המלכה הבלתי מעורערת של הסדרה הזו, ואיך שהיא משפיעה על הדוקטור והיא מבינה אותו ולא מתאהבת בו ...

שלא תביני אותי לא נכון, אני ממש אוהבת את רוז, והסיפור שלה ושל הדוקטור מקסים ושובר והכל יחד, ורואים כבר בפרק 6 של העונה הראשונה איך היא משפיה על הדוקטור ומראה לו שאפשר אחרת, עם חמלה ועם אהבה וזה מקסים.

דונה פשוט מתייחסת אליו כשווה. ולא מפחדת לעמוד על שלה, או לתת לו מרחב. היא פשוט Mate במובן של חברה טובה, ולא היה את זה לדוקטור לפניה, וגם לא ממש אחריה (ראית עונה 5-6? )

אבל מעבר לדיון של דונה-רוז, שאין מה להשוות כי כל אחת מביאה איתה משהו אחר וכל אחת משפיעה על הדוקטור באופן שונה והן מדיהימות בלי להתחרות.

הסיפורים בעונה 4 בכל פרק ופרק היו מעולים, ומרגשים, ושוברי לב ואפילו מצחיקים במידה. פשוט עונה מושלמת.

jasika siton

New member
אין ספק, ( ספויילר לסדרה )

היום במקרה שודר בטלוויזיה את אחד הפרקים הגדולים של העונה הרביעית, ואז נזכרתי על מה את מדברת. ( היה את הפרק ההוא, שהדוקטור מת בו, ואז מראים מה היה קורה אם הדוקטור לא היה.. וגם רוז הופיעה בפרק הזה, אז בכלל! )
אז כן, עונה 4 מדהימה, אין מילים.. כל פרק השאיר אותי המומה מחדש.
גם הדוקטור המועדף עליי הוא דייויד טננט, אז ..

אבל עם זאת, העונות הראשונות הכל בהם עדיין היה חדש.. משהו שלא ראינו בעבר. ובעונות שאחרי יש דברים שקצת חוזרים על עצמם ( במיוחד בעונות 5+6 ) וזה קצת מעצבן.. בגלל זה כלכך אהבתי את העונות הראשונות.
והפרק עם הסייברמן היה אדיר עד כמה שאני זוכרת. לא אהבת?

ובקשר לרוז ודונה, אני מצדיקה אותך במה שאת אומרת על דונה, אבל למרות זאת, יותר כאב לי שרוז עזבה מאשר דונה. למרות שבאמת אין מה להשוות, כל אחת הביאה משהו שונה לגמרי.

אגב, יש לך מושג מתי הסדרה חוזרת? אחרי הפרק המדהים של כריסמס, השאירו אותי קצת במתח...

שירטע

New member
מסכימה עם יעל לגבי עונה 4

שהייתה פשוט מעולה, גם הפרקים וגם דונה שהיא מלכה - גם מבחינת המערכת יחסים שלה עם הדוקטור וגם כי קת'רין טייט פשוט קורעת מצחוק

אבל מסכימה איתך לגבי הפרידה מרוז - לא הפסקתי לבכות במשך כמה דקות אחרי דומסדיי והסתובבתי מדוכדכת כמה ימים. גם הפרידה מדונה הייתה נורא עצובה (באמת נורא עצובה) אבל זה היה מעין פרידה מכולם ומרוז שוב וגם מדיוויד ומראסל ואז זה בכלל היה נורא עצוב.
בקיצור אנחנו נוהגים לסכם את זה בזה שזו סדרה גאונית וסדיסטית כאחד

והסדרה חוזרת עוד פחות משבועיים! יאי.

יעלי1232

New member
כן כן
זה כיף גדול. צ'אנס עד פרק 6. ואז

אני חושבת שצפויה התאהבות
ואח"כ חפירות בפורום ב
או בכל מקום אחר

MAAYANAH

New member
אני ממליצה על The Following סוף הדרך!!

סדרה ממש מצליחה עכשיו בארצות הברית והיא רק בפרק ה-7 שלה והיא כבר משודרת בארץ ביס
באותו הזמן.

הינה טריילר בשבליכם (משחק שם קווין בייקון החתיך הוספתי גם תמונה שלו)
http://www.youtube.com/watch?v=v88_EgB7gEA

Ballerina 4ever

New member
רשימת סדרות מומלצות:

ימי ראשון:
Revenge
Once Upon A Time

ימי שני:
90210
The Carrie Diaries

ימי שלישי:
Smash