+ התנצלות

Rachel47

New member
+ התנצלות

אז..אני רוצה להתנצל שאני לא ממש כאן לאחרונה (שזה מאוד אירוני כי עם כל יום שעובר אני כבר יותר ויותר מחכה לעונה החדשה)העניין הוא כזה, אני בין בתים והמחשב האהוב שלי ארוז בקרטון ויחד עם כל זה אני נקרעת בעבודה בטירוף, אני כבר ארחיב פשוט קודם כל רציתי להגיד שאני באמת מתגעגעת וסליחה שאין לי יותר אפשרות להכנסנמשיך בעדכוניםבשעה טובה מצאנו דירה מקסימה בבאר שבע, אנחנו נכנסים אליה ב1.10 אז במהלך אוקטובר אני סופסוף אתקין חזרה את המחשב שלי ואחבר שם את האינטרנט והסדר יושב על כנו.בעבודה אני מאוד נהנית, עוד לא לגמרי בטוחה במה שאני עושה והאם אני בכלל יודעת מה אני עושה אבל זה משתפר. הנסיעות די הורגות אותי ואני יוצאת מאוד מוקדם וחוזרת מאוד מאוד מאוחר שזה מקשה על כל הקטע של להשאר ערה אחרי 7 בערב (ולכן אני לא רואה מחשב, או סדרות, או אנשים)נגיד גם עכשיו אני עובדת באיזה כנס ואני כותבת רק כי הרופאים בהרצאה אז יש לי כמה דקות..בכל מקרה אני מבטיחה שבקרוב זה ישתנה ואני אחזור בפול פאוור שאתם תתגעגעו לתקופה ששתקתי (סורי שאין איקונים בהודעה האמינו לי גם לי הם חסרים)ביום שישי יש לנו נופש משפחות מהעבודה בדן כרמל בחיפה ואני ותומר מאוד מצפים לכל העניין וזהו בעיקרון..מה איתכם? מה חדש אצלכם? דמיינתי או שמאק עזבה? למה? הכל בסדר?זהו.. אני ממש מתגעגעת אליכם ומבטיחה שוב לחזור בקרוב

את גם חסרה לנו!!

אבל שמחה לקרוא אותך, קצת עמוס לך אבל זה נקרא עמוס טוב כזה, מלא.
יאללה, תתמקמי ותחזרי אלינו במהרה

למעלה