וידוייה הסודיים של נערת ליווי -

ItsMeiri

New member
וידוייה הסודיים של נערת ליווי -

לעוד מישהו הולך להיות מוזר לראות אותה בחמישים?

GeJuFan

New member
אם לומר את האמת

אני בדעה שאם כבר היו צריכים לבחור companion לטננט זו הייתה צריכה להיות או דונה או מרתה (או ג'ק לגמרי לא תהייה לי בעיה עם ג'ק
) עם עדיפות לדונה.
אני לא בטוחה שאני יכולה להסביר את זה אבל מאיזושהיא סיבה רוז מעצבנת אותי, משהו בה פשוט... פשוט גורם לי לרצות להחטיף לה סטירה. ת'כלס אני באמת לא יודעת, היא נחמדה וכל זה אבל מבין שלושת המלווים לשנים של טננט רוז נמצאת במקום האחרון כחביבה עליי, בהתחלה היא עוד הייתה נחמדה יחסית אבל אח"כ כשהיא התחילה לצוף פתאום משום מקום בכל עונה זה כבר התחיל להיות מעצבן.
האמת אני לא יודעת להגיד אם זו רוז ספציפית או בילי פייפר עצמה שמעצבנים אותי..

אבל זו רק דעתי.

ItsMeiri

New member
אני מבין על מה את מדברת.

נראה היה שעד מאט סמית הסדרה דיברה אך ורק על רוז.
גם כשהיו מלוות אחרות דיברו עליה כ-ל הזמן!
ואני גם לא סובל את מרתה. אבל מצד שני, הדמות שלה הייתה מגוחכת,
אבל מבוססת נכון, אם את מבינה למה אני מתכוון..

May2112

New member
צודק לגמרי, אבל..

נכון שהייתה תחושה כאילו עד עונה 5 הסדרה הייתה ממש על רוז והיא המשיכה לצוץ גם אחרי שהבטיחו שזהו אי אפשר שהיא תחזור (עם היקום המקביל וזה), אבל תכלס? אני נהניתי מזה

היא סוג של חוט מקשר בין כל העונות (אם ב5-7 יש סיפור מסגרת, אז ב1-4 יש את רוז חח).
ואמנם יש פה כאלה שמסתייגים מסיפורי אהבה של הדוקטור אבל אני חושבת שזה מוסיף משהו לחכות לו בסדרה ודרך להתחבר לדמויות יותר. וזה קורה לא רק עם רוז, יש את ריבר שהסיפור עם הדוקטור מעלה אותה דווקא ואת רורי ואיימי שגם אם הם קצת צ'יזיים ואפילו צבועים לפעמים (כמו הלילה לפני החתונה שאיימי ניסתה לאנוס את הדוקטור וזה), הקשר ביניהם גורם להם להיות דמויות חזקות יותר.

FayeV

New member
מסכימה

היו לה את הרגעים שלה, אבל יש משהו באיך שהיא מבטאת מילים ובהבעות הפנים שלה שדי מעצבן אותי. עם זאת, היא ה-companion המשמעותית ביותר שהייתה לדוקטור העשירי, לכן הגיוני שהיא תהיה בספיישל
ד"א, אני חושבת שמרתה היא companion גרועה יותר מרוז - היא הייתה מאוהבת בו בצורה קצת פאטתית לדעתי.

GeJuFan

New member
? ת'כלס אני חושבת

שהקומפניין הכי משמעותי היה וילבור (סבה של דונה) ואני חושבת שגם מרתה הייתה די משמעותית בכך שהיא זו שגרמה לדוקטור להבין שהוא צריך לחלוק דברים על עצמו עם הקומפניון שלו. לא זכור לי שאי פעם התשיעי או העשירי חלקו דברים שכאלו עם רוז.

לגבי ההתאהבות, ת'כלס גם רוז הייתה מאוהבת בו. בגלל זה אני אוהבת את דונה, כי המערכת יחסים ביניהם הייתה לגמרי אפלטונית לא הייתה שם שום אהבה חד צדדית, אלא שני אנשים שמערכת היחסים שלהם הייתה כמו של אח ואחות וזה היה פשוט מושלם אחרי רוז ומרתה. ועדיין כבן אדם מרתה הייתה הרבה יותר מאתגרת ומענינת מאשר רוז.

FayeV

New member
דונה היא ה-companion הטובה ביותר לדעתי

מערכת היחסים ביניהם הייתה מעולה. באופן כללי, אני פחות אוהבת סיפורי אהבה בהקשר של הדוקטור.
ובנוגע למרתה - רוז התאהבה בדוקטור, אך הוא מצידו התאהב בה. מרתה הייתה כרורכה אחריו, בעוד שהוא לא הראה שום התעניינות רומנטית בה, ולא כל כך אהבתי את הדינמיקה הזו.

kinging123

New member
מסכים

בימים הראשונים שלי בפורום הלכתי למילון של הפורום, ובערך "נובל, דונה" היה כתוב בין היתר שהיא המלווה היחידה שלא היה לה יחסים רומנטיים עם הדוקטור. בהתחלה נדהמתי, אבל אחרי חשיבה קצרה קלטתי שזה נכון. לא ממש אהבתי את הדמות שלה(אני בעד פונד) אבל אני מסכים איתך שרומנטיקה ודוקטור נשמעים מוזר. במיוחד כשאיימי התנפלה עליו בלילה שלפני החתונה שלה, זה הרס הכל לדעתי. ואחרי זה מציגים את איימי ורורי כזוג מקסים ומאוהב, זה קצת לא מסתדר בראש שלילה לפני היא ניסתה לבגוד בבעלה עם הדוקטור.
אני חושב שכמו כל סידרה המפיקים והכותבים מנסים לדחוף רומנטיקה או סיפורי אהבה וכו', אבל במקרה הזה זה פשוט לא מתאים וקצת דוחה.
היו כאן בפורום כל מני אנשים שפינטזו על דוקטור+ריבר או ריבר+ג'ק וכו', וזה מתאים כי לאנשים מיוחדים מתאימים אנשים מיוחדים. אבל מכיוון שהדוקטור הוא חייזר, ריבר היא חצי אנושית וג'ק הוא לא מוגדר באופן רשמי, זה עוד איכשהו.

FayeV

New member
באופן כללי

אם אני לא טועה, כל העניין של הרומנטיקה בין הדוקטור לבין ה-companions זו המצאה של העונות החדשות (לדוגמה, שרה ג'יין סמית הייתה עם הדוקטור כמה שנים טובות והייתה אחת מה-companions המשמעותיים יותר שלו ולא קרה ביניהם כלום).

היא גם הכי מגניבה

הכי עומדת על שלה, הכי עצמאית, הכי פמיניסטית :)

אני מתה עליה. גם השחקנית נראית לי ממש אדירה, ונראה שיש לי כימיה מצוינת עם דיוויד טננט, אז כנראה משם ההרגשה שהיא מוצלחת.
כמו שהכימיה הטובה בין איימי פונד לדוקטור ה11 הייתה טובה משום שהכימיה בין השחקנים היא טובה.

AvivZ41

New member
היום קראתי את ההודעה שלך על הסדרה

והחלטתי לראות אותה.
בדיוק סיימתי את העונה הראשונה - דווקא אהבתי את הסדרה, זה נראה קצת כמו דוקטור הו ל18+
רוז עם הדוקטור, רוז עם דוקטור מון...נחכה ונראה מי בעונה 2.

ItsMeiri

New member
כן זה נראה ככה

מה חשבת על המשחק שלה?

לעונה 2
לעונה 2
לעונה 2
לעונה 2
לעונה 2
לעונה 2
לעונה 2
לעונה 2