זה סיפור אופטופיקי, אבל אולי בהמשך יהיה לו קשר לא-ו...

מיכי 10

Member
זה סיפור אופטופיקי, אבל אולי בהמשך יהיה לו קשר לא-ו...

ראיתי היום סרט חזק מאד, ומרגש מאד.
זה הסרט: Who's Gonna Love Me Now? או בעברית: "מי יאהב אותי עכשיו?"
אולי שמעתם עליו ואולי לא. בכל אופן, זה סרט של האחים תומר וברק הימן, שסרטיהם מצויינים, וכבר ראיתי כמה וכמה מהם בשנים האחרונות. אחד מהם ראיתי פעמיים, ואחרי זה גם ראיתי אותו בטלוויזיה. גם התכתבתי בעבר קצת עם אחד האחים.

הסרט הדוקומטנרי שראיתי היום, מספר על סער מעוז, בן קיבוץ שדה אליהו (שבו שירתּי בנח"ל ונשארתי עוד שנה אחרי השחרור).
סער הבין בגיל 13, 14 שהוא הומו. בערך בגיל 22 הוא עזב את הקיבוץ ואת הדת, וירד ללונדון.
הסרט מראה את הבעיות האדירות שלו בחיים ואת הבעיות של הוריו ושל ששת אחיו ואחיותיו, שהתקשו לקבל אותו.

המוזיקה בסרט, אף היא נהדרת, כוללת המון המון שירת גברים מקסימה!

לא אספר עוד, כדי לא לספיילר לכם.
אני ממליצה בחום לראות את הסרט, שאגב, הוצג לראשונה בעולם בברלין... ושם גם ראו אותו לראשונה סער ומשפחתו.

תומר וברק הימן, נוהגים אחרי סרטים שלהם, לספר לצופים על הסרט שראו, ולענות על שאלות מהקהל. בד"כ מתייצב לפחות אחד מהם להרצאה או שיחה.
הערב הם שלחו התנצלות, כי לא יכלו לבוא. אך לעומת זאת, היה מפתיע ומשמח לראות פתאום את סער, את אבא שלו ואת אחת האחיות שלו. הם היו מקסימים!
השיחות שלהם והתשובות לשאלות היו מרתקות באופן בלתי רגיל!!

הסרט הוסרט במשך 500 שעות!! מהן הוקרנו כ-86 דקות בלבד... :)
מאוחר יותר, דיברתי גם עם סער באופן אישי. שאלתי כמה שאלות, וסיפרתי לו ולאבא שלו שהייתי בת מאומצת של מריו. הם אמרו שזה באמת כבוד גדול! מה שנכון.
קיבלתי מסער את כתובת המייל שלו, אחרי ששאלתי אם אוכל לכתוב לו. כי נשארו לי עוד שאלות, וגם מחמאות.

באותה הזדמנות אני רוצה לשאול אותו, אבל יותר חשוב לשאול את האחים הימן, אם יש מצב שיאשרו לתרגם את הסרט לאספרנטו

ואם יסכימו, מקווה שמישהו מהמומחים שלנו ירים את הכפפה ויתרגם לכבודנו.
הסרט שווה את זה ללא כל ספק

למעלה