חדש אם אתם רוצים לדבר, לספר, להמליץ, לשתף.
O Oukami Kun New member 23/7/14 #2 אז כרגע עבר על הקיר מאחורי המחשב שלי העכביש הכי מהיר בתולדות העולם. והוא לא מהקטנים האלה שאפשר להתעלם מהם, הוא בגודל שאשכרה רואים. מהירות כזאת לא ראיתי מימי, וראיתי עכבישים. אמאל'ה.
אז כרגע עבר על הקיר מאחורי המחשב שלי העכביש הכי מהיר בתולדות העולם. והוא לא מהקטנים האלה שאפשר להתעלם מהם, הוא בגודל שאשכרה רואים. מהירות כזאת לא ראיתי מימי, וראיתי עכבישים. אמאל'ה.
S SHTRUDIDI New member 23/7/14 #9 אחת הידיעות המפתיעות ביותר שהובאו פה. באמת. אני מקווה שהוא לא הרג אותך בלילה או משהו...
LeAnnDylan Well-known member 23/7/14 #8 את זה אמרתי לך כבר לפני שהיית מובטלת לא שמעת בקולי... אם את רוצה את יכולה לבוא לעבוד איתי. דרישות התפקיד - מרמור, ציניות וחיבה יחסית לילדים.
את זה אמרתי לך כבר לפני שהיית מובטלת לא שמעת בקולי... אם את רוצה את יכולה לבוא לעבוד איתי. דרישות התפקיד - מרמור, ציניות וחיבה יחסית לילדים.
J jess r New member 23/7/14 #19 אז ככה שוקולד זה תמיד טוב, לא אוהבת שיש בכלל, מעדיפה משהו קראנצ'י כזה, גבינה זה סבבה למרות שאני רוצה לנסות משהו יותר... "בצקי", גזר ודבש זה סבבה. תודה
אז ככה שוקולד זה תמיד טוב, לא אוהבת שיש בכלל, מעדיפה משהו קראנצ'י כזה, גבינה זה סבבה למרות שאני רוצה לנסות משהו יותר... "בצקי", גזר ודבש זה סבבה. תודה
S SHTRUDIDI New member 24/7/14 #22 אז לא עוד רגע. סורי מקווה לזכור מחר. זה פשוט כתוב על דף נייר ומצריך הקלדה של המתכון.
LeAnnDylan Well-known member 24/7/14 #24 בשביל מה יש לך טלפון?! צלמי בנייד ושלחי בוואטסאפ.. למה לסבך את החיים?