
שלום
הייתי די נבוך לאור המנות שהכינו, ובעיקר אילו שזכו להיכנס לנבחרת. במיוחד שאחד מהם היה דג נע - הבנתי שהוא הוכנס בגלל הסלט והבוחרי (אהרוני).
השני, הכין בעיקר חציל ברוטב עגבניות בנוסח מרוקאי, כאשר הדג עבר טיגון בחמאה וקצת תנור.
ב-2 המנות הסלמון לא היה הכוכב! מה שסותר את מהות הבחירה לנבחרת.
והתביישתי שזה הרמה של המנות שהגישו. בכלל החלק הזה של הנבחרת (גברים) הייתה חלשה בהרבה מהמקבילה הנשית שלהם.
מתוך 3 חומרי הגלם: כרובית, פילה וסלמון, מה-2 האחרונים אפשר להכין מנות "פגז" בשעה, עם זמן עודף.