חופשי

Macphista

New member
סיפור חולדה

לפני כשבוע שכבתי לי במיטתי, בטקס לקראת השינה שכולל קריאה והרהורים.
בעודי מסתובבת לתנוחה חדשה עבור בחינת עמידותה לשנת לילה איכותית, נפגשתי בדבר מוזר שהרגע נפל על מיטתי.
גוש קטן, מוארך, שחור עם קצה לבן. הפלקתי לו קלות עם האצבע והוא נזרק לקיר ונדבק עליו. ובכן, זהו קקי של... משהו.

ניקיתי את המיטה, קיר ויד ואמרתי שאטפל בסוגיה בהמשך.
נרדמתי ושכחתי מזה.

למחרת בערב בטקס המקדים את טקס לקראת השינה, בו אני יושבת בסלון מקליקה על הלפטופ ומייצרת תגובות עשירות מלאות במידע פאנדומי חשוב ועילאי
, שמעתי "צוויצ צוויצ" מחדר השינה.

מיד נזכרתי בצואה מהלילה והבנתי, היצור עדיין כאן וזוהי לא הייתה צואה של עכברון קטן כמו שהיו לי במעונות הסטודנטים, זוהי צואה גדולה של חיה גדולה- חולדה!
מיד פתחתי את הדלת והכנסתי את חתולי הרחוב לדירתי.

רק שתיים הסכימו להיכנס, אחת נכנסה ישירות לתוך כוך שכבר הכינה לעצמה במדף התחתון של ארון הבגדים וסירבה לצאת
ולתרום למאמץ לכידת החולדה, השנייה מצאה כדור
והתחילה לרוץ אחריו ולשחק איתו ברחבי הבית. לכחצי שעה כלאתי אותה ואת הכדור בחדר השינה כדי שתעשה בלגן, תפיץ את ריחה ואולי כך תפחיד את החולדה.

למחרת השארתי את החלון בחדר פתוח בתקווה שאירועי הערב עם החתולים הבריחו את היצורה ולא אצטרך לפגוש בה שוב.
עבר עלי לילה חסר אירועים מיוחדים ובהמשך היום כשחזרתי מהעבודה עצרתי לקנות מלכודת כלוב.
סידרתי את מלכודת הכלוב עם מטעמים לחולדות אנינות טעם
והמשכתי בשגרתי.
הייתי עירנית במיוחד לכל רעשי ורחשי הבית,
בחנתי לעומק כל צליל ורעש ששמעתי, והמשכתי להכניס בערבים את החתולים בתקווה שריחם ירתיע את החולדה.

עם הזמן, הנחתי שהחולדה ברחה מהחלון אך השארתי את הכלוב.

ואז הגיע ליל יום שישי....

השעה הייתה 04:08 והתעוררתי, תוהה מדוע התעוררתי.
האם הטבע קרא לי להטיל את מימי? האם משהו נגע בי? האם קול כלשהו העיר אותי?
בעודי מהרהרת בסוגיה נשמע ציוץ מהארון הגבוה לצד מיטתי.

קפצתי, הדלקתי את האור
, הסתכלתי, הבנתי שככל הנראה החולדה חיה אי שם למעלה ומדי פעם מטיילת על מתלה הוילון מעל מיטתי משם הגיע הצואה מטה.

נחרדת ומוטרדת... הלכתי לעשות פיפי.

חזרתי למיטה, בדקתי אם היו ציוצי טוויטר חשובים, כיביתי את האור ועצמתי את עיני.
הרי אין דבר שאוכל לעשות כרגע עם חולדה שתקועה במקום כל כך גבוה שגם הסולם שלי לא מגיע אליו. אהרהר בנושא בבוקר.
לאט לאט שינה חמימה עטפה אותי...
רוגע ושלווה שמגיעים רק בשלבי שינה מאוחרים כבר חיבקו אותי בזרועותיהם...
ואני נשאבתי לחלום עדין וסימפטי...

שנקטע על ידי "וויץ וויץ" או משהו בסגנון.

עצבנית וזועמת
הדלקתי את האור
, התיישבתי במיטתי, בהיתי בפסגת הארון וצעקתי "שקט שם, ביץ'!"
וחזרתי לישון.

למחרת עדכנתי את העולם שהחולדה עוד חיה וקיימת.
שיניתי את מיקום מלכודת הכלוב, פתחתי חלון מעודד יציאת חולדות והמשכתי בעיסוקי.
בערב הופיעה חתולה מופרעת במיוחד על סף בייתי,
חתולה שאני לעולם לא נותנת לה להיכנס כי בגלגול הקודם שלה עמדה בראש ארגון פשע טרוריסטי.
נתתי לה להיכנס. החתולה התלהבה, עשתה סיבוב בכל הבית והתיישבה על... מקלדת הלפ טופ
שלי והרסה את כל הגדרות התצוגה.

כשניסיתי להוריד אותה קיבלתי מספר שריטות תזכורת בנוגע לאופייה האלים של החתולה
, ובעזרת מקל מטאטא הורדתי אותה מהשולחן.
החתולה התמקמה במרפסת. במשך כ- 15 דקות לא ראיתי בדיוק איפה, ואז היא הגיחה על מיטה ישנה שעומדת בפינת המרפסת, החתולה ליקקה עצמה קצת, עשתה מיאו
, ומצאה תנוחת שינה.

התקרבתי להסתכל על המקום הייחודי שבחרה לה לישון, וראיתי שעל הקיר מאחוריה יש מלא קקי, ממש מודבק על הקיר, כמו זה שהיה בחדרי- שחור עם קצה לבן.
מזועזעת ונחרדת הבנתי שהעובדה שאני לא מצאתי עוד צואה בחדרי לא הייתה כי החולדה לא אוכלת והיא עוד מעט תמות מרעב, אלא כי היא שוהה במקום אחר בעיקר.
אך עדיין סוגיה מרכזית העסיקה אותי. למה היא לא נמצאת במטבח
שם האוכל, שם פח הזבל, למה אין סממנים שהיא הייתה באזורים האלה

בקושי רב הוצאתי את החתולה החוצה מאחר והעדיפה לישון מאשר לבחון את סוגיית החולדה.

הרהרתי, חשבתי, והבנתי שאני לא יודעת כל כך הרבה על החולדה, כל שאני יודעת היה מראה הצואה שלה, מיקום הצואה שלה, והקולות שהיא עושה.
החלטתי לחקור את הנושא בגוגל...

צואה שחורה עם קצה לבן מודבקת על קירות....מה גוגל אומר...
... הלו זו שממית!
האמנם?
האמנם שממית הטרידה את מנוחתי שבוע שלם? אך מה לגבי הקולות?
הא הא!
זוהי עונת היחום של השממיות וקולות היחום שלהם נשמעות כמו ציוצי עכברים ו/או חריקות שיניים!
פם פם פם!
אתמול בלילה ישנתי מצוין.

מכל הכיוונים!!!

חולדה זה
אבל בשבילי שממית זה
אני נגעלת מהן ברמות גבוהות ביותר, משהו עם העור השקוף הזה עושה לי צמרמורות בכל הגוף. לפעמים במרפסת אני שומעת את הקולות והטיקטוקים שלהם ומיד יוצאת החוצה למחוא כף ולהבריח אותן. אני יודעת שאומרים שהן מביאות מזל, אבל הן פשוט בעעעע

ותודה על השיתוף, הייתי מרותקת, במיוחד מהיחסים בינך לבין חתולות הרחוב

Shiri from the block

Active member
איך אני אוהבת איך שאת כותבת דברים!!
ממש מעניין, יפה, מצחיק, משעשע.
אולי את צריכה בכלל לעשות הסבת מקצוע ולהיות כותבת מאמרים או בלוגים או משהו כזה!

שממית יואו

איזה חמודיםםםםםםם!!!!
אני זוכרת כשהייתי גרה עם ידיד שלי והייתה שממית בבית והוא איים עלי שאם אני לא אהרוג את השממית הוא לא יהרוג לי עכבישים

אז נאלצתי להרוג אותה מסכנה

אבל הם חמודיםםםםםםםם!!! עם הידיים האלה שלהם יואו

והרגת אותי עם החתולים שהעדיפו לשחק או להתחבא או לעלות על מקלדת מאשר לחפש את "החולדה"

Shiri from the block

Active member
כן זה היה סיוט! שום דבר לא עבד, פתחנו חמ"ל של 5 איש חח אחת בטלפון, והשאר באתר ועשינו ריפרש בצורה מטורפת ועד שזה עבדדדד

שבוע הבא התוכנית מתחילה ביס מהתחלה

אז אני מתכוונת להתחיל לראות אותה בגלל חתיכי :) (השריף?)

אממ זה לא אוף אבל היה נראה לי שזה בסדר לכתוב פה

הנסיכות בעולם האמיתי

שמלות של נסיכות בעולם האמיתי. השמלה של בל עולם האמיתי מהממת בעיניי, אבל אני לא מצליחה להבין את האחרון.....
http://www.eonline.com/photos/12567/stars-disney-princess-style

הדמויות של דיסני בתיכון...... אהבתי במיוחד את רפונזל ופלין. יש כאלו שקלעו בול.... אהבתי את פרוזן במיוחד
http://www.eonline.com/news/543480/this-is-what-disney-characters-would-look-like-in-the-real-world

למעלה