- יומי

Shamy

New member
- יומי

אני מוסיפה פינה חדשה , ברשותכם (תודיעו אם זה מעניין אתכם)

פינה של OFF topic יומי שכזה , לכל השטויות שלא בהכרח קשורים לבינו לבינה אבל אולי כאלו שיעניינו את הגולשים כדי שאולי קצת יותר נלמד להכיר זה את רעהו

בחרתי להוסיף סרטון מעניין מהיוטיוב של כל מיני פעולות אנושיות שצילמו והסריטו במכונת MRI (לדעתי הסרטון גרמנית כי באמצע שמעתי גרמנית)

אזהרה-
, חלק מהתמונות בעלות תוכן מיני או גרפי (כך שזה בחירתכם לצפייה)
[URL]https://www.youtube.com/watch?v=l8xTVfs4FQ0[/URL]

לדעתי זה סרטון נחמד, מעניין ומוזר כאחד (אולם משך את תשומת ליבי ולא הצלחתי להפסיק לצפות) ובשל אהבתי למדע הרפואה חשבתי להוסיף את זה כי זה היה נחמד

בדיוק ראיתי את זה

MRI ואולטרסאונד עושים טיפה בחילה לא?

לשמוע בלופים את 'תקוף תעשה ביגועים' לא יותר טוב

רק להומור יש סיכוי לעשות ביננו שלום.

Shamy

New member
תודה רבה על השתוף

אני יודעת כמה הנושא יקר לליבך ואני רוצה לתת לך ח"ח על השיתוף וחשיפה במשהו שהוא יקר לליבך יחד עם אחרים, זה חשוב

רואה 6 6

New member
ולי יש OFF קצת אחר ולא ממש משעשע,

שבאזור שלי גרות משפחות אמידות פלוס ובפחי האשפה שלהם אין עטיפות של מזון וכאלה אלה חפצים גדולים ומכשירים חשמליים ורהיטים. ככה, כל השנה. היום עברתי שם והפח היה מלא עד גדותיו וגלש החוצה ובלט משם כלי זכוכית יפהפה,ענק שאפשר לדמיין את העוגיות שלך יושבות בפנים ואילו לי יש בבית ספה כזו ישנה שיש בור באמצע המושב שהפך מסוכן ממש.מי שמתיישב שם נופל למטה כמו מלכודת לחיות אבל אי אפשר להחליף כי אין כסף לשיט הזה...
זה מתקשר לענין השנה הטובה למטה, לא? שיהיה לי השנה קצת יותר כסף...

יש אנשים שפעמיים בשנה בחגים עושים כסף מהשיט הזה, שאנשים

שמים ברחוב. או מרהטים בית. השאלה אם יש לך יותר מדי כבוד בשביל לעשות את זה אבל לא מספיק כבוד בשביל להתפלל לכסף במקום לעשות אותו.

רואה 6 6

New member
אני לוקחת הרבה פעמים דברים שאני מוצאת אם הם במצב טוב.

מצאתי ים צעצועים, לאורך הזמן. תמיד לקחתי,לפעמים אלי, לפעמים לגנים. לקחתי גם חפצים אחרים פה ושם אבל אני בחיים לא אעשה מכירות מזה. אין לי זמן.

קראתי בספר על יפן

שיש להם יום בשבוע שהם מוציאים מכשירים חשמליים החוצה למי שרוצה לקחת, והכותבת החליפה מיקרוגל שלה שהיה תקין בדגם יותר טוב מהרחוב ככה

יש אתר שנקרא

"אגורה" ודרכו אנשים נותנים דברים שהם לא צריכים. אני אישית מסרתי מוצרי חשמל ורהיטים במצב מצויין.
&nbsp
אצלינו בשכונה יש "ספסל נתינה" ששמים עליו דברים שלא צריכים- ומי שצריך לוקח.
ופעם בכמה זמן גם מסיבת החלפות חינם חינם.

רואה 6 6

New member
מכירה את האתר.נדמה לי שהשתמשתי בו פעם...

פעם חייתי כמה שנים בבני ברק ושם היו כל מיני צדקות כאלה. ארגזים של ירקות טריים הופיעו פתאום עם שלט שאפשר לקחת,המון כלי בית מסודרים בערימות,נקיים ורחוצים.
מאוד רגיל בנוף המקומי. אבל אשמח אם תספרי לי במסרים מה שם היישוב או תקשרי לי אתר למסיבות ההחלפה האלה...

למעלה