יש לי מחזור יושבת עם בקבוק חם בין הרגליים...קולטת שזה נראה כאילו יש לי זקפה אימתנית! זהו...
A Apikachu L New member 16/2/13 #1 יש לי מחזור יושבת עם בקבוק חם בין הרגליים...קולטת שזה נראה כאילו יש לי זקפה אימתנית! זהו...
S snoopytush New member 17/2/13 #3 מחזור זה קשה גם לאילו שמרגישות נשים הגוף נפוח יש כאבים יוצא דיו אדום מרגישים כמו אבו נפחא התיאבון נפתח גם ככה נראים יותר שמנים אמממ מה כייף בזה בדיוק?
מחזור זה קשה גם לאילו שמרגישות נשים הגוף נפוח יש כאבים יוצא דיו אדום מרגישים כמו אבו נפחא התיאבון נפתח גם ככה נראים יותר שמנים אמממ מה כייף בזה בדיוק?
L lily kane New member 17/2/13 #6 תנחומי הכנים האמת זה לא לגמרי לא קשור אני חושבת שהרבה גנד'ר קווירים מרגישים חוסר התאמה בין הדבר הזה שמוכיח כביכול שהם נשים לבין התחושה האמתית שלהם. אני יודעת שאם המחזור שלי מגיע יותר מפעם בחודשיים אני מתחרפן
תנחומי הכנים האמת זה לא לגמרי לא קשור אני חושבת שהרבה גנד'ר קווירים מרגישים חוסר התאמה בין הדבר הזה שמוכיח כביכול שהם נשים לבין התחושה האמתית שלהם. אני יודעת שאם המחזור שלי מגיע יותר מפעם בחודשיים אני מתחרפן
A Apikachu L New member 17/2/13 #7 הממ... שלי יחסית סדיר דווקא. אני בסדר איתו רוב הזמן. רק חבל שהוא מכאיב לי...
S snoopytush New member 17/2/13 #8 אני קיבלתי מחזור אחרי שקראתי את ההודעה שלך אתמול. מחכה לגמר הדליפה
ל ליזי133 New member 18/2/13 #10 תנחומי, ובהצלחה לך ולסנופי... אם אצלי הוא היה פעם בחודש, נראה לי הייתי משתגעת, כמו שלילי אמרה...
L lily kane New member 18/2/13 #11 מה עם זקפת בוקר? כלומר דברנו כבר כמה פעמים על הקושי הזה של לקום בבוקר ולגלות שהגוף מכתיב לנו מגדר מסוים אבל תמיד דברנו על זה בהקשר של הגוף הפיזי הנשי האם יש כאן א/נשים בעלי גוף גברי שחוו קושי דומה ? אם זה בזקפת בוקר או סתם באירוע שבו "עמד להם" בשנייה שהם הרגישו הכי נשיות בעולם.?
מה עם זקפת בוקר? כלומר דברנו כבר כמה פעמים על הקושי הזה של לקום בבוקר ולגלות שהגוף מכתיב לנו מגדר מסוים אבל תמיד דברנו על זה בהקשר של הגוף הפיזי הנשי האם יש כאן א/נשים בעלי גוף גברי שחוו קושי דומה ? אם זה בזקפת בוקר או סתם באירוע שבו "עמד להם" בשנייה שהם הרגישו הכי נשיות בעולם.?