כי יש אנשים שרוצים לחפור על סרטים

Miss Lavet

New member
כי יש אנשים שרוצים לחפור על סרטים

בשביל שאני אוכל לחפור על הסרט כמה שאני רוצה, בשביל שאני אוכל להמליץ ולהפוך לפאנגירל טוטאלית של טים ברטון והשלישייה שלו (כרגיל), בשביל שיהיו לי עוד מקומות לחפור על הסרט חוץ מפייסבוק, בית ספר, בלוגים, פורום ה"פ (שהמנהלות יפתחו אחד כזה)
ובשביל אלו שרוצים להגיד את המחשבות שלהם בקול כמו "אני אוהב טוסט" פינה זו מוקדשת לכם (ולך נוי כי את מיוחדת)

תראו דרק שדואוס!
גם מי שלא אוהב סרטי ערפדים (כמוני), לכו לראות גם! זה מצחיק, זה אדיר, זה גאוני, זה מותח, זה יותר לא צפוי מאשר צפוי (אין כמעת קטעים צפויים), זה הילדים של הלנה וטים בתור ניצבים... זה הדם של סוויני ולמי שראה את סוויני טוד פשוט מתישהו תגידו "איפה טובי שישסף את גרונו?"

הביקורות לסרט מעורבות, מפני שכמו כל סרט של טים ברטון (
) יש מי שאוהב ומי שלא אוהב את הסרט אין בין-לבין. אפשר להתקרב כמעת לכל דמות ולהרגיש את מה שהיא עשתה. הסרט עשמו עשוי מאוד טוב והליהוק מאוד טוב)

אני כשיצאתי מהסרט היה לי חיוך ענקי (למרות שהיו לי חששות בגלל השנאה שלי לסרטי ערפדים), גם מי שהלכתי איתן, שהן לא ברטוניות (מעריצות של טים ברטון ושות') או כמוני, מעריצות שרופות של הלנה בונהם קרטר (שאם תשאלו אותי הן יהיו ההפך מזה מרוב שאני מדברת על זה הרבה) אהבו את הסרט.
מי שבטוח יאהבו את זה אלו המעריצים שלו

בקיצור סרט נחמד לכל אדם באשר הוא

N o R i K o

New member
תראו "למה לצפות כשאתם מצפים"!@#%

הלכתי לזה באדישות כי לא היה שום דבר אחר לראות, אני וחברה רצינו לראות שוב את האוונג'רס או את HG אבל HG לא היה משודר בשעה הזאת ולא היה אוונג'רס בדו-מימד, אז אמרנו "טוב נו" והלכנו לזה.אז כמה גרוע כבר יכול להיות סרט עם אפי טרינקט, ג'יי לו, וויל שוסטר, הבחור המוזר מ-17 Again וצ'ייס קרופורד (יו יש גבול ליופי של הגברים בהוליווד?
)? אז חוץ מזה שכל רבע שעה בממוצע בסרט אמרתי "That is Mahoganyyyyyy" היה ממש חמוד ומצחיק

וחוץ מזה מצאנו בסינמה סיטי חנות שמוכרת כל מיני סיכות לתיקים ושטויות כאלה ו... $%$#@^#$^ תקנו לייייייי

pennylane11

New member
אני מעין ואני אוהבת טוסט!

זהו! אמרתי את זה!
סתם, שמעתי שזה לא סרט משהו... את קצת תהרגי אותי אבל אני לא סופר אוהבת טים ברטונים וג'וני דפים למיניהם... כאילו, סוויני טוד היה סבבה, וצ'ארלי בממלכת השוקולד היה חמוד, ואדוארד סיזרהאנדס זה גם שלו נראה לי, אבל אני לא חובבת גדולה מדי, ואמרו לי שזה לא וואו... מישהו שלא אוהב ולא שונא וראה עם דעה חלקה ורוצה להגיד איך היה?

Miss Lavet

New member
כן, אדוארד סיזרהנדס זה שלו

וזה הסרט הכי אישי שלו

תתפלאי זה לא משנה לי, הרבה זמן עם דוד שאומר לך כל הזמן שסוויני טוד זה גרוע והלנה שחקנית גרועה ואת יכולה להסתתדר עם כ אחד

איזה ברטונים למיניהם? אם בפריקים או אימואיםאת מתכוונת לברטונים אז את דיי טועה... הם צופים בזה כי הם חושבים את עצמם כקשוחים ואפלים והם מחשיבים את טים ברטון לאדם גותי ומרושה... והוא לא, הוא פשוט היה ילד מוזר ובודד שהיה לו אובססיה (לפי מה שהוא אומר) לסרטים של וינסנט פרייס (או משהו בסגנון) וביוחד לאלו המבוססים על סיפורים של אדגר אלן פו...

מה שאני יכולה להגיד לך באובייקטיביות מלאה שזה סרט ברטוני אופייני, השחקנים בסרט הם הלה וג'וני והאחראי על המוזיקה זה דני אלפמן, אבל בכל זאת כמו כל סרט של טים יש לסרט ייחוד משלו

אני גיליתי אתמול שהופכים את

כמה טוב להיות פרח קיר לסרט!!! ואמה ווטסון תשחק בו וגם נינה דוברוב (אלנה מ TVD) ואני מאושרת וייאיי

Digi Lista

New member
אני ידעתי על זה משהם...

אבל עוד לא קראתי את הספר למרות כמה שהוא המליץ

E l S i

New member
עוד לא ראיתי את האוונג'רס

(בבקשה אל תנדו אותי, הרי זה לא קשור למשחקים...)
אבל ראיתי את התגובה הזאת, של *מישהו* לסרט:

“I saw it, and I was blown away. And I’m going to see it again this weekend. I have no problem adding to the amount of money it’s making! [Laughs.] Joss Whedon is a genius, and it’s an incredible cast. I was very, very jealous, and I wanted to jump on the screen and play with them. It killed me that I wasn’t in it, but I understand why, and I’m not insulted. But hey, if Samuel L. Jackson wants to give me a shout, I’m there for the next one!”

אני אראה את זה מתישהו, ואם ה*קנאי*(ואיזה כיף לו שהוא יכול להתבטא ככה) ישתתף בסרט ההמשך, אז אותו אני כבר אראה בקולנוע

Digi Lista

New member
גם אני עוד לא ראיתי...

בקצב הזה עושים על שתינו חרם כללי

E l S i

New member
*אבא מגיש לי כמה דפים מקומטים*

"זה היה בתוך הספר."
"איזה ספר?" *מסובבת את הראש ורואה את משחקי הרעב*
"אה. אה- אתה מתחיל לקרוא את זה!"

Sharonmxx

New member
איזה מגניב שאבא שלך קורא את זה!

"אמא, את חייבת לקרוא את משחקי הרעב."
"למה נראה לך?"
לפחות ניסיתי..

Sexy Darren

New member
חחחחח אמא שלי קוראת לפניי ספרים כאלה

זה היתרון באמא חובבת פנטזיה, היא קראה את כל משחקי הרעב, הארי פוטר, משחקי הכס ושאר הסדרות היותר מוכרות

Black Stain

New member
ראיתי אותו שבוע שעבר

ממש לא אהבתי ואני חולה על הלנה ורואה כל סרט שיוצא לה, ובטח ובטח אם זה של טים ברטון
אבל הוא היה ממש בינוני ומטה.. העלילה הייתה טובה אבל היא הייתה נורא סטטית והיה אפשר לעשות דברים הרבה יותר יפים עם זה ממה שיצא בפועל..

למעלה