כי לא היה הרבה זמן והגיע הזמן

תכירו את קוקי

חתולה מקסימה שהכרתי היום בצער בעלי חיים. בהתחלה חששתי להתקרב אליה כי לא הצלחתי להתחבב על חתולים למרות שניסיתי. לאט לאט היא התקרבה אליי וייללה, ליטפתי אותה בעדינות והיא אהבה את זה. בזכות זה הבנתי כמה כיף זה להיות עם חתול, עד כה לא היה ברור לי מה עמדתי לגביהם כי שמעתי מקרים על חתולים שפתאום תוקפים את הבעלים שלהם ועושים בלאגן. וניסיתי להתחבב על חתולה ג'ינג'ית שהסתובבה במקום מגוריי אבל לא היה לה אמון בי למרות הפעמים שהבאתי קערה עם מים. עכשיו זה נראה אחרת שפתאום אני מקבלת אהבה מחתולה שהצליחה להתחבר אליי תוך דקות יותר מהר ממני. יהיה לי קשה אם אצטרך להפרד ממנה כי אני הולכת להתנדב שם ומקווה שייתנו לי זמן לשהות במחיצתה אבל מצד שני זה טוב אם היא תמצא משפחה כי היא מאוד חברותית וכאב לי הלב לראות אותה סגורה בחדר עלוב ושאסור לה לצאת משם. מה הייתי נותנת בשביל שאוכל לאמץ אותה.

faery18

New member
מה אתם אומרים על השיר/הופעה שלנו לאירוויזיון שבוע הבא?

השנה מנבאים לנו סיכויים ממשיים לניצחון/מקום גבוה נראה שהגימיק של התרנגולת כבש את אירופה

אני לא מאמינה

במקסיקו הוחלט לתת קנס או לעצור אנשים שמאכילים כלבי רחוב כי עדיף לאמץ אותם. כאילו מה הקטע? אם אנשים לא יכולים לאמץ אז שהכלבים ימותו מרעב? ואיך במקסיקו הגיעו למצב שיש כלבים שמסתובבים ברחובות? אפילו אצלנו לא אוסרים עלינו להאכיל חתולי רחוב. לא ייאמן. בטח אנריקה נייטו פניה אחראי לזה.

tami129

New member
לגבי חתולים, אני מסכימה

העובדה שאנחנו מאכילים אותם לא עוזרת לנו ולהם.

מציעה לך לפנות לדף הפייסבוק מדע גדול בקטנה, מסבירים שם באופן נעולה למה לא.

ידיעה לא נעימה עבורי...

הכלבה סול, שהייתה שייכת לבת של חברה טובה של אימא שלי, נפטרה יום שבת מסרטן. הייתה בת 11 במותה מה שהפתיע אותי כי חשבתי שהיא מבוגרת. הייתה חברה נוספת לכלבה בשם ליידי, שלפי מה שהבנתי היא מרגישה בחסרונה ועצובה על לכתה.

evglev1

Well-known member
מנהל
ככה זה כלבים

בשבילם עוד כלב או חתול במשפחה הוא כמו אח. גם לנו היו שכנים עם שני כלבים, שלכלבה אחת הייתה סכרת והיא מתה כשהייתה זקנה, והכלב הצעיר יותר חיפש אותה והתגעגע אליה.

באמת עצוב, מבחינת ליידי היא איבדה אחות.

למעלה