כן גם אני יכול לפתוח שרשור כזה מדי פעם לא? :)

כן גם אני יכול לפתוח שרשור כזה מדי פעם לא? :)

חשבתי אולי נחייה קצת את הפורום ואת הענינים אם מדי פעם יהיה לנו שרשור OFF כזה שאפשר סתם לכתוב בו כל מיני דברים ושטויות, אנחנו מדברים כאן
כמעט כל יום......

תרגישו חופשי לדרדר את השרשור הזה למחוזות הOFF הפרועים ביותר.

אני אתחיל :) ה
בא לי סרט מדע בדיוני ממש טוב, ושמעתי המון המלצות גם על Edge of Tomorrow וגם על installer למי יש עוד המלצות שווות? בא לי משהו מעורר מחשבה ולא איכפת לי אם יהיו הרבה קישקושים פילוסופים,

כמו שאמרתי הרגישו חופשי לדרדר את השרשור הספציפי הזה כאוות נפשכם.

amithas190

New member
דווקא קצה המחר יותר מעורר מחשבה

הזכיר לי את המטריקס בקטע הזה

מישהו 2

New member
קצה המחר הרבה יותר טוב

למרות שהוא מייגע , הוא שווה צפייה חד פעמית

CallMeCavanaugh

New member
היו שני דברים עיקריים שעיצבנו אותי בקצה המחר

על אחד אני לא יכול לדבר כי ספויילרים.
השני פשוט הזכיר לי את הצבא. בטירונות כל פעם היו צועקים על אנשים "אתה עושה שכיבות סמיכה או מז**ן את הרצפה?". אז זה בדיוק מה שצריך לצעוק על הבחורה כשהוא פוגש אותה.

evilplate

New member
אפשר לאמר במילים כלליות- הסוף, הסוף מטומטם ונוגד את החוקים

של הסרט. חוץ ממנו סרט כיפי ברמות, אני לא ראיתי בו משהו מעורר מחשבה, זה לדעתי לגמרי היה סרט מדע בדיוני פופקורן שכזה, מאוד מהנה וזורם.
אחד האהובים עלי מהסרטים הגדולים שיצאו מהולויווד בשנים האחרונות, אבל זה גם כי את רוב סרטי הקומיקס מלבד באטמן של נולאן אני לא סובל, בכל אופן ממליץ על הסרט מאוד.

CallMeCavanaugh

New member
זה נכון (סוג של ספוילר בפנים)

העניין הוא שהיה לכאורה הסוף הנכון ואז הרסו אותו.
איזה סרטי קומיקס מלבד באטמן אהבת בשנים האחרונות? אני לא חושב שסרטי מארוול משתווים אליהם מבחינת איכות אבל הם יותר כיפיים. מבחינת סרטים שהם עיבודים רציניים לקומיקס, אני חושב שאת השומרים אהבתי יותר מאשר את באטמן.

evilplate

New member
לא ראיתי את השומרים

אבל האביר האפל סרט מעולה.
השומרים סרט נחמד, אבל מפה ועל לכל ההשתפכויות יש מרחק גדול, כבר חשבתי שאני הולך לראות איזו יצירת מופת, בסוף קיבלתי סרט פופקורן די מבדר, אבל נורא אוברייטד.

שומרי הגלקסיה היה פחות יומרני ויותר טוב וכיפי ממנו, אבל גם פה, לא יותר מבידור קיץ, יכול להיות שאני פשוט מצפה ליותר כשאני רואה ביקורות מהללות כל כך.
על שאר סרטי הקומיקס כמו איירון מן, סופרמן, רוב סרטי אקס מן, וולברין, הענק הירוק וכו' אין מה לדבר, לטעמי 95% זבל, ביניהם כמה לא רעים כמו X MEN הפריקוול של השנים הראשונות.

CallMeCavanaugh

New member
סרטי מארוול לא מתיימרים להיות יותר מסרטי פופקורן

ובתור כאלה אני חושב שהם עושים עבודה טובה, בעיקר שומרי הגלקסיה אבל גם מהנוקמים (אני מניח שאליהם התכוונת) נהניתי מאוד וגם מחלק מהסרטים הבודדים של הגיבורים מהנוקמים (איירון מן 1 ו-3 היו מוצלחים למשל, עד כמה שאני זוכר).
&nbsp
סופרמן ניסה להיות סרט רציני ולא הצליח לו, אני מקווה שזה לא אומר שזאק סניידר איבד את זה כי כשהוא מעבד חומרים מוכנים לסרט (שחר המתים, השומרים, 300) דווקא יוצא לו טוב.

evilplate

New member
כן הנוקמים כמובן :)

שמע גם בתור בידור לא כזה עפתי, באמת שהם לא יותר מנחמדים לדעתי.
קצה המחר למשל היה הרבה יותר מהנה וכיפי משני סרטי המארוול שנחשבים לטובים ביותר כביכול (שומרי הגלקסיה והנוקמים)

CallMeCavanaugh

New member
קשה לי לקבוע מי עדיף

שומרי הגלקסיה הוא סרט מארוול האהוב עלי מהשנים האחרונות (עוד לא ראיתי את הנוקמים 2) ואותו ראיתי בקולנוע. את קצה המחר ראיתי בבית. יכול להיות שאם הייתי רואה אותו בקולנוע הוא היה עובר את ההנאה משומרי הגלקסיה אבל בתנאים הקיימים, משומרי הגלקסיה נהניתי יותר.
&nbsp
אבל באמת, אם אתה רוצה סרט קומיקס רציני - אני ממליץ על השומרים, רצוי גרסת הבמאי ואם יש לך סבלנות אז ה ultimate cut (בעיקרון יש בתוך הקומיקס השומרים דמות שקוראת קומיקס. את הקומיקס הפנימי הפיקו כסרט אנימציה שהופץ בנפרד מהסרט עצמו. האולטימייט קאט זו גרסת הבמאי שלתוכה שולב סרט האנימציה).

evilplate

New member
סבבה רשמתי

וכן אני יכול לתאר לעצמי שסרטי קיץ כאלו מהנים יותר בקולנוע, אני בטוח שהייתי נהנה בהרבה אם הייתי רואה את שומרי הגלקסיה בתנאים קצת טובים יותר ממסך 37 אינץ' עם רמקולים של הטלוויזיה, בכל זאת אני עדיין חושב שזה הסרט הכי טוב של מארוול, פשוט ציפיתי לקצת יותר בעקבות ההייפ, לא חושב שהוא רע או משהו.

מישהו 2

New member
כמות מול איכות

ל- marvel היו הרבה יותר סרטים בתקופה האחרונה, שהם כולם גם סרטים טובים 8-9 בסקלה שלי...
אבל הסרטים של באטמן וסופרמן האחרון (Man of steel) אהבתי במיוחד 9.5-10
מקווה שהסרטים הבאים של DC לא יאכזבו

amithas190

New member
חחח זה סוג אחר של שכיבות שעושים בצבא ארהב

היא עושה את זה נכון בתנועה מעגלית. ולעשות את זה כמוה זה קשה יותר משכיבת שמיכה רגילה.
אצלנו צועקים על מי שעושה את זה בזוית כדי להקל על עצמו

מישהו 2

New member
וואו interstellar

אחד הסרטים הכי גרועים שראיתי, כל כך משעמם, כל כך נורא... זה 'יעני' מקורי ויצירתי אבל סתם בפועל סתם דיבילי.
שעתיים וחצי שבוזבזו מחיי
&nbsp
תתרחקקקקקקק

CallMeCavanaugh

New member
לא צריך לכעוס בגלל מעידה שהיא בתקווה חד פעמית

נכון, הוא עשה אחלה באטמן, אבל הוא עשה גם את ממנטו, היוקרה ואינספשן. זה ממש לא שסרטי DC הם הסרטים הטובים היחידים שעשה.

CallMeCavanaugh

New member
יש טווח שנים מועדף? לראות בבית או שגם בקולנוע בסדר?

וגם כמה אתה גמיש בהגדרת מד"ב?
את ענן אטלס ראית?

כל עוד זה מה4 השנים האחרונות אני אשמח להכול :)

ממש לא חייב בקולנוע אפילו רצוי בבית :) מבין שענן האטלס הזה מומלץ? לא ראיתי, מוסיף לרשימה.

למעלה