לא קשור בכלל... ובכל זאת....

ליזי133

New member
לא קשור בכלל... ובכל זאת....

סתם בא לי לפרוק עצבים! אופ
אוף אוף אוף!!
למה לקח לי כ"כ הרבה זמן להגיע לזה... אז החלטתי לקרוא בפורום כלשהו, (אני דיי צריכה את הקריאה הזאת בו) ואולי גם להתחיל להשתתף בו. למען האמת עניין אותי גם פעם אבל הרבה הרבה פחות. אז הנה אני נכנסת לפורום- והוא סגור!
ועל הדרך אני מגלה עוד פורום- מדהים לא פחות, וחשוב לי אפילו יותר, שלא ידעתי על קיומו. והוא נסגר אפילו מוקדם יותר, ועכשיו אני כ"כ צריכה את זה!
אופפףףףףף
זה פשוט לא פייר!
לא פייר!
לא פייר אני אומרת לכם!

מצטערת, לא קשור לחלוטין....
סורי על ההודעה הלא שפויה שלי.... הייתי חייבת לפרוק עצבים על משהו שנראה כ"כ לא חשוב איפשהו, כאן נראה לי מקום נחמד ומתאים.....

N o R i K o

New member
חחחח לפרוק זה תמיד טוב

לא נורא... היופי בהודעות אוף זה שגם אנחנו יכולים לדבר איתך על הנושא הזה! באיזה פורומים מדובר?

ליזי133

New member
בלי לחשוב עליי דברעים מוזרים בבקשה...

התחלתי להתעניין בזמן האחרון יותר בזה, אז פורום פגאניזם ושמאניזם, והיה פעם (אפילו לא ידעתי על קיומו עד עכשיו) פורום אמנות המאגיה, בדיוק לא מזמן התחלתי לקרוא על כל זה, אז היה יכול להיות מעניין לדבר שם, ועכשיו כל מה שיש לי זה לקרוא את מה שכתבו בעבר

ואגב, זה לא פעם ראשונה שזה קורה לי עם פורומים, וזה עוד יותר עצוב! פספסתי עוד כמה פורומים טובים פעם......

N o R i K o

New member
פורום... מה?

פגאניזם? ס_ס בחיי שאין לי מושג מה זה...
והיי, לכל אחד יש את השריטות שלו. אני מפחדת מהדברים האלה

תבדקי עם יש קומונה... הרבה פעמים לנושאים מסוימים אין היענות גדולה, והפורום שלהם נסגר, אבל הגולשים הפעילים בפורומים עדיין מדסקסים על זה, פשוט בקומונה.

N o R i K o

New member
בא לי גם אוף~

בשל החזרה הגדולה של פוטרמור החלטתי לפתוח לי משתמש נוסף למשתמש הקיים כדי לראות מה הספיק להשתנות בין גרסאות הבטא... אז מסתבר שכן, המיון השתנה, ושמו אותי ברייבנקלו. מה, אני הכי לא רייבנקלו!
אני מעדיפה את ההפלפאף של המשתמש השני!
והצלחתי ליצור שיקוי יאיייייי~
תוסיפו אותי, SpiritHawthron9
(זה השלב שבו הבנתי שפוטרמור פשוט מבין אותי
)

N o R i K o

New member
יופי הקלדה מהירה

Hawthorn, כן?
שלא תעשו קופיפייסט ולא תמצאו אותי

N o R i K o

New member
האתר המגניב בעולם! D:

http://www.pottermore.com
את בעצם חווה את כל חוויית הארי פוטר... מקבלת את המכתב להוגוורטס, הולכת לסמטת דיאגון, מתמיינת לבתים, עושה שיעורים... וכד' וכד' D:

Sexy Darren

New member
כי זה משעמם

כאילו הסיפורים שם מעניינים,אבל בשביל זה אני יכולה להיכנס מהמשתמש של אחותי. אין שם עוד הרבה מה לעשות חוץ מזה...

N o R i K o

New member
אבל אם לאחותך לא היה משתמש,

איך היית יודעת שזה משעמם?
לי אין אחות גדולה שפתחה משתמש. אז פתחתי בעצמי ברגע שנפתחה ההרשמה לגרסת הבטא. כמובן שגם אותי זה שעמם ונטשתי את זה אחרי שוידאתי את היותי הפלפאפית
אבל עכשיו בעבודה זה מעסיק אותי אחרי שאני עוברת על כל הtrending ב-9גאג.

Digi Lista

New member
פחות
, יותר "סתם לא מצאתי לאן לשרשר"...

נקרעתי מצחוק מהפמליה של (ס)מיילי, ליתר דיון מהסיבה להתייצבות המלאה... בסרטון יש גם את ליאם (שומעים בעיקר קליקים של מצלמות)...
[URL]http://celebs.walla.co.il/?w=/3602/2525931[/URL]

N o R i K o

New member
פפט,

יש לו לוק של "נו כבר. הסעתי אותך. זוזי."

תזרוק אותה כברררררר וקח אותיייי

N o R i K o

New member
גם לא ממש עוף אבל חבל לי לפתוח שרשור חדש

ערוץ 10 גנבו את המוזיקה של הטריילר והדביקו אותה על פרסומת של חרדים.

פשוט סובבתי את הראש לטלוויזיה בדרמטיות... וראיתי פרסומת על חרדים. ס.ס
(היה נורא מוזר לא לשמוע את השריקה בסוף...)

למעלה