לדוקטורים שלנו באמריקה

Gidi Shemer

New member
אני דווקא לא מתלהב מהטור שלה

למרות שאני הרבה פחות מתלהב מהשר אליו היא מתייחסת

RSPA

New member
לא מתלהב מהתוכן בכלל או מהסיגנון ?

כי הסגנון, גם לטעמי, יש בו נגיעות של התנשאות.

Gidi Shemer

New member
משניהם בעיקרון

היו בעבר פוסטים שלה שנהניתי מהם, אבל אני לא אוהב את הבכיינות והתחושה ש"מישהו שלח אותנו ועכשיו לא מקבל אותנו בחזרה".

זה לא שאני לא חושב שמדינת ישראל לא צריכה להשיב את התמיכה לאקדמיה למה שהיה פעם. בהחלט חסר תקנים וחסרה תמיכה, אבל אף אחד לא שלח אותה או את בעלה, ואם הם לא היו מודעים למצב התעסוקה בשוק- אין להם אלא לקטר על עצמם. בנוסף, אלו שבאמת טובים מאד מצליחים למצוא תעסוקה באקדמיה, במיוחד אם הם "חתני פרס נובל לעתיד" כמו שהיא החליטה לגבי בעלה.

RSPA

New member
נכון שאף אחד לא שלח אותם והמצב בשוק ודאי מוכר

להם. אבל, במשתמע, הם חשבו שהוא כמועמד עתידי לפרס נובל אולי יזכה באחת המשרות המצומצמות. לא יודע אם הוא אכן כזה עילוי אבל גם אם כן, במצב היום יש גם לעילויים (בראייה אובייקטיבית) בעיה קשה (ואני מכיר לפחות מישהו כזה). הבעיה לכאלה, היא לא כל כך למצוא תעסוקה - בתעשיה או כמרצה במכללה, אבל עם אוניברסיטאות/חוגים עם שם ומעמד בעולם האקדמי ועם מחקר ממש יש ממש בעיה (אין מקומות ואין תקנים זמינים. כן, גם לעילויים).
ובלי מחקר - לא מגיעים לפריצות דרך מקצועיות ולסיפוק אישי, שלא לדבר על פרס נובל.

חוץ מזה, להשכלתי: מה זה הביג אס קאר שהיא מדברת עליו כל הזמן. זה לא מה שבתמונה, נכון ?

vegetalien

New member

אחרי הזיתים בציפוי שוקולד שגידי הביא, ועכשיו החיפושית הזאת - הגעתי למסקנה שבני אדם כבר המציאו הכול - חוץ ממעיין הנעורים.

למעלה