לשבת נינוחה

Jimmy Kane

New member
תשובה

יש לכם תוכניות לשבת? לא
טיול? לא
מנוחה? לא
טלוויזיה? לא
חברים? לא

פתאום אני לא מוצאת את עצמי.....

אחרי למידה אינטנסיבית, במיוחד למבחן, אבל בעיקרון של השנתיים וחצי האחרונות - פתאום זהו.
כרגע בגלל עניינים כלכליים לקחתי הפסקה בלימודים וזה נורא מוזר לי וגם עצוב לי, זה היה החלק שהוא רק שלי בחיים, לא רק עבודה שזה בשביל המשכורת, לא רק טיפול בקטנה (שנעשה באהבה גדולה כמובן), אבל, אתם מבינים למה אני מתכוונת.
אז היום החלפתי מצעים לכל הבית, עשיתי סדר במגירה "ההיא" (זו עם כל הניירת, מסמכים, תלושי משכורת, ביטוחים בלה בלה בלה).
אז כנראה שאני אראה הרבה תוכנית טלוויזיה:
יש לי 2 פרקים של האנטומיה להשלים, 2 של שיקגו פייר,
יומני הערפד, משחק השקרים.
וגם, הישרדות חזרה!!! יאייי עונה 26

הארט אוף דיקסי - נשארו לי 3 פרקים אחרונים של עונה 1.
ואתמול השלמתי את הפרק האחרון של נאשוויל - היה פרק בכלל לא משהו, ממש הרצתי קדימה מספר פעמים.

Jimmy Kane

New member
אני מקווה

שהעניינים כלכלים יחלפו במהרה (למרות שלא יודע מה יש) ושתוכלי לחזור ולהשלים את הלימודים במהירות

אני עדיין מחכה לתרגום עברי של נאשוויל...

תודה מותק

אתה בקצב של ארה"ב בנאשוויל?
קצת התבאסתי מהפרק האחרון, תראה אותו כבר שנדבר עליו!

LeAnnDylan

Well-known member
למה התבאסת? +
S01E13

כאילו, אני מבואסת כבר מהפרק הקודם. הקלילות שבה פגי וטדי נכנסו למיטה ממש בלתי נתפסת. רגע אחר הוא מאדלי-אין-לאב בריינה ושניה אחרי זה הוא קופץ למיטה עם פגי, ועוד רץ לבקש גט מריינה שתי דקות אחרי זה?
איי מין- פאק! כמה טובה הפגי הזו במיטה?!?
האח של גאנר די מיותר, אני אודה. ולא בא לי שהעניינים שם יסתבכו. בא לי שריינה תחתים אותם והם יצליחו ואייברי יתפגר כבר.
והיילי
אומייגאד!! וואט א ביאץ'!!
אגב, השיר הזה שג'ולייט שרה בפרק הקודם, זה שהיא ודיקן כתבו והיא ניסתה כאילו לשנות תדמית - היה ממש גרוע. שתחזור לשיר על בנים ואוטובוסים

אני אוהבת שהחזירו את ליאם (למרות שארין מקרלי בתפקיד הגיטריסטית החדשה
שיתנו לה עוד זמן מסך!!) אבל הוא וריינה צריכים לחזור להיות חברים וריינה צריכה לחזור להיות עם טדי!
הפרצוף של מאדי בסוף הפרק

"אמא!! הכנו לך עוגה!!" הן כאלה חמודות!!

טוב, עכשיו כשחושבים על זה, אני יכולה להבין למה את מבואסת. כאילו, ראיתי שרשמת למטה שהעברת חצי מהפרק. לזה אני לא מתחברת כי הפרק כן היה מענין, אבל בהחלט היו קטעים מעצבנים

לנאשוויל

זה בדיוק כל מה שכתבת להתחלה, זה החוסר ההגיון בבגידה של טדי,
זה שהגירושין האלה הגיעו אחרי שנייה.
אהבתי שליאם חזר, אבל אני מעדיפה שהוא יהיה המפיק/חבר/גיטריסט שלה, ממש לא התאים לי הקטע הרומנטי.
הקטע התפרקות שלה בשירותים הרבה יותר מתאים אם זה היה קורה עם דיקן. כאילו יש עוד גבר שהם רוצים להכניס לחייה?
וגם ביאס אותי שריינה יכולה לסלוח לליאם כ"כ מהר, ללכת להשתכר ולהתחרמן איתו, כאילו מה? לפני שנייה התנשקת עם דיקן ובעלך הודיע לך שהוא רוצה גירושין, לא הסתדר לי.
אח של גאנר חמוד, אבל ממש לא מתאים עלילה פושעים וגנבים, עדיף ללכת בכיוון אולי שסקארלט תתאהב בו.....
אני ממש רוצה שריינה תחתים אותם והם יקברו את אייברי!!

LeAnnDylan

Well-known member

שנאתי את הקטע של הנשיקה של ריינה ודיקן במעלית. אם כבר, אני מעדיפה שהיא תהיה עם ליאם ולא עם דיקן. דיקן הזה כזה בלע!
אבל לאאא נו, צריך לעשות מרד צופים ולדרוש שריינה וטדי יחזרו להיות ביחד.
אני מוכנה להקריב את עתידה של קימברלי פייזלי בסדרה בשביל זה

Quidditch tournament

בחיי שיש דבר כזה, יש אפילו ליגה עולמית. באיזור שלנו יש תחרות בסופ"ש, נראה לי נקפוץ לשם ביום ראשון בצהריים
בשבת הולכים לדיסני על הקרח, הגדולה שלי בעננים, וממש סופרת את הדקות

Jimmy Kane

New member
הקישור לא עובד...

איך משחקים בדיוק שמה? רגליים על הדשא?

למעלה