לשבת

בית ספר למוזיקה יורד מלוח השידורים בשנת 2019

חבל שלא מורידים את כל הריאליטי הזבל הזה במיוחד האח הגדול המאוס. מתגעגעת לתכניות של פעם, פספוסים, תכניות אירוח. רק ריאליטי יש. ואם יש תכניות בידור מערבים דיעות פוליטיות כמו גב האומה. פעם זה לא היה ככה. והאח הגדול פשוט תכנית מתסיסה ותת רמה. וגם לשם דוחפים פוליטיקה. העיקר טלנובלות זה סדרות פח. כבר מעדיפה לראות הכלה מאיסטנבול ולהבין את האובססיה של כולן לפארוק מאשר לצפות בפח הגדול.

faery18

New member
חבל מאוד

אחרי כוכב נולד זו הייתה תכנית השירה היחידה שעוד היה בה שמץ של אמינות וגם נאמנות למוזיקה ולשפה העברית. כיום כל תכניות השירה כולל המתמודדים זה חקיינות נטו של כל מה שיש בחו"ל. הכל מאוד עשוי ולא אמיתי. שלא לדבר על אסי החופר והצווחן שהשתלט על כל תכנית אפשרית שזו סיבה מספיק טובה לוותר

faery18

New member
ואם כבר מדברים על מוזיקה ישראלית

ממש אהבתי את שיר ההמשך שאתניקס עשו לג'סיקה
חח למרות שאם משווים עדיין ג'סיקה1 לוקח בגדול
אחת הלהקות
איך אהבתי את השירים שלהם בשנות התשעים כל שיר

בזבוז בחירות שלם שבסופו

ביבי ימשיך את כהונתו. נראה לי רק המוות יפריד בינו לשלטון. חבל על הכסף ועל ההצבעה שלי. אני אפילו לא יודעת במי להצביע. לא בנט ולא ביבי אופציות מבחינתי. וגם ככה הוא יזכה אז חבל לבזבז את קולי במיוחד שקראתי שרוב התגובות באחד מדפי החדשות בעדו. העיקר מתלוננים ומתבכיינים על המצב בארץ. קיצר הדבר היחיד שטוב בו זה יום חופשי. רק שביום הזה יוצא יום שלישי ובימי שלישי אני לא עובדת.

evglev1

Well-known member
מנהל
הבחירות ממילא היו אמורות להיות השנה

אז נובמבר, אפריל מה זה משנה. העובדה שהבחירות בכיס של ביבי למרות כישלונותיו בכל התחומים, זאת באמת בעיה. אבא שלי ואחותי מתכוונים להצביע ללפיד רק כי לפי הסקרים הוא יחיד שיכול להחליף את ביבי, אם כי בסקר האחרון אם גנץ רץ לבד הוא גובר על לפיד. אבל כחלון ואורלי לוי אמרו שלא יישבו איתו אם יהיה תחת כתב אישום סופי וכך גם גבאי ולפיד, כך שאם להאמין להם ברגע שמנלבליט מחליט להגיש כתב אישום לאחר שימוע אפילו באחד התיקים אין לביבי ממשלה וצריך או מישהו אחר מהליכוד או בחירות חדשות ובפרשת 4000 לא נראה שיש סיכוי שזה לא ייגמר בכתב אישום.

בבחירות אפשר להצביע למפלגה שלפי הסקרים לא עוברת את אחוז החסימה כמו עוצמה יהודית או זהות, או אפילו הירוקים. אגב בזהות יש פריימריס פתוחים ואפשר להשתתף בפרימריס גם בלי להתפקד למפלגה. אבל צריך להירשם כדי להצביע:

https://app.evote.pro/reg/26/en/100

faery18

New member
העיקר לפני חודש הוא זעק ש"אנחנו במצב ביטחוני רגיש"

ושאסוא ללכת לבחירות. ידעתי שזו הייתה רק הצגה חח פשוט הבחירות באותו זמן לא תאמו את האינטרסים שלו. עכשיו שהובן שאוטוטו יתפרסמו התוצאות של החקירות מתאים לו שזה יהיה בסמוך לבחירות. בכל מקרה נכון לעכשיו גם לי אין מושג למי להצביע פשוט אין למי. הלוואי שהיה פה מועמד ימני אמין חזק וכריזמתי לפחות כמו טראמפ חח
אבל אין פה אחד כזה

evglev1

Well-known member
מנהל
יש את פייגלין אבל כרגע נראה שהוא לא עובר את אחוז החסימה

למעלה