מה המצב אנשים?? יש למישהו המלצות לסרט טוב? הצעות יתקבלו בברכה!!
Shiri from the block Active member 29/3/12 #1 אממממממ לא יודעת מה זה ישן בשבילך אבל נגיד: אף פעם לא התנשקה (עם דרו בארימור) אי.טי (גם עם דרו חח) אממ כל הסרטים של ג'ים קארי ו-וויל סמית' סרטים של רובין וויליאמס כמו- הוק. סרט מושלם! אחד אהובים עלי וזה כל מה שעולה לי בנתיים
אממממממ לא יודעת מה זה ישן בשבילך אבל נגיד: אף פעם לא התנשקה (עם דרו בארימור) אי.טי (גם עם דרו חח) אממ כל הסרטים של ג'ים קארי ו-וויל סמית' סרטים של רובין וויליאמס כמו- הוק. סרט מושלם! אחד אהובים עלי וזה כל מה שעולה לי בנתיים
S spukipuki New member 3/4/12 #6 כןןן ג'וני דפ ולא מזמן ראיתי בטלוויזיה סרט שלא הכרתי שלו "דון חואן דה מרקו".. גם חמוד
S spukipuki New member 3/4/12 #7 לא שלח לי מקודם כן זה של ג'וני דפ וראיתי גם סרט לא מזמן בטלוויזיה שלא הכרתי שלו "דון חואן דה מרקו", סרט נחמד מ1994/1995 וג'וני צעיר וחמוווד XD
לא שלח לי מקודם כן זה של ג'וני דפ וראיתי גם סרט לא מזמן בטלוויזיה שלא הכרתי שלו "דון חואן דה מרקו", סרט נחמד מ1994/1995 וג'וני צעיר וחמוווד XD
T tali44 New member 3/4/12 #9 חחחח כן, זה סרט די מטופש האמת. בחודש הבא יוצא לו סרט חדש בבימוי של טים ברטון - "צללים אפלים". שמעת עליו?
חחחח כן, זה סרט די מטופש האמת. בחודש הבא יוצא לו סרט חדש בבימוי של טים ברטון - "צללים אפלים". שמעת עליו?
S spukipuki New member 3/4/12 #10 כעעען D: זה נראה לי ענק למרות שיש קטעים שאני עדיין רואה בו את ג'ק ספארו, בתגובות שלו חח. יש גם את בני וג'ון ושוקולד (מהאהובים עליי), אבל אני רואה שאת חובבת ג'וני אז בטח ראית אותם
כעעען D: זה נראה לי ענק למרות שיש קטעים שאני עדיין רואה בו את ג'ק ספארו, בתגובות שלו חח. יש גם את בני וג'ון ושוקולד (מהאהובים עליי), אבל אני רואה שאת חובבת ג'וני אז בטח ראית אותם
T tali44 New member 6/4/12 #13 ראיתי שלשום את הסרט והוא מדהים!! כל הסרט בכיתי מרוב פחד שהיא תמות. זו פעם ראשונה שאני רואה סרט שמבוסס על סדרת ספרים מצליחה מבלי לקרוא את הספר! אהה בעצם, גם את שר הטבעות ראיתי מבלי לקרוא את הספר, אבל הספר חופר בתיאורים אז פשוט פרשתי מהקריאה.
ראיתי שלשום את הסרט והוא מדהים!! כל הסרט בכיתי מרוב פחד שהיא תמות. זו פעם ראשונה שאני רואה סרט שמבוסס על סדרת ספרים מצליחה מבלי לקרוא את הספר! אהה בעצם, גם את שר הטבעות ראיתי מבלי לקרוא את הספר, אבל הספר חופר בתיאורים אז פשוט פרשתי מהקריאה.
Shiri from the block Active member 7/4/12 #1 בכית מרוב פחד שהיא תמות? לדעתי זה היה די ברור שהיא לא תמות.. אני הייתי עצובה על שאר הילדים הקטנים שמתו שם!! כזה מבאס
בכית מרוב פחד שהיא תמות? לדעתי זה היה די ברור שהיא לא תמות.. אני הייתי עצובה על שאר הילדים הקטנים שמתו שם!! כזה מבאס
T tali44 New member 7/4/12 #14 כן, הבנתי שזה מגוכך, כי היא השחקנית הראשית ואין מצב שהיא תמות אבל ממש פחדתי! אבל גם בכיתי המון מרוב זעזוע ושוק.
כן, הבנתי שזה מגוכך, כי היא השחקנית הראשית ואין מצב שהיא תמות אבל ממש פחדתי! אבל גם בכיתי המון מרוב זעזוע ושוק.