מישהו מבין פה בקנדי קראש ויכול לעזור?

מילקי110

New member
אני משחקת בזה אלומה

אני בשלב 30 כבר שבוע .

במה אפשר לעזור ? אשמח אם אני יכולה .

LsMs

New member
חפשי בגוגל

candycrushing.com

יש שם מדריכים לכל השלבים

טוב, הגעתי למסקנה שזה מסר מאלוהים

שום דבר לא עוזר לי לעבור את שלב 13 המחורבן ואין לי מושג מה אני לא עושה בסדר. אני תותחית-על במשחקי יהלומים ואין לי שום הסבר למה הם לא מקבלים את זה שהעפתי את הג'לי. אז בצעד הבא - אם אכשל שוב אני מעיפה את האפליקציה לכל הרוחות ובא לציון גואל. תמיד יש משחקים יותר נורמליים שלא מעצבנים. ויש עבודה ב"ה, וסרטים ומה לא. סתם משחק שסוחף את העולם כמו האנגרי בירדז בזמנו, וגם אז לא הבנתי על מה הבאזזזזזז (ואפילו יצא לי חרוז).

LsMs

New member
מה את גנובה?

את שמת לב שזה מתוזמן (יש לך מספר מוגבל של מהלכים...) ואם את לא מסיימת את הג'לי במספר המהלכים הזה המשחק נגמר...וגם יש לך מד של כוכבים את צריכה לקבל מספר מסוים של נקודות כדי לעבור תשלב...

בנוסף יש לך קומבינציות שעוזרות לך כמו הממתקים המפוספסים ,העטיפות והפצצות...

LsMs

New member
כמו שאמרתי

CANDYCRUSHING

אתר עם הדרכות לכל שלב ושלב על אסטרגטיות איך לעבור תשלב

שמעתי שיש גם ביוטיוב סרטוני הדרכה

באופן אישי לא חיפשתי.
אבל אני גם חברה בפייסבוק בקבוצת מתוסכלי קנדי קראש חחח

מילקי110

New member
יש אכן סרטוני הדרכה

זה לא עזר. אנסה את מה שאמרת LS .

שלב 30 ממש קשה - אוף .התחלתי לשחק לא מזמן לפני איזה חודש ..

שמתי לב, אבל אני לא מצליחה לעשות את זה

והממתקים המיוחדים זה מגניב, רק שהם לא מספיקים לי בשלב הזה (ולא מתחשק לי לרכוש בכספי עוד).
זה מתחיל לעלות לי על העצבים, ותכל'ס יש לי עבודה. הרבה יותר חשוב.

התחלתי את המשחק לפני שנה

ביום כיפור שעבר...
הגעתי יחסית מהר לשלב 20 או משהו כזה, שזו תחנת מעבר ראשונה אבל מכיוון שאז חוץ מבחורה אחת אף אחד לא שיחק את המשחק הזה, לא שלחו לי כרטיסים ולא יכולתי לעבור הלאה.
אז הפסקתי לשחק.

כעבור חודשים ראיתי מישהי משחקת בזה והיא אמרה לי שהרבה משחקים, אז ניסיתי את מזלי והעבירו אותי שלב והתמכרתי מחדש.
רק מה? ממש הדרדרתי בקצב מעבר משלב לשלב, יש יותר מדי שלבים שנתקעתי בהם וכולם בערך עוקפים אותי וזה ממש לא כיף לי ככה :(

למעלה