נכנסתי לצאט. מי בא?
ק קופיפה טובעת New member 5/4/13 #3 שוב נכנסתי לצאט וכנראה שאכנס גם בערב מאוחר יותר... שעמום כבד נופל עלי
S snoopytush New member 5/4/13 #5 הערב בעשרה לשמונה ביומן בערוץ 1 כתבה חשובה על הפלרת המים. מקווה שכולכם או רובכם תצפו. יום נעים שיהיה
ק קופיפה טובעת New member 6/4/13 #10 אתמול נזרקתי נכנסתי עכשיו אבל לא נראה לי שמישהו מכם ער או פנוי לזה
I I בתולת ים I New member 7/4/13 #13 אני בדעה שהכל משמיים ושהזיווג שלך יהיה לך ראוי וטוב!! הוא לא שווה אותך!!! את תמצאי מישהו שהיה לך טוב איתו הזמן ירפה את הכל!
אני בדעה שהכל משמיים ושהזיווג שלך יהיה לך ראוי וטוב!! הוא לא שווה אותך!!! את תמצאי מישהו שהיה לך טוב איתו הזמן ירפה את הכל!
ק קופיפה טובעת New member 6/4/13 #11 מחר חזרה לשגרה חזרה ללימודים. כמה נורא! יש לי עוד מלא עבודות לעשות, דברים שלא עשיתי ודברים שנוספים. אני כבר ממש עייפה! בא לי שהשנה הזו כבר תגמר! לא מצליחה להנות ממנה בכלל יש לי חרדה של ממש לקראת מחר!
מחר חזרה לשגרה חזרה ללימודים. כמה נורא! יש לי עוד מלא עבודות לעשות, דברים שלא עשיתי ודברים שנוספים. אני כבר ממש עייפה! בא לי שהשנה הזו כבר תגמר! לא מצליחה להנות ממנה בכלל יש לי חרדה של ממש לקראת מחר!
I I בתולת ים I New member 7/4/13 #12 הייתי חייבת עזבו זהו התחרפנות לילית בלילה ללא החבר שלי מסכנה שכמוני