סדרות אחרות לזמן הפגרה

דנה1982

New member
סדרות אחרות לזמן הפגרה

אז "האישה הטובה" יוצאת לפגרה עד 9.3.14 (קישור כאן)

בינתיים, סדרות אחרות שאתם צופים בהם? מוזמנים לשתף, לקשקש, להעביר את הזמן...
או סתם לקטר על כל הפגרות

דנה1982

New member
"נקמה"

לדעתי אחרי הפרק של הלילה, גם "נקמה" תצא לעוד פגרה (כמובן)

בכל מקרה, אחת הסדרות הטובות בעונה מצוינת, ו-2 הפרקים האחרונים היו נהדרים. אם במקרה מישהו פה עדיין לא רואה, מומלץ בחום (רק תחזיקו מעמד במחצית הראשונה של עונה 2, זה שווה את זה לגמרי).

מההההה חשבתי שזה ממשיך..

אני ממש אוהב את אמילי!! "LONG LIVE DAVID CLARKE"

אני צריכה להשלים את הפרק של אתמול

אבל מסכימה בהחלט העונה הזו פשוט נהדרת
בהחלט שווה את המשך הצפייה של העונה השניה הבעייתית.

לטעמי העונה השניה מעט נגררה...

והייתה חלשה מאוד לעומת העונה הראשונה שלה אבל לקראת הסוף הצליחה להרים את עצמה.

אני לא אהבתי שהפכו הסיפור

למשהו גלובלי, שהיוזמה אחראית להכל..ובכלל, עשו מהיוזמה משהו רציני ופתאום פתרו הכל בהפסקה שבין העונה ה2-3

דנה1982

New member
היוזמה זה בדיוק מה שהיה רע

כל הסיפור הזה היה מגוחך (קצת הזכיר את הימים הרעים של "נמלטים") והדמויות שהיו חלק מהיוזמה היו מעיקות. לא אהבתי את זה בכלל.

מהרגע שאמנדה מתה הכל השתנה. הם הבינו שצריך להישאר "נאמנים" למקור - נקמה אישית. זה הכניס את ג'ק עמוק לתוך הסיפור וערר את אמילי מחדש.

גם בעונה השלישית הם היו צריכים להתמודד עם סוגיה דומה, ומה שהם עשו בשני הפרקים האחרונים (את של השבוע עוד לא ראיתי) היה נכון, גם אם כבר קצת מרוח (להכניס סיבה חדשה בשביל אמילי לנקום בגרייסונים, והפעם גם דני ברשימה).

יסמין@

New member
לטעמי, כל עניין היוזמה

היה קונספירטיבי במיטבו, מעניין ואפל. והפתרון של התעלומה, כלומר מי זו "היוזמה" היה מאוד מפתיע ומעורר מחשבה על קפיטליזם, קונספירציות וכו'.

הימים הרעים של "נמלטים"?!

יותר שלוש העונות האחרונות של ״נמלטים״, בכלל כל סדרה שאיך שהוא מנסים להפוך הכל לגלובלי הופך להיות מגוחכת בסופו של דבר.. גם ל״גיבורים״ הייתה בעיה כזאת..

עצוב להגיד, אבל שמחתי שהיא מתה.. היא הייתה מעצבנת, וג׳ק בכלל היה מעיק איתה (ואחרי שהיא מתה הוא בכלל הפך להיות מעיק), לפחות עכשיו הוא כבר הפך להיות חלק מ״טים אמילי״..

אמ.. השבוע לא היה פרק, את מתכוונת לפרק של שבוע שעבר?! כי אם כן תראי, אני אוהב בנתיים את הכיוון שהם לוקחים את זה..

דנה1982

New member
היה פרק השבוע

לפי tv.com לפחות.... עוד לא חיפשתי אבל נראה לי שהיה.

והפרק הבא, 14, הוא ב 9.3

״רייק״

סדרה אוסטרלית.. דרמה משפטית, וזה הזוי עד כמה שהסדרה הזאת שונה מ״האישה הטובה״.. שם העורך דין הוא בכלל גרוש, אלכוהוליסט, מהמר, מה לא.. קיצר מומלץ! נראה לי שעדיין יש את זה ביס vod

גםצופה

Member
מנהל
אני הפסקתי לראות את הסדרה...

בעונה השניה היא קצת התחילה לעצבן אותי.

למעלה