סדרות

LeAnnDylan

Well-known member
סדרות

ראיתם משהו ואין לכם עם מי לחלוק?
זה המקום לדבר לעצמכם

LeAnnDylan

Well-known member
האנטומיה של גריי S11E05

מאז שהחלה העונה החדשה ויס החליטו לשדר אותה בהפרש של כמה ימים בודדים, לא הרגשתי צורך עז להוריד את הפרקים אבל כשנכנסתי הבוקר למנוע חיפוש הטורנטים המועדף עליי ראיתי את הפרק ואמרתי, יאללה שיהיה. אז ראיתי.
בהתחלה די שמחתי כשהבנתי שזה הולך להיות פרק שמוקדש לקאליזונה. סוף סוף לא פרק שלם שמוקדש לאנשים שאני לא סובלת.
אבל. די. כמה אפשר להפריע למערכת היחסית הרעועה בלאו הכי שלהן.
יש מספיק זוגות בסדרה שאפשר להפריד בניהם, שיעזבו אותן כבר בשקט. כל הסיפורים האלה כבר לעוסים לגמרי ורק גורמים לי להתעצבן על התוכנית. זה כבר לא נראה אמיתי. רגע אחד היא מאוהבת בה בטירוף ולא יכולה בלעדיה, ושניה אחרי זה פתאום היא מרגישה כל כך חופשיה, נו באמת. בדר"כ כל המטופלים האלה שגורמים להם לרגעי הארה בסוף הפרק נראים איכשהו אמינים אבל הפעם זה היה ממש תלוש.
במיוחד כשהראו לנו את כל הפלאשבקים האלה לעבר שלהן וכמה הן עברו יחד ואז פתאום השטות הזו? נו באמת. תמיד בסדרות האלה יש זוג שכל הזמן מפרדים בניהם עד לסיום המוחלט של הסדרה בה פתאום הם חיים הפלי אוור אפטר, ותמיד חשבתי שכאן זה מרדית' ודרק שצריך להציק להם, הרי ממילא הם לא מדברים והוא רוצה צ'יזבורגרים. אבל קאלי ואריזונה צריכות מנוחה מכל הדרמה הזו. גם אם זה יבוא על חשבון זמן המסך שלהן.
אין כוחות לברייק אפ הזה, אין כוחות להתמחות הזו של אריזונה, וגאד הרופאה הזו מעצנת בטירוף, איך אריזונה עדין לא לקחה את הדברים שלהם ואמרה לה שתכין חמוצים.
קאלי דווקא הייתה מדהימה הפרק, ז"א, חוץ מהסצינה הסופית.
הקטעים עם מרדית' היו אדירים! הקטע שהן התחילו לשיר ואג'יינה
חשבתי שאני מתה

ולמה אמיליה רק מדברת על אדי במקום להביא אותה?

צמצמו את זמן המסך של אמיליה לסצינה אחת בלבד בשביל הברייק אפ של הזוג היחיד בסדרה שאכפת לי ממנו. פאק יו שונדה. פאק יו.

LeAnnDylan

Well-known member
סקורפיון S01E01

What The Hell?!
כתבתי תגובה לפרק ופתאום היא נמחקה ונשארה רק הכותרת

טוב, אני אנסה לשחזר את מה שכתבתי...
קיצר, לפני כמה זמן ראיתי שקת'רין מקפי מופיעה בסדרה חדשה וחשבתי לעצמי שצריך להוריד אותה. לא היה לי מושג על מה הסדרה אבל קת'רין זה מספיק טוב כדי שארצה לראות אותה ורק עכשיו הגעתי לזה.
הסדרה היא על ארבעה גאונים שהממשלה רוצה להעסיק כדי שיעזרו להם לפתור כל מיני בעיות מסובכות.
בפרק הראשון הם מתבקשים לעזור להנחית 50 מטוסים שאיבדו קשר עם מרכז הבקרה (כולל סצינה אחת ממש ממש מוצלחת עם מטוס ופרארי
).
קת'רין בתפקיד מלצרית עם ילד גאון שבהתחלה חשבו בכלל שהוא אוטיסט כי הוא לא תיקשר אם אף אחד.

הפרק הראשון היה ממש ממש מוצלח!
עבר המון זמן מאז שהתחלתי סדרה שהיה לה פרק פתיחה כל כך טוב!
חובבי הז'אנר יהנו מאוד.
ממליצה

חח דווקא ראיתי
את ההודעה המקורית.

גם אני עוקב, סדרה חביבה!
עדיין לא הבנתי איך הדמות של קת'רין משתלבת בדיוק, אבל נחמד לראות אותה בסדרה חדשה... למרות שהיא הייתה מהממת יותר בסמאש.

Mikey Weiss

New member
התכוונתי לראות אבל הטריילר נראה די מעפן ולא ראיתי. אנסה בכל

זאת.

Mikey Weiss

New member
מעדכנת

טוב, ישבתי וראיתי. לקח לי זמן להיכנס לפרק הראשון, אבל אכן היה מוצלח, ואז ישבתי עד מאוחר וראיתי את כל חמשת הפרקים ששודרו עד עכשיו...

LeAnnDylan

Well-known member
מגניב! שמחה שאהבת

אני בינתיים רק בפרק 3, מתקדמת לאט אבל בטוח

&nbsp

LeAnnDylan

Well-known member
התוכנית המוזרה של הפורום של נדב

טוב אז יצא לי לראות איזה כמה חלקי פרקים של זה בכל פעם שהייתי בבייביסיטר וכיוון שניר עף על הפוקימון הזה, ניסיתי לראות קצת וכל מה שראיתי בינתיים זה חבורת מוזרים הולכים להתדפק על דלתות זרים כדי להגיד להם ״היי, נחש מה, אתה כשף אוויר. בוא איתנו״

יש עוד עלילה חוץ מזה?

יצא לי ברנדום לצפות באיזה 10 פרקים וכל פרק זה אותו דבר. על מה בדיוק עפתם?

לא לא לא לא לא!!!!!!!

תראי מההתחלה, מה התחלת מהאמצע?!

ועוד "חלקי פרקים", ממש פלא שלא התחברת....

וכשאני אומר מההתחלה אני מתכוון לתחילת הסדרה

או The Last Airbender, או Legend of Korra.
למרות שבכל מקרה הייתי מתחיל עם The Last Airbender.
ותראי את זה ברצף! מההתחלה! ולפחות עשרה פרקים.

איך אפשר להבין כשרואים רק חלקים רנדומלים?

כל הקטע זה הסיפור והתהליכים שהדמויות עוברות לאורך הזמן.

LeAnnDylan

Well-known member
איזה תהליכים הן עוברות בדיוק כשבמשך עשרה פרקי

הן רק מחפשות כשפי אוויר

או שאת נותנת לזה צ'אנס אמיתי או שאת מזלזלת

את לא יכולה גם לא לעשות נסיון רציני וגם להגיד שניסית. הרי הם לא מחפשים במשך עשרה פרקים כשפי אוויר וזה לא הדבר היחיד שקורה.

LeAnnDylan

Well-known member
כמובן

חשבתי שאתה כמו קרן, רוצה שנכתוב כלום על כלום רק בשביל עוד הודעה לסטטיסטיקות

למעלה