סוף שבוע רגוע (?) אם העולם לא....

סוף שבוע רגוע (?) אם העולם לא....

אם אנחנו עדיין נהיה פה אחרי 13:30...........

מה ראיתם בטלוויזיה

מה קראתם

וכל מה שלא קשור לסדרה

המפץ הגדול עונה 6 פרק 10

איימי פארה פאולר
אין אין עליה, היא הרסה אותי עם המשחה

והקטע של האוורד וחמו היה מקסים בסוף

גוסיפ גירל
לפרק האחרון של הסדרה

התוכנית שלפני והפרק עצמו היה מעולה לדעתי, ממש אהבתי אותו.
קיבלתי שוק רציני שזה דן
השאלה אם זה מתאים מבחינה מציאותית? הם בנו את זה מתחילת הסדרה?
או שזה משהו שהם המציאו לקראת הסוף וסמכו על זה שלא נזכור את הפרטים הקטנים?
צריך לעשות בדיקה באתרי מעריצים לבדוק אם דן כגוסיפ גירל באמת יכול לתפוס.
אני אתגעגע לסדרה הזו

shirush3

New member
זה מה שחשבתי במהלך הפרק

נראה לי שיהיה יותר קל לקבל את האינפורמציה מאתר מעריצים או משהו

לדעתי הקטע הכי גואני בפרק, אם לא בסדרה כולה, היה שהראו את קריסטין בל מקריינת את גוסיפ גירל(בסצנה עם רייצ'ל)

חיכיתי כל הסדרה בשביל זה!

הכי כיף שצ'אק ובלייר ביחד

ואני לא מאמינה שאני אומרת את זה, אבל אפילו שלא ממש השקעתי בסדרה בעונות האחרונות ואת הכמה פרקים האחרונים בכלל לא ראיתי היה לי עצוב קצת שנגמר

אני קוראת הרבה תגובות על קריסטין בל

מי היא? מאיפה כולם מכירים וכ"כ אוהבים אותה?
הקטע עם רייצ'ל היה וכאילו הן סרינה ובלייר היה חמוד, חיכיתי שסת' יכנס כבר

וכן, עם כל התלונות על הסדרה, היא תחסר

enigma14

New member
היא ורוניקה מארס!

וגם הייתה בסרט לשכוח את שרה מרשל עם ג׳ייסון סיגל

Shiri from the block

Active member
ורוניקה מארס
היא גם הייתה בסרט קומדיה מעולה בשם "רק לא את" Not You Again, עם ג'ימי לי קרטיס, סיגנורי וויבר ובטי וויט! סרט קורע ומומלץ

אני ממש לא מבינה את ההתלהבות ממנה

היא ממש פופלרית בארה"ב, ממש בכל חור דוחפים אותה. כולם אומרים כמה היא מהממת (מה שנכון) ומוכשרת ושחקנית מדהימה..........פייר, אני לא מבינה מה ההתלהבות ממנה, יש מלא שחקניות מהממות והרבה יותר מוכשרות ממנה.

ראיתי

ראיתי גם כמה סרטים שהיא שיחקה בהם ואני עדיין לא מבינה את ההתלהבות. היא יפה ומצחיקה אבל לא בצורה שמפילה אותי .

Y. Welis

New member
אני גם חושב שהיא נבנית על תהילתה מאז

אבל היא הצליחה שם (בסידרה), וחבל שאין לה משהו דומה.

לעיתים דווקא הטראשיות של השחקנית (כמו גלאר או קורדיליה ואחרות) עושה את הדמות ההירואית שהן מגלמות, למוצלחת.

shirush3

New member
היא גם שיחקה בגיבורים

ובעוד כל מיני סרטים

הקטע שלה היה מתבקש! כאילו כל העונות שמענו אותה מדברת אז עכשיו הגיע הזמן לראות^_____^

גם אני ראיתי את הפרק האחרון

הדבר האחרון שראיתי בגוסיפ זה שסרינה יצאה עם המורה שהיא הפלילה והוא זרק אותה (כלומר, פרק מלא). אתמול ראיתי את הפרק האחרון, ובכלל לא היה לי קשה להבין מה קורה.... הפרק היה נחמד, צל חיוור של 2 העונות הראשונות אבל יותר מוצלח משאר העונות וחלקי פרקים שראיתי במהלך השנים(עליתי אח"כ על אתר הסדרה כדי להתעדכן במה שקורה)

דן הוא גוסיפ גירל - מצד אחד זה הגיוני כי הוא כל השנים רצה להיות חלק מהמעגל, מצד שני זה קצת מופרך אך הוא הספיק לעבור על כל אלפי ההודעות ולפרסם אותן...... אני מקווה מאוד שזו הייתה התבנית של התוכנית מהתחלה. מעניין אך זה בספרים, מישהו קרא?
נכון הסוף היה צפוי מידי (חוץ מרופרט וליסה לאוב
) אבל שמלת כלולות של סרינה הייתה מהממת!! ודי פיצתה....על הסוף הצפוי והלא מוצלח במיוחד.

Shiri from the block

Active member
בנוגע לספרים- לא כתוב שם מי גוסיפ גירל רשום פשוט "כותב אנונימי".
לא קראתי את הספר אבל חיפשתי בגוגל וויקיפדיה (לא חיפוש הכי מעמיק למען האמת) אבל עדיין לא צויין בשום מקום מי עושה את גוסיפ גירל.

Shiri from the block

Active member
זה היה די מטומטם
שדן הוא גוסיפ גירל. זה לא מתקשר לכל כך הרבה דברים!!
הרי בעונות הראשונות הוא היה מאוהב בסרינה נכון? ובעונות הראשונות הכי ירדו על סרינה ובלייר באתר! איך הוא יכל לכתוב דברים כאלה על מישהי שהוא אוהב? נו באמת, זה ממש ממש שטויות.
ג'ני כבר היה הרבה יותר הגיוני, למרות שעדיין היו לי תקוות ושאיפות שזאת כן תיהיה קריסטין בל, פשוט בתור תלמידה שהייתה איתם בתיכון שלא ראינו אותה ופשוט כולם שולחים לה טיפים וזהו..
אני ממש לא מקבלת את זה שזה דן.. מפגר ביותר.

מעבר לזהההה, כל העונה האחרונה הייתה לא הכי מוצלחת חוץ מ-4 פרקים האחרונים.
גם העונה הקודמת הייתה גרועה עם דן ובלייר ומאמינה שזה מה שהוריד להם את הרייטינג עד לרמה כזאת שאפילו לא הצליחו לחזור לעונה שלמה אחרונה.
אבל אין מה להגיד על זה שבלייר וצ'אק היו שווים את הכל

וגם שמחתי שדן וסרינה התחתנו, ממש סגירת מעגל מהעונה הראשונה.. יפה!

או שסוף העולם מאחר

או שהוא נדחה בגלל הגשם.
סתם, אתמול המחנכת שלי לקחה קשה את זה שאנחנו אומרים שמחר (היום) סוף העולם ועשתה לנו הרצאה למה זה לא יכול לקרות. צחקנו!!!!

משהו לא קשור, אבל התלהבות, יש לי נעלי פוינט! D:

ששש בנאדם זוכר!

כשכתבתי את זה זה היה לא הרבה אחרי שחזרתי מבית ספר. אז אכלתי וכל זה, ועכשיו חזרתי למחשב ואני אעלה.
אני זוכרת!!!!!! סוף סוף התחלתי לזכור את זה, אבל אני זוכרת.

למעלה