סיקור הקרנה של שלגיה והצייד - באדיבות |

Karina85

New member
סיקור הקרנה של שלגיה והצייד - באדיבות |

ביום רביעי הייתי בהקרנה של הסרט לגולשי
בקולנוע גת (אבן גבירול, ת"א)!
אני חייבת לציין שאני מאוד אוהבת אולמות קולנוע שהם לא בתוך קניון כמו נניח יס פלנט וסינמה סיטי אלא מבנה בפני עצמו - כמו קולנוע גת וכמו רב-חן בכיכר דיזנגוף.
ככה כל תשומת הלב מפוקסת לסרט
וגם יש הרגשה מגניבה כזאת של קולנוע על הרחוב.
בכל מקרה, לצערי לחלק הראשון שבו אנשים הכינו מטעמים בהשראת אגדות - לא יכולתי להגיע, כמובן - לימודים, עבודה...
וחבל, כי נראה שהיה שם מעניין!
נכנסתי לסרט בציפיות די גבוהות - גם שחקנים מוכרים (שרליז ת'רון בתפקיד המלכה הרעה, כריס המסוורת' בתפקיד הצייד וקריסטן סטיוארט בתפקיד שלגיה), גם אגדת ילדים וגם הפקה שנראית מבטיחה... והאמת, שהסרט די עמד בציפיות הגבוהות!
אני לא רוצה לספר יותר מידי כדי לא להרוס למי שרוצה ללכת לראות (בהחלט מומלץ), רק אגיד שהסרט אפל יותר ממה שדימיינתי, מורכב יותר ממה שדמיינתי, וששרליז ת'רון פשוט משחקת שם מדהים.
העלילה מעניינת, האפקטים עוצרי נשימה... באמת סרט מושקע ומומלץ!
אז תודה לתפוז על ההזמנה, ותהנו מי שילך/תלך לצפות

Karina85

New member
הוא באמת חתיך

הוא לא עד כדי כך יפה לדעתי, אבל יש בו משהו ממש הורס, שפת הגוף וכו'...

noam239

New member
הוא חתיך לדעתי!!!

אני מתה על השחקן הזה הוא ישחק בסרט "תור" אחלה סרט!!

Karina85

New member
אומייגד זה קים מקרוב רחוק!!!

לא זיהיתי אותו עם כל השיער הזה!!!

שמחה שנהנית

אני מאוד רוצה ללכת אליו למרות ששמעתי גם כמה ביקורות לא טובות..
תודה על ההמלצה

Karina85

New member
יום אחרי שהייתי בהקרנה היה כל הסיפור עם

קריסטין סטיוארט והבמאי... זה היה כזה הזוי לשמוע על זה!!!

Karina85

New member
אפשר להבין אותו.

יש למעמד שלהם המון יתרונות שאחרים יכולים רק לחלום עליהם, אבל זה החיסרון. כי זו לא רק הבגידה, אלא זו גם ההשפלה מול כל העולם...

noam239

New member
אני האמת אהבתי את הסרט..

היו האמת ביקורות שהסרט משעמם אני לא יודעת למה אמרו את זה.. למרות שהיה חסר איזה משהו בסרט לא יודעת מה היה חסר לי משהו.. חוץ מי סיפור אהבה שלדעתי חבל שלא היה.. בסרט המצוייר מין הסתם היה ובסרט היה חסר..
כל הסרט לא הפסקתי לחשוב על הרומן שהיה בין קריסטין לרופרט הזה (הבמאי) זה כזה הזוי.. בהתחלה שראיתי את זה בגיא פינס הייתי בטוחה שאלו שמועות אך כשניכנסתי לפורום דמדומים היו ממש הוכחות תמונות וציטוט שלה שהיא מצטערת שהיא עשתה את זה.. מסכן רוב איזה שטות היא עשתה היא הפסידה אותו וחבל....

Karina85

New member
נכון

באמת חבל שלא נתנו לנו קצת רומנטיקה בסרט. אהבתי את זה שזה לא היה העיקר, אבל הם כמעט העלימו את הפן הזה לחלוטין...
אני ממש שמחה שראיתי את הסרט לפני שהתפרסמה הבגידה, זה בטח מוזר לראות אותה בסרט ולחשוב שהיא בגדה עם הבמאי...

such an angel

New member
דווקא לא

אני ראיתי את הסרט אחריי שהתפרסמה הבגידה וזה לא הפריע לי
אולי כי אני לא מעריצה גדולה שלה..
בכל מקרה זה ממש לא הפריע ..

ד"א ידעת שהאמא של שלגייה בסדרה, האמיתית לא המכשפה, זו אשתו של הבמאי ?

MAAYANAH

New member
לדעתי כל הקשר בין קרסטין ורוב

היה לרוב יחסי ציבור על הסרט דמדומים. מאוד נוח שהם נפרדו לאחר צילומים של הסרט דמדומים 4 החלק האחרון. גם לדעתי זה היה עניין של זמן הם לא מתאימים בעליל קריסטין מאוד נינוחה ומוזרה ואני לא רואה כימיה בינה לבין רוב על המסך. אי אפשר להשוות אותם לנינה ואיאן שממש יש שם משהו ויש מלאאאא תמונות שלהם ביחד וסרטונים והכל וגם על המסך רואים את הקשר שלהם.

Karina85

New member
אבל הסרט עדיין לא יצא

זה אומר שיש סכנה שזה יפגע בסרט הרביעי.
והם גם עוד צריכים לעשות את כל עבודת הקידום והיח"צ...

למעלה