לגבי פיים אקדמי - הקטע שגם אני חשבתי שהתוכנית ירדה כי היא לא הצליחה, אבל כשבדקתי בויקי התברר לי שהיא דווקא כן די הצליחה, ועוד יותר מזה, הספין אוף שלה שהוא מאשאפ עם הקומיק רליף (לקחו קומיקאים מוכרים במקום זמרים צעירים) הצליח אפילו עוד יותר אבל גם לא רץ יותר משלוש עונות.
אבל ככה זה הבריטים.
אצל האמריקאים, תוכנית תרוץ כל עוד היא ריווחית ותחוסל כשהיא לא, אבל אצל הבריטים זה לא ככה, הם בהחלט יכולים להוריד את השאלטר על סדרות מצליחות, להרוג פתאום דמות אהובה בסוף עונה וכולי (טוב, הקטע האחרון זה בכלל ריטואל. לפחות בדוקטור הו הוא מתחדש כשהוא מת, חבל שזה לא עובד ככה בסדרות אחרות. היה נחסך לי הרבה כאב לב).
ועוד משהו שגיליתי במקרה עכשיו לגבי הפיים אקדמי שאין לי מושג מהחיים שלי. כי אני חשבתי שאלכס מאוהבת בפיטר, החבר הכי טוב שלה בתוכנית, והתבאסה קשות כשהוא התחיל לצאת עם קרוליין, יפיפיית המחזור, והסתבר שאכן אלכס קינאה אבל לא לפיטר אלא לקרוליין
לגבי בואו לאכול - אחרי הפרק החביב ההוא פספסתי את השאר כי היה לי שבוע מה זה עמוס, אבל אני אנסה לתפוס אותם באתר של רשות השידור...
ובאיחור של שבוע, מחזירה לך על הקאבר של ג'וני קאש: קבלי קאבר שאני אוהבת - לאמבצ'ופ בביצוע ל-This corrosion של הסיסטר אוף מרסי במקור:
עדיף על ה-This Corruption של הערב