פורום טלווזיה בריטית קם לתחייה והוא רעב

Talpa europaea

New member
פורום טלווזיה בריטית קם לתחייה והוא רעב

הוא רעב לתשומת הלב שלכם

אוהבים סדרות בריטיות

בין אם אתם מצטטים את מערכון התוכי המת של מונטי פייתון מתוך שינה כבר שנים, או ממש לאחרונה נדלקתם על שרלוק ומראה שחורה- מהיום יש גם לכם פינה חמה בתפוז!

בואו לראות, לדבר ולשמוע על הטלווזיה הטובה בעולם, מכל הזמנים, וכל הז'אנרים! (כן כן - אפילו קצת ריאליטי, אחרי הכל, זה האי שממנו סיימון קאול התחיל את מבצע ההשתלטות העולמית שלו
)

כולם מוזמנים
ממיסטר בין עד לדוכסים של אחוזת דאונטון, מהנוער האבוד של סקינס עד לראש הממשלה אובד העצות ג'ים האקר, מבני אנוש עד אדוני זמן, מבלשים יועצים סוציאופטים בתפקוד גבוה
עד אלו שאוהבים אותם יותר ממה שמגיע להם!

לכל אלה ועוד המון רבים ונפלאים יש מקום אצלנו!
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumid=574

באטלסאטר גאלקטיקה

אמצע עונה 3, באלטר עומד למשפט. שמחתי מאוד שהוא לא סיילון, זה היה יכול להיות מאוד מאכזב.
מפרק לפרק סר חינו בעיניי, ואני חושבת שהוא הופך להיות סוג של ישו.... במראה זה מתאים, מעניין מה הוא יגיד במשפט שלו. הסכמתי עם מי שאמר שהוא חושב שהוא קורבן.

מה הקטע של קארה?! למה את לא רצה ל-|לי לב|
בזרועות פתוחות?! הבנו שיש לך נטייה להרס עצמי, ביטחון עצמי ברצפה ותסביכי אב / אם. אבל יאללה, יש לך הזדמנות לאהבה אמיתית. אם את לא רוצה, אני חוטפת בשתי ידיים.
סוף סוף די עזבה אותו. מקווה שלא נראה אותה יותר. נכון שהיא מזכירה את ריהאנה?!
כבר אמרתי שאני לא אוהבת את היילו ושרון? אבל שמחתי שהיא קיבלה את התינוקת חזרה, והביאה איתה את 6. מעניין אך זה יתקדם.

ורק תגיד לי שיראו את 5 הסיילונים הנותרים. אני משתגעת מסקנות....

אממ

באלטר = ישו, זה הקטע, רוצים שהצופים יחשבו ככה.. אבל את צריכה להמשיך כי זה לא נגמר בזה..
לדעתי הוא לא כזה קורבן, הוא לא אשם במה שקרה בניו קפריקה זה נכון, אבל הוא דווקא כן אשם במה שקרה בקפריקה..
קארה ולי, מהזוגות שבעונה הראשונה רציתי שהם יהיו ביחד אבל בהמשך כבר לא.. נראה לי מהקטע שגילו עליה ועל אח של לי.. ואל תשכחי גם יש לה את אנדרס בצד בשני..
די עדיין עובדת בגלקטיקה אז כמובן שיראו אותה, והאמת שאהבתי אותה יותר משאהבתי אותו, יש בו משהו מציק, כאילו כל מה שהוא עושה זה רק בשביל לרצות את אבא אדמה.. ושוב בעונה הזאת הוא ממש מציק..
וכן היא מזכירה את ריאהנה..
אני אוהב את קארה, לדעתי היא הדמות המורכבת ביותר בסדרה, כל הסיפור על העבר שלה ועל אבא שלה..
גם אני לא אוהב את היילו ושרון, אהבתי אותו בהתחלה ועכשיו הוא סתם מעיק.. את 8 אפעם לא אהבתי, אף גרסא שלה..
6 גאונית, אהבתי את רוב הגרסאות שלה..

אני רק אגיד לך שיש לעונה הזאת סוף ״חזק״ והסאונדטראק רק הוסיף לזה יותר!!

עשית לי ספויילרים קטנים

אבל לא נורא. אנחנו רק בפרק 15. ראקה עם אנדרס. לי נשמע לדי שהוא מאוהב בה, ואף אחד מהם לא שמח מידי....
אין לי מושג מה הקטע עם אח של לי, למיטב ידעתי ראינו אותו לדקה בפרק הראשון......
לגבי אנרדס
אני יכולה להבין מה עובר על קארה, זו בחירה לא פשוטה....
באלטר לא קורבן, הוא רק חושב שהוא. גם קפריקה וגם ניו קפריקה לגמרי באשמתו, הוא פשוט לא יודע לקחת אחריות ולהגיד, אוקי טעיתי. וגם, השתן עולה לו לראש יותר מידי פעמים....

6 גאונית. אני מתה עליה. אולי אחת הדמויות הכי ממעניינות שיש.

האמת שלא שמתי לב לאיזה שהו ספוילר

אבל סורי..

בקשר לאח של לי, דיברו על זה בעונה הראשונה. הוא וקארה יצאו ולמרות שהוא לא היה מוכן לטוס היא העבירה אותו ונתנה לו ״רישיון טיסה״, ואז בטיסה הראשונה(?!) הוא עשה תאונה..
אני מעדיף את קארה עם אנדרס, לי כמה שהוא סבבה וכמה שהם חברים טובים, הוא לא באמת ״עומד בקצב״ שלה והוא לא באמת מבין אותה.. לה לדעתי בכל אופן..
אני לא זוכר אם אמרו איך הסיילונים השתלטו על ניו קפריקה עד פרק 15, אז אני לא אגיב על זה..
אני לא אמרתי שבאלטר קורבן, אמרתי ״שהוא לא כזה קורבן״.. הוא פחדן, לאורך ה2 עונות וחצי (לאן שאת הגעת) מראים שהוא פחדן שחושב רק על מה שטוב בשבילו ומה שטוב בשביל לשרוד.. ואני לא מגן עליו בכלל..

קארה מתה!?!? לי מגן על באלטר?!?
יש בכלל בשביל מה להמשיך לראות?!? מאכזב וכואב

חחחח אמרתי לך שלי מאכזב העונה..

ותמשיכי!! תאמיני לי יש בשביל מה לראות..

התחלנו עונה 4.....
קארה היא הסיילון החמישי?!!?
4 סיילונים בעמדות מפתח (טוב, חוץ מאנדרס אבל הוא חתיך אז מה זה חשוב מה הוא עושה) על הגאלקטיקה. אני עוד לא מבינה מה קורה, אבל הם חייבים להיות סוג חדש של סיילונים אם קפריקה ברחה מהם והרגישה שהיא צריכה לקחת את הרה איתה.....

ובאלטר לא אשם?! מעניין מה יקרה איתו.....

הבנתי מה אמרת על לי, הוא די התקלקל בעונה השלישית, למרות שהנאום שלו בסוף המשפט היה טוב, ותודה לאל שהוא חזר לעצמו בשנייה האחרונה. אני עדיין מחזיקה אצבעות שהוא וקראה יהיו ביחד, למרות שגם אם הם יהיו ביחד, הסוף לא יהיה טוב.

עונה רביעית.... מתחילה

ואת עוד רצית להפסיק..

ראיתם את ספיישל razor?! הוא שודר לפני העונה הרביעית וזה על הבאטלסטאר פגסוס לפני ואחרי שהם הגיעו לגלקטיקה..

ראינו אתמול

כבר כמעט שיניתי את דעתי שוב. למי איכפת מהפגסוס?! כולנו הבנו שהאדימרל היא אישה שצריכה להוכיח את עצמה, אין לה אלילים והיא נוקמת בכולם בגלל שאהובתה הסיילון בגדה בה....... האמת היא שהייתי קצת עסוקה עם הלימודים, והתחלנו את הפרק ב 11.20 בלילה, אז גם לא הייתי ממש מרוכזת. בשביל מה הראו לנו את הסתם הזה? אני אשמח לדעת אם יש קשר לעונה האחרונה

וואו הסצנה האחרונה של עונה 3. צדקת בקשר למוסיקה, אני חושבת שאני אקנה לי את הפסקול

היום מתחילים סוף סוף את העונה.....

לא ראית את הסוף עם קארה וההיבריד?!

אין הרבה קשר, חוץ מהסוף וכמובן 6 ששם..

http://youtu.be/BigolJfoANw הפתיעו עם השיר והביצוע, ובכלל שסול התחרפן במשפט ו״המוזיקה שבאה מהקירות״..
ותהנו

אמר ונשאר בחיים. אופס, התפוצץ לחלקים

אני חושבת שזה בגלל שהיא חזרה במפתיע מהמתים ואמרה ללי שהיא מצאה את earth בסוף עונה 3. היא גם ניראת לי רגועה לגמרי, זוהרת כזאת. אולי היא סוג של נביאה, ולא הנשיאה הגוססת שלהם (שתמות כבר, גודס היא מעצבנת אותי, ואני מרחמת על אדמה שצריך לסבול אותה....)

ולא הבנתי את הקטע עם ההיבריד. גם דיאנה דיברה עם היבריד אחד. לא ממש הבנתי מה הם בדיוק, ואני כל הזמן אומרת לבחור שהם מייצגים את האורוקל מדלפי. לא בטוחה בזה, אבל זה ההסדר הכי קרוב שמצאתי.

איזה מצחיק שאת כותבת שהיא רגועה..

למה את חושבת שיש רק נביא אחד?! אולי שתיהן נביאות?! אולי גם באלטר נביא אז שלושתם נביאים?!
דווקא מעונה לעונה התחלתי לחבב את רוזלין.. בהתחלה היא עיצבנה יותר מדי אבל לאט לאט היא נהייתה יותר ״חביבה״.. רואים שהיא ואדמה השפיעו זה על זו..

אני לא זוכר איך הם נוצרו, אבל אני זוכר שהסבירו באיזה שהו פרק מה הקטע שלהם.. והם סוג של אורקל..

רישמית מיואשת

ראינו אתמול את פרק 1 ו2 ו 3.

פרק 1: חחחח, קארה רק ניראת רגועה בסצנה, אבל היא נהיית יותר ויותר סוערת..... אבל החיבוק של לי, וזה שהוא מאמין בה ממש עשה לי קוואץ' בלב. ודי ריחמתי על סאם כל הפרק...... השטות עם הכת של באלטר...... אני אפילו לא יודעת אך להגדיר את הטיפשות הזאת.......
ורוזלין, אוי, לכי תמותי לך בשקט ותגאלי אותנו מיסורייך.

פרק 2: כבר ראיתי בחצי עין. קארה ממשיכה לסעור, אדמה ממשיך ללכת כמו כלבלב עיוור אחרי רוזלין. 6 השתלטה על הסיילונים...... זה אמור לעניין מישהו??! למה זה נהיה עלוב יותר?! אה, וגאיוס באלטר הסתפר, לפחות הוא לא נראה כמו ישו.....

פרק 3: רק היצצתי לרגע, וראיתי את לי בחליפה יושב בשולחן של רוזלין. הוא אמור להחליף אותה שהיא תמות סוף סוף?! אני כבר לא יודעת אם זה טוב או רע.

נראה לי סיימתי עם התוכנית, בלב די כבד.......... כי היא הייתה מדהימה בשתי העונות הראשונות, ובעונה השנייה, והיו גם חלקים מוצלחים בעונה השלישית.....

יווו בא לי לספר על הכל, אבל תמשיכי!!

ההקטע שבין קארה ואנדרס ניהיה רק יותר ויותר ״מורכב״, בגלל את יודעת, הוא סיילון והיא שונאת ״טוסטרים״..
גם אני שנאתי את הכת של באלטר, בכלל הבנות שהיו שם עיצבנו..

אדמה/רוזלין - תמשיכי!!
6?! עלוב?! למה?! אני אהבתי את ה״תהליך״ ש6 עברו.. וזה שסופסוף הן לקחו פיקוד..
באלטר - אם תמשיכי תראי שהוא רק נראה כמו ישו!!

תמשיכי לפחות עד החצי עונה!! תאמיני לי את תתבאסי אם לא..

תן לי משהו להאחז בו

אני לא זוכרת מתי כל כך התאכזבתי מתוכנית. די ברור שהם מגיעים לearth, זו העונה האחרונה והם לא ישאירו את הצופים באוויר (אלא אם כן יעשו את הטריק המגעיל של SGU)
אבל בנתיים, אני לא רואה סיבה להמשיך לצפות. אני מאוכזבת מכל ההתפתחויות, וכמעט כל הדמויות הפכו לצל מרגיז של עצמן, ויש דברים שניתן לצפות.
די ברור ש-לי יקח פיקוד שרוזלי חולה, אולי אפילו יהפוך לנשיא. בסוף כולם ידעו שקאה צדקה. אדמה אולי סוף סוף יצהיר על אהבתו לרוזלין. אני לא מבינה למה לא לוקחים עוד תאים מהרה כדי לרפא את רוזלין, אבל עכשיו שאני חושבת על זה, היו צריכים תאים עובריים. טוב, כנראה שאחת מהסיילונים צריכה להכנס להריון כדי להציל אותה.

אולי הדבר הכי מעניין זה 4 הסיילונים החדשים שמסתירים את זהותם, ולא יודעים מי הטוסטר החמישי/ת

דרך אגב, ראיתי את סוף פרק 4. לא מרגש. קלי הפכה לדמות מעצבנת ונירוטית לחלוטין.

טוב, ראיתי עוד קצת היום

אני ממשיכה מכוח האנרציה, ולא משום רצון לראות מה קורה באמת.
שום סיפור כבר לא באמת מעניין אותי. מרגישה כאילו הסדרה מדשדשת במקום ולא מתקדמת.

האורוקל אמרה לראקה שהיא תוביל אותם לסוף. ברור שמלכת הדרמה חושבת שהיא תהרוג את כולם, חבל שהיא לא מבינה שהסוף זה כדור הארץ.
לרוזלין הייתה איזו הארה אחרי שחולת סרטן מתה. חבל שהיא לא מתה כבר. עוד יותר חבל שהיא לא אמרה לאדמה שהוא האהוב היקר שלה.
באלטר נואם על כל מיני נהרות משונים רק כי הוא אוהב לזיי#$^ את הגרופיות שלו, אני לא חושבת שהוא באמת מאמין בשטויות שהוא פולט בלי סוף. אפילו בתור נשיא בכיין הוא מעניין יותר (למרות שאני מאוד נהנית לראות את הפיה הכחולה בתור הגרופית הראשית)
הילו, שרון, גדטה - בלה בלה בלה
סיילון נגד סיילון - בלה בלה בלה
צ'יף באבל - בלה בלה בלה

הדבר שאולי הכי מעניין זה שצריכים למצוא את מספר 3 שתחשוף מי הם החמישה. בנתיים אנחנו מכירים רק 4 נכון?!
אה..... סאם
יש ליה רגשה שהוא אולי הסיילון הכי חשוב, אהבתי שהוא החזיק את היד למספר 8

למעלה