צום קל למי שצם!

shirush3

New member
התקדמתי קצת בעונה 2 ו...
פרק 14

מפתאום קייל מת?!?!?!?!

כשנגמר הפרק חשבתי שהוא רק נפצע ואז אמרו שהוא מת... יופי

shirush3

New member
אני עם רגשות מעורבים

מצד אחד אני נהנת מהשירים ומצד שני העלילה הפכה להיות קצת...

אהבתי יותר את החלק הראשון של העונה.
באמת הרסו את קרן והפכו אותה קצת ליותר דיווה
גם כל הקטע עם דרק וג'ימי זה פשוט סתם

הוא סיפר מי הוא, הוא לא סיפר, הוא כן סיפר, הוא ילד קטן, דרק נכנס באמצע, דרק יוצא מהאמצע, דרק מגיע לאייבי....
גם כל הקטע עם טום וג'וליה פשוט גורם לי להבעת

הם לא יכלו לעשות שירים במשך פרק שלם?

יוצא לי לראות פרק/2 נפרקים כל כמה ימים ובעונה הראשונה עשיתי מרתון ללא הפסקה על החלק הראשון...
עדיין עצוב זה לי שזה בוטל

Macphista

New member
כן, העונה השנייה ירודה מהראשונה

אבל הפרק האחרון היה נחמד.
קלוז'ר טוב.
שמח.

LeAnnDylan

Well-known member
בדיוק ראיתי את הפרק לפני שנכנס הצום

ולא הספקתי לבוא לכאן להגיב שאומייגאד!! מה נראה להם שהם הרגו לי את קיל

שיהרגו את ג'ימי

עד שלקארן ודרק היה קטע טוב ביחד פתאום היא מחליטה שהיא מאוהבת בג'ימי
למה זה טוב?!
וקייל

shirush3

New member
נכון?

נמאס לי מהמשחקים האלה דרק-ג'ימי-דרק-ג'ימי.
בהתחלה הייתי בעד ג'ימי, אבל הוא נעשה מעיק!

ביי ג'ימי

אוף. קייל.

LeAnnDylan

Well-known member
סמאש S02E08

טוב, אני אנצל את ההודעה הזו כדי להתלונן על כל עונה 2 ולא רק על הפרק הספציפי הזה למרות שגם הוא מעצבן אותי.
העונה הראשונה הייתה מעולה בעיני. אומנם לא אהבתי שם שום דמות חוץ מקארן
אבל השירים היו מעולים, התפאורה, הריקודים, התלבושות. הכל היה ספקטקולר כזה ומאוד מרשים וכובש.
ובעונה השניה אומנם השחקנים נהיו חביבים יותר.
איילין וג'רי לא כאלה מעיקים.
קייל וג'ימי חתיכים! למה עשו את קייל גיי אני לא יודעת. טוב, כאילו, בטח שאני יודעת, אם הוא לא היה גיי הוא היה צריך לריב עם גי'מי על קארן.
ואם כבר הגענו לקארן, למה ממש מתאמצים לכער לי אותה בעונה הזו?
היא אחת הנשים היפות ביותר אבר ומלבישים אותה בצורה meh והתסרוקות שלה העונה מתחת לכל ביקורת

נכון שרציתי שהיא תהיה מרילין כי בינה לבין אייבי, ברור שאני מעדיפה את קארן אבל קת'רין בבלונד זה פשוט לא הולך. שתהיה מרילין בברונט

אבל בסדר, השלמתי עם זה שהביאו לאייבי את התפקיד (גאד, כל הקטעים שלה במחזמר המגוחך הזה עם הדביל ההוא מוויל וגרייס היו ממש מיותרים. לא מצחיקים, לא מעניינים, לא כלום. פשוט בזבוז זמן. אפילו השיר המסכן הזה שהיא שרה שם לא היה טוב ולא היה שווה את הסבל. מזל שהיא חזרה לבומבשל).
עכשיו, נעבור להתבכיינות על היט ליסט, הרעיון באופן כללי מגניב אבל השירים פשוט לא טובים. השיר היחיד שאהבתי משם סו פאר זה הזה שקארן שרה בהתחלה כשהיא ניסתה לשכנע את ג'ימי שהוא צריך להראות את השירים שלו לעולם שבחוץ. ואז היא שרה את זה על הפסנתר... |אורגזמה| אבל זה בעיקר היה היא ולא בהכרח השיר...
בכל אופן, העונה הזו החלטתי להתחיל לחבב את דרק (שסוף סוף אני כבר לא רואה אותו בתור לויד המעיק מפלאשפורוורדס שגנב את אוליביה של דזמונד מאבודים
)
כבר התחלתי להריע לרומן של קארן ודרק וכשהוא התחיל לקנא בג'ימי שהוא יוצא עם קארן זה היה ההיילייט של הפרק הקודם. איך שהוא אמר לו שלא יעיז לצאת איתה
חתיך! ועכשיו בפרק הזה קארן הסלאט הזו שוכבת עם ג'ימי?!?! מה נראה לה?!?! לאא!!! לא רוצה אותה איתו
אני יודעת שעשו לזה בילד אפ כל העונה אבל זה לא בא לי בטוב! לפחות היו נותנים לה לשכב עם דרק לפני ואז שתלך לג'ימי. רגע אחד של נחת רציתי... מה כבר ביקשתי

הייתה איזה סצנה שהם ישבו יחד בבר נראה לי בפרק הקודם או בזה וכל הסצינה אני רק צועקת על המסך "תנשק אותה אידיוט!!!@#$" אבל הוא לא נישק אותה

טום אגב, בעונה הזו עדין בלתי נסבל.
ג'וליה, מאז שהעיפו את פרנק והבלונדי הזה שהיה לה רומן איתו, הרבה יותר מוצלחת

אייבי הייתה סתמית לחלוטין העונה עד לפרק הזה שהיא חזרה להיות מרילין.
אני לא אוהבת שמכניסים עכשיו את אמא שלה. היא ליהוק כל כך מעיק. לא יכלו להביא שחקנית נורמלית יותר? שנאתי אותה בפרק ורבע שהיא הייתה בו בעונה הקודמת.
בקיצור, בעונה החדשה אין שירים שאני אוהבת ואין דרק וקארן.
לא כיף לי

LeAnnDylan

Well-known member
סמאש S02E10

וטפ ג'ימי?!
עכשיו הפכו אותו לנוכל?
יופי, שיזרוק את קארן והיא תלך להתנחם בזרועתיו של דרק

אבא שלה כזה מיותר

ואיך שמחתי שאייבי אמרה לטום שהם כבר לא חברים. מגיע לו. הוא דוש. היה מת להיות כמו דרק!
וג'וליה וסקוט חמודים

Macphista

New member
באפי- כל עונה 6!

דמויות-
1. טרה- פשוט לא מעניינת. אני מבינה שהרעיון של הדמות הוא שהיא תהיה הבוגרת, העדינה, החכמה, לא עושה סמים/אלכוהול/סקס עם ערפדים/מתמכרת לקסמים, אבל... היא משעממת. היא איטית וכל הזמן מסתכלת על הרצפה ופשוט נעלמת ברקע. וילון. לא הצטערתי לרגע כשמתה.
2. אניה- נהדרת. כל דבר בה מדהים. היא מושלמת וזנדר טיפש שעזב אותה בחתונה. כל כך אנושית. גם כשחזרה להיות שדת נקמה. הסקס עם ספייק היה מצד אחד אנושי ומובן, מצד שני כל כך חבל כי פגע בכל כך הרבה אנשים. אבל אלה הם החיים. גרם לי לחשוב שהיא וספייק דווקא יכולים לעבוד טוב ביחד כזוג.
3. זנדר- כבר אין לי מה להוסיף עליו. פשוט לא משהו. לא מבינה מה הוא עוד עושה שם.
4. ווילו- היא אמנם הופכת ליותר ויותר מרכזית, אבל עדיין... יש בה משהו שאני פשוט לא מצליחה להתחבר אליו. הקול הצייצני? השפתיים הדקות מדי? ההתנהגות העכברית? אין לי בעיה עם השחקנית. אני מאוד אוהבת אותה באיך פגשתי את אמא שלך. אבל ווילו פשוט לא באה לי טוב. גם התקפי הזעם שלה לא עוברים מסך טוב. בעיני לפחות. לא כשהיא המתכרה לסמים וכמעט הרגה את דון (ובעצם למה לא עשתה זאת?) ולא כשהיא נקמה את מותה של טרה. היא פשוט לא מעניינת אותי. וקו העלילה שלה לא מחדש יותר מדי.
5. ג'יילס- נשמה. אהבתי שחזר בסוף לעזור עם ווילו. ושנקרע מצחוק אחרי שבאפי סיפרה לו על כל מה שהפסיד כולל שהיא שכבה עם ספייק.
6. באפי- החזרה שלה מהמתים הייתה מעיקה. העובדה שספייק היה הראשון שהיא סיפרה לו שהייתה בגן עדן, ואחכ שכבה איתו שוב ושוב ושוב ושוב... איך היא לא מבינה שיש בניהם משהו אמיתי? איך היא מצליחה לפגוע בו כל כך? כל פעם מחדש ספייק בא לקראתה ועוזר לה ומקשיב לה וחושב עליה והיא דוחה אותו שוב ושוב. האמת שגם נשבר לי מכל ההערות הלכאורה מצחיקות ושנונות לגבי כל דבר.
אני לא מבינה מה היה הקטע שלה נגד הסקס עם ספייק, כמה רע זה עשה לה, למה? הבחור נראה טוב, את טוענת שאין לך רגשות אליו, יאללה, תהני! סקס מעולה בלי מחוייבויות. למה להרוס כל דבר טוב וכייפי בחיים שלה? ואז לחפור על זה ולהיות קרועה נפשית וכו'? פשוט מעייפת.
7. ספייק המושי-מושלם- כואב הלב. אין, פשוט כואב לי הלב עליו. מנסה להיכנס לחבורה, מנסה לעזור, גם כשבאפי הייתה מתה, גם עם דון, הכל. פשוט נותן ונותן וכל הזמן מקבל סתירות לחי (ומכות פיזיות) שוב ושוב. הקטע שהוא עזר גם כשבאפי הייתה מתה היה משמעותי מאוד! כי הוא לא ניסה להרשים אותה, אלא פשוט עשה מעשים טובים. ועזר למי שהוא חשב שהם החברים היחידים שלו, מעין חבורה מעוותת אבל עדיין, הוא היה והרגיש חלק ממנה. והודר ממנה שוב ושוב עד שהיו צריכים אותו לעזרה במלחמה בשדים/להגן על דון/לספק את באפי.
זה גורם לי לחשוב, בסוף העונה הוא קיבל את הנשמה שלו בחזרה. מה זה אומר? מה הכוונה של "נשמה" בסדרה הזאת? אם לא הייתה לו נשמה עד עכשיו, למה עזר עם דון והפטרולים כשבאפי הייתה מתה? מה היה האינטרס שלו?

באופן כללי- אני חושבת שהיו הרבה עליות וירידות בעונה הזו, והדגש הוא על ירידות.
הפרק של המחזמר- לא אהבתי. לשרה מישל גלר אין קול לשירה, והיא לא רוקדת טוב במיוחד. ספייק, אניה, זנדר ודון וכמובן שד המיוזיקלס היו נהדרים שם. אבל באפי הייתה בלתי נסבלת וגם טרה וווילו לא משהו. העברתי קדימה די הרבה מהפרק.
למען האמת, הסיבה שסיימתי את העונה הזו כל כך מהר היא כי העברתי הרבה פרקים קדימה, והרבה מהפרקים. מהפרק שריילי הופיע פשוט התחלתי להריץ משמעותית קדימה עד רמה שחלק מהפרקים לקחו לי 10-15 דקות לצפייה. החפירות של ווילו על טרה, של באפי על הנפש הפגועה שלה, של דון על העולם... פשוט לא היה מעניין.
הפרק של היומולדת של באפי היה חמוד. אהבתי שאניה חזרה להיות שדה.
הפרק האחרון היה גם נחמד, למרות שהעברתי את סצנות ווילו-זנדר וגם קצת מהשיחות של באפי ודון (האמת שאני עושה את זה הרבה... שתיהן ביחד... שעמום עבורי).
הסצנה שספייק ניסה לאנוס את באפי- זה היה נורא. גם לצפות בזה וגם עבור שתי הדמויות. כנראה שקבלת הנשמה שלו בחזרה זו הדרך היחידה להתמודד עם מה שהיה ולהמשיך הלאה עם אפשרות לחברות/זוגיות.
אני חושבת שזהו...
אני מקווה שבעונה הבאה יהיה יותר ספייק אחרת גם אמצא את עצמי מעבירה קדימה לא מעט... קצת איבדתי את הסבלנות לשאר הדמויות... (מלבד אניה וג'יילס).

shirush3

New member
ו
לשירן

אני לא מסכימה רק על טרה כי דווקא בעונה 6 היא נעשתה חמודה.
אולי זה היה בגלל שבאפי יותר הקרבה אליה והיא הייתה הצד המנטרל של ווילו

גם אהבתי את המחזמר, לשרה מישל אין קול לשיר, אבל זה היה פרק טוב וככה עושים מחזמר בסדרות

לגבי השאר אני מסכימה
אניה מדהימה! הייתה לי הרגשה שתאהבי אותה. היא דמות מעולה ואמיתית.
אף פעם לא אהבתי את זאנדר ואחרי העונה הזאת אפילו שנאתי אותו עוד יותר. זה ממש הכעיס אותי שהוא עזב אותה ואני לא מבינה מאיפה זה בא לו

את ווילו לא סבלתי העונה. היא הייתה מעקיה ומעצבנת וירדו לה מלא נקודות אצלי
קיוויתי בכל הפינאלה שהיא פשוט תמות כי לא יכולתי יותר לראות אותה
.

ג'יילס
הוא היה ממש חסר לי העונה והחזרה שלו הייתה ממש במקום

באפי-ספייק:
אני מסכימה איתך על הכל.
אני גם לא מבינה איך באפי נשארת עיוורת למה שיש לה עם ספייק.
אם היא הייתה מפסיקה להלחם בעצמה ומוכנה לקבל את העובדה שהוא מסוגל להרגיש ושהוא אוהב אותה(הוא אומר לה את זה גם מלא!) היא הייתה הרבה יותר שמחה.
אני חושבת שמכל הגברברים של באפי בסדרה ספייק הוא הכי מתאים לה. אנג'ל היה מעיק והוציא ממנה רק דיכאון ריילי היה טוב מידיי והוציא ממנה צדדים שאני מעדיפה לשכוח
וספייק פשוט מושלם בקטעים האלה הוא "מאוזן" הוא לא טוב מידיי והוא לא רע מידיי והדפוקה הזאת מתעלמת מהכל

יכול להיות שהייתה לה טראומה ממש גדולה מאנג'לוס ובגלל זה היא חושבת שאם לספייק אין נשמה אז הוא לא מסוגל להרגיש כלום?
המקרה של האונס- נוראי
היה לי ממש קשה לראות את זה. הייתי גם קצת בהלם לא האמנתי שהוא הורס באותו רגע הכל (במיוחד אחרי שהיא אמרה לו שכן יש לה רגשות) וזה היה הרגע שחשבתי שהכל אבוד ולא היה לי מושג איך ג'וס ימצא דרך לחזור מזה

אז... ספייק עם נשמה... לא יכולתי לכעוס עליו יותר

Macphista

New member
עונה 7 עד פרק 6

ספייק עם נשמה נורא.
פשוט נורא.
שברו את ספייק.
פשוט הרסו את הדמות.
אין לי שום דבר חיובי להגיד על זה.

shirush3

New member
בגלל זה אני לא כועסת עליו יותר

מסכן

הוא עובר התעללות

והוא עדיין מקסים!

וואי אני כ"כ לא מסכימה איתך

מתחיל בזה שעונה 6 היא אחת העונות האפלות ביותר לדעתי, פחות עוברת על פני השטח ויותר חודרת לנשמה.
באפי וספייק - אני מחבבת את ספייק, אבל הוא ובאפי זה לא, פשוט לא!!!!! כל "האהבה" שלו כלפיה התחילה ממקום מאוד אובססיבי, אני מבינה שיש גבול דק מאוד בין אהבה ושנאה, אבל זה לא פה, זה שני עולמות שונים לחלוטין, הוא בא ממקום מאוד רע ואובססבי כלפיה והעתיק הדביק את זה לאהבה.
שהיא חוזרת מהמתים היא חוזרת מעורערת, לא יציבה, שונאת את המצב שהיא נמצאת בו, ושונאת את עצמה על זה שהיא מרגישה ככה, היא פונה לספייק והוא פשוט מנצל את הסיטואציה הזו שלא במודע אומנם, אבל ראבאק!! לא ברור לך שהיא לא אוהבהת אותך ואף פעם לא תאהב?? אז מה הוא עושה? מנסה לאנוס אותה! נו, באמת? ככה היא תתאהב בך?
לא אהבתי את המערכת היחסים החולנית הזו, לא היה בה שום דבר בריא.

לגבי הדמויות:
אני בכיתי המון שטארה מתה (לא כמו ג'ויס, אבל מאוד כאב לי), אהבתי אותה, היא הייתה העוגן, והשלוות נפש וכקול ההגיון של ווילו.
זאנדר - מהפרק של החתונה ממש לא חיבבתי אותו.
ווילו - מדהימה, הפרקים של אחרי המוות של טארה היו מדהימים מבחינתי, החציית גבול המטורפת הזו, הטירוף ושבירת כל מה שמוכר לה, כל מה שהיא סינגרה והגנה כל השנים האלה - אהבתי כל רגע.
אניה וג'יילס - אני איתך.
פרק המחזמר - גאוני!!! שבאפי סוף סוף מספרת להם, וכמובן השיר הטוב ביותר - שיר החרדל
זה ענק!!! איך אפשר שלא לאהוב את הפרק הזה?

Macphista

New member

הוא לא ניצל אותה, היא ניצלה אותו.
והיא ידעה את זה, והוא הבין את זה אחרי שחזרה לו הנשמה.
היא תמיד ידעה מיהו. היא ידעה מיהו, מהו, ומה הוא עושה והיא המשיכה שוב ושוב לבוא אליו.
ולהסתיר אותו.
כאילו שהיא יותר מדי טובה בשבילו. צר לי, לא. הוא יותר מדי טוב בשבילה.
we all should be so lucky to have a guy like spike!

מערכת היחסים הזו הייתה לא בריאה בדיוק כמו שאר מערכות היחסים של באפי
בדיוק כמו שהערפד ההוא בעונה 7 שפעם היה סטודנט לפסיכולוגיה אומר לה- היא רוצה מערכות יחסים כאלה, היא רוצה לשנוא ולכאוב ולסבול.

אני בכלל לא מבינה מה ערפד חביב כמו ספייק מוצא בה. הוא בריטי ומגניב וראה עולם, היא אמריקאית שחושבת שהיא טובה יותר מאחרים למרות שכל החברים שלה עולים עליה בכל כך הרבה פרמטרים אחרים. כל מה שיש לבאפי זה הכוח הפיזי של קוטלת שניתן לה וההערות הלכאורה שנונות.
אני פשוט לא מחבבת אותה.

לסיכום-
באפי בוז

ספייק רולז

למעלה