קצת פוליטיקה

andre93

New member
קצת פוליטיקה

מה דעתכם על הניצחון של אובמה על רומני בבחירות? מה עמדתכם בנושא זה?

נוש14

New member
האמת

אני לא ממש מתעמקת בזה אז אין לי ממש מושג. מהקצת שכן התעמקתי לכל אחד מהם יש יתרונות וחסרונות. בכל מקרה, לי זה היה ברור שאובמה יזכה כך שלא ממש שינה לי. מקווה באמת שהוא ינצל את הארבע שנים להביא באמת שינוי משמעותי ולא רק לדבר

andre93

New member
גם אני לא מתעמק בזה אבל ממה שאני יודע

רומני יותר טוב לישראל מאשר אובמה. מה שאני גם יודע זה שאובמה לא הצליח להחדיר לגמרי את רפורמת ביטוחי הבריאות ולא לייצב את הכלכלה. מה גם שאובמה לא כזה עושה משהו למען שלום במזרח תיכון...

LeAnnDylan

Well-known member
בולשיט

הדבר הכי טוב לישראל זה שרומני לא נבחר.
גם לאמריקה זה טוב שרומני לא נבחר. זה לא שאובמה זה הדבר הכי טוב שקרה להם, אבל באמת שהוא הרע במיעוטו. הדבר היחיד שמענין את רומני זה כסף וכל השאר שילך לעזאזל. שמחה מאוד שהאמריקאים השכילו לבחור וחבל מאוד שזה היה צמוד עד הדקה ה-90.
זה משהו שהם היו צריכים להבין כבר ב-debate הראשון שאובמה ניגב עם רומני את הרצפה ועשה ממנו מאכל לכלבים.

andre93

New member
ידעתי שאת רומני מעניין הכסף אבל לא כמו שאת

מתארת. לא יכול להתווכח איתך על זה כי אני בעצמי לא כל כך בעניינים...

Eurovision Aces

New member
אובמה היה צריך להתמודד עם מה ששמונה שנים של

בוש הביא, רומני היה רק גורע.

revicu

New member
למה החלטת שרומני יותר טוב לישראל?

זה באמת מעניין אותי מה הסיבה שאנשים חושבים ככה
הדבר היחידי הוא שרומני יותר טוב לביבי וזה לחלוטין באשמתו של ביבי
אני הייתי בעד אובמה ומקווה שיחזיר את כולם לשלוחן המו"מ

andre93

New member
לא יודע, ככה שמעתי פעם בחדשות על עמדותיו

של רומני שהתייחס לסנקציות על איראן. מעבר לזה אין לי מושג...

ורדונה2

New member
כי אובמה עושה את המינימום האפשרי

ואז בפומבי מצהיר שישראל צריכה לחזור לגבולות 67
ואח"כ מתנצל ואומר "לא לא, התכוונתי לעשות הסכם ש'מתבסס' על גבולות 67"

בוא נראה אותך מתמודד עם מדינה בגודל אגוז שמוקפת באויבים ובפלסטינים שטופי מוח ותאבי דם ורצח (מופנה לאובמה, לא אליך, כמובן
). נראה אותך מחזיר שטחים לחבורת בבונים שמשחקים אותה כאילו מעניין אותם בכלל מדינה פלסטינית, ושיעני משחקים אותה מוכנים בכלל "לחיות בשלום לצד מדינה יהודית".
איפה היו הדיבורים האלה על "פלסטין" כשהם היו בשליטת ירדן ומצרים? לא היו, בדיוק, כי זאת לא הנקודה.
פלסטין בכלל לא קיימת. גם פלסטינים לא קיימים.
ידעת ש"פלסטין" זאת לא מילה בערבית? אתה בטח יודע, מהפרופיל שלך אני רואה שאתה יותר מבוגר ממני ובטח יש לך ידע יותר נרחב ממני, אבל בכ"ז אומרת-
פלסטין זאת מילה שהבריטים נתנו לשטח ישראל בתקופת המנדט הבריטי. היהודים שחיו כאן נקראו "פלסטינים יהודים" והערבים "פלסטינים ערבים". אח"כ, בחלוקה ב-48- ה"פלסטינים הערבים" פתחו במלחמה יחד עם שאר הבבונים השכנים שלנו מסביב. ניצחנו, איכשהו, ומאז האידיוטים בוכים על "אסון הנכבה". AKA- יום העצמאות.

ראיתי לפני כמה זמן איזה שלט בהפגנת ימין שהעלה בי איזה גיחוך מריר...
משהו בסגנון- "הייתה מלחמה ב-48 בגלל הכיבוש ב-67"

זה משהו שאובמה למשל- לא היה מבין.
וזה למה הוא לא טוב לישראל.

MoRoSH11

New member
אם הייתי אמריקאית הייתי מאוד שמחה

שרומני לא נבחר, בלי שום קשר לבחירה באובמה.

למעלה