רביעוףףףף~

N o R i K o

New member
רביעוףףףף~

כפי שבטח שמתם לב, בגלל חגיגות יום ההולדת לא התקיימה השבוע פינת המשחטה... אבל היא לא הלכה לשומקום

בינתיים יש לכם התפקדות ללכת לעשות. אז לכו להתפקד. נו. נו. נו. נוווווו?

N o R i K o

New member
ושאלת ה
השבועית
- יומולדת!

אתם מהחוגגים או מהאלה שפשוט נותנים ליום לחלוף?
מה המתנה הכי שווה שקיבלתם?
איזה יומולדת אתם הכי זוכרים לטובה?
ועוד חוויות יומולדת... לכו על זה

Ayelet 363

New member

עמדתי לשים
אבל החלטתי לגוון...
אתם מהחוגגים או מהאלה שפשוט נותנים ליום לחלוף? מעדיפה לחגוג, אפילו שלא תמיד חגגתי.
מה המתנה הכי שווה שקיבלתם? ספר עם איזה 50 חמודים של ברכות (לא הכל ברוכת, חלק מהעמודים ב- themes של דברים שאני אוהבת וכל מיני דברים חמודים כאלה).
איזה יומולדת אתם הכי זוכרים לטובה? 16 (עם המתנה הנ"ל), יום הולדת 20 ואולי גם 19.

pennylane11

New member
יום הולדת בממ"ד?

סתם. ההורים תמיד נותנים לי דברים מגניבים, קיבלתי השנה ארבעה ספרים שהזמינו לי מחו"ל במיוחד, בשנה שעברה שלושה דיסקים שגם אותם הזמינו לי במיוחד מחו"ל, זה מגניב.

Miss Lavet

New member
איזה כיף לך

לי בקושי מתנה אחת הם נותנים

והמתנה השנה שהם הזמינו לי מאי-ביי (חולצה מתוך אנימה שאני ממש אוהבת) לא הגיעה עד עכשיו (והיא הוזמנה בראשון ביוני, כן?)

Sexy Darren

New member

ברור שאני חוגגת, בשנים האחרונות היה התלבטויות אבל תמייייייד חגגתי בסוף

טיסה לחו"ל לחודשיים FUCK YEAAAA , טוב זה היה קשור גם בהרבה סיבות אחרות אבל אני נהנת לחשוב שזה היה המתנת בת מצווה שלי D:

טוב היה את היומולדת בחו"ל שהיה מדהים, אבל האמת שהיומולדת האחרון שלי (15) הוא הכי זכור לטובה בנתיים, כי החברים שלי עכשיו הם האנשים הכי מטורפים ומדהימים בעולם

סתם חוויה רנדומלית, לאף אחד לא היה כוח להביא סכין, אז פשוט העברנו את העוגה (3 שכבות) בנינו והתחלנו לתת בה ביסים מסביב, והגראנד פינאלה- אחד הבנים אשכרה דחף את הפרצוף לעוגה

ותאמינו או לא, 2 מתוך 3 השכבות כמעט לא נפגעו!

Black Stain

New member
לא רק שאני מהחוגגים

אני מהאלה שהיום הולדת שלהם נמשך שבוע שלם

המתנה הכי שווה שקיבלתי זה.. יותר ממתנה זה העיקרון מאחוריה, ההורים שלי הביאו לי לפני כמה שנים איזה 2000שקל להתחיל רישיון נהיגה וזה היה פשוט מקסים.. נראה לי זו הפעם הראשונה שבכיתי מאושר
כמובן שהכסף הזה התבזבז על דברים אחרים, אבל זו לא הנקודה

וקשה לי לזכור ימי הולדת כי..קשה לי לזכור
אז השנה היה לי ממש כיף.. היה לי לונה פארק..וממש ריגשו אותי כמה אנשים.. וקיבלתי את המתנה הכי מגניבה בעולם בערך, חברה שלי הכינה לי אלבום ענקי עם מלא רגעים מגניבים וכל מיני שטויות שלנו והוא פשוט קורע מצחוק, ומעליב נורא

למעלה