|שונים ומשונים

קוביd1

New member
סיכות בנות משורוולות צביקה שאל שאלה חשובה .אנא התיחסות למי שיודעת

קובי

גברת ע

New member
ניתוח שרוול בפרטי היי גם אני בכללית פלטינום מושלם, עברתי ניתוח שרוול באסותא לפני שמונה חודשיים.
התשלום שלי היה סהכ 3000 ש״ח בערך שהתחלק ל1500 ש״ח השתתפות עצמית ועוד תשלום של 10% מעלות החומרים והסיכות שבניתוח (בערך 1500-2000 ש״ח)

בשעה טובה...

בוקר טוב

אני עם BMI 33 גובה 1.72 משקל 99 חולת סכרת A1C 8.9.קיבלתי אישור לניתוח מעקף קיבה ובעוד שבועיים אני יעבור את הניתוח אצל ד"ר דוד חזן באסותא. ב"ה.
אני התחלתי את הדיאטה דלת פחמימות , ופתאום אני רואה שאני מצליחה לעמוד בה. {מה שלא הצלחתי לעשות קודם}

ופתאום עולים לי התלבטויות { שאולי הפעם אני אצליח לבד} מה שלא צלח 44 שנה שאני חיה { כל החיים אני בדיאטה.}

אני קצת חוששת מהניתוח, למרות שאני מנסה להדחיק זאת.

רוצה חיזוקים

a n a t i 3 3

New member
אולי במקרה מישהו מפה יודע....

אם אפשרי היום לסגור/לפתוח טבעת באסותא בראשון?

אם כן, אז באיזו שעה עדיף להגיע?

תודה מראש

ענת

קוביd1

New member
נראה לכם נורמלי

ראיתי בבוקר בערוץ 2 על הדבר החדש בדקתי ומצאתי
דיאטה בלחיצת כפתור: המתקן ששואב את האוכל ישר מהקיבה
לא לבעלי קיבה רגישה: דיאטה חדשה, המבוססת על משאבה המחוברת לקיבה, מבטיחה הרזייה מהירה מבלי להימנע אפילו מביס אחד. הבעיה היחידה: יוצא לכם צינור מהבטן. אבל היי, אם הממציא של הסגוואי אומר שזה עובד, כנראה שיש בזה משהו

פשוט והגיוני כמעט כמו שזה לא הגיוני - שאיבת האוכל ישר מהקיבה מיד אחרי הארוחה. אוכלים, נהנים ובמקום לתת למערכת העיכול לעשות את שלה - להיפטר מהמזון לפני שהוא מתפרק והופך לכל החומרים המזינים והפחות מזינים שאנחנו מכניסים לגופנו.

המשאבה החדשנית מבטיחה שתרזו למרות שתאכלו כל מה שתרצו. כל מה שתצטרכו לעשות לשם כך הוא לגשת בסוף הארוחה לשירותים, לחבר צינורית למכשיר קטן המוצמד לדופן הקיבה שלכם - ובלחיצת כפתור לשאוב חלק נכבד ממה שאכלתם. בלי לדפוק חשבון לכמויות האוכל ובלי לשרוף בפועל אפילו קלוריה אחת (ההליכה לשירותים לא נחשבת).

המכשיר מתבסס על עיקרון הפחתת הקלוריות הנקלטות בגוף. עם הבליעה האוכל מגיע ישירות לקיבה, ולאחר השעה הראשונה מועבר למעיים ומתחיל בתהליך העיכול וההתפרקות, שם נספגות הקלוריות. אם בעזרת המכשיר שואבים החוצה שליש מכל מה שאוכלים, מבטיחים גם שהקלוריות ישאבו.
האמת נשמע לי איכסס מגעיל
מה אתם אומרים על זה ,אשמח לשמוע את דעתכם

קובי

ortal30050

New member
מישהו יודע תוך כמה זמן אומרים להחזיר תשובה

מכללית, לגבי אם אישרו לי או לא את הניתוח ( טבעת)

סדנה בת שעתיים

באוירה עוטפת ומקצועית כאחת, נעזור לכם להתחיל את תהליך השינוי עוד לפני הניתוח! במקום להמתין בציפיה מורטת עצבים ולעלות במשקל, תקבלו בטחון וכלים איך להתחבר לכוחות שלכם ולהגיע מוכנים, ואף להנות מהדרך!
הסדנה בת שעתיים ורבע, בהנחייה משותפת של אביטל רעם, פסיכולוגית קלינית, ועידית צבי, דיאטנית, לשתינו ניסיון רב בתחום הבריאטרי.
תאריך: יום א 3/2/13. עלות:200 ₪

המלצה ממשתתפת בסדנה שנערכה ב6/1/13:

״הסדנה מפגישה אותך עם אנשים שחווים את אותם קשיים ואותו תסכול כמוך. המשתתפים שתפו את הקבוצה בחששות שלהם ומסתבר שאני לא לבד, כל חברי הקבוצה מרגישים כמוני. הסדנה מקנה כלים להתמודדות לפני הניתוח ואחריו הן מבחינה תזונתית והן מבחינה רגשית ואין לי ספק שההנחייה הזאת והתמיכה הזאת יסייעו לי בהמשך. עידית ואביטל מתייחסות למשתתפים באופן לא שיפוטי, לא ׳מפילות את האשמה׳ בהשמנה עלינו, אלא נותנות כלים ופתרונות.״

כמו כן, מתארגנות שתי קבוצות לליווי לאחר הניתוח!
לפרטים והרשמה: אביטל רעם טל: 0544-929293

קוביd1

New member
היום יום הבוחר

כבר על הבוקר בשעה 7 הייתי בקלפי בגבעתיים ,היה איחור של 20 דקות בפתיחת הקלפי
עכשיו כל היום חופשי נלך קצת נתחמם בבית קפה בחוף הים
מה אתם עושים היום חוץ מההצבעה ?

קובי

קוביd1

New member
בשעה טובה

החשש דבר נורמלי מהבלתי נודע ,תנסי להעביר את הזמן בפעילויות ולא לשבת ולחשוב
את מצליחה בדיאטת דלת פחמימות ואת מצליחה לעמוד בה ,השאלה כמה זמן מצליחים לעמוד בדיטאות .תמיד בהתחלה יש מרץ וחשק אבל זה נגמר מהר ,כמו שכתבת שלא הצלחת לעשות דיאט 44 שנה ,האמת לא נראה לי שהפעם תצליחי
לא מרפה את ידיך אבל זה מה שקורה

תעדכני אותנו בהמשך מה קורה

קובי

אופירA

New member
מנהל
נורמלי לחלוטין. בדיוק כמו שיחת טלפון באוטובוס

החברה שלנו השתגעה לגמרי, הרפואה השתגעה בהתאם, כבר מזמן, ההתנהגויות החברתיות הזויות לחלוטין.
בתי החולים הנבנים מתחת לגשר בעיר הטפשים הולכים ומשתכללים. כלומר השיטה של לבנות בי"ח מתחת לגשר השבור במקום לתקן אותו - הולכת ומשתכללת ברמות שקשה לתפוס לאיזה מרחק הן הגיעו.

אם תיכנס טוב להיגיון המעוות שהפך להיות הנורמות החברתיות של ימינו - יש פה משהו שעושה בעצם ניתוח מעקף התריסריון, רק פחות מסוכן בהרבה - במקום להגביל את הכנסת האוכל, מגבילים את קליטתו ע"י הגוף. אבל להקיא זה מסוכן הן לנפש והן לגוף, ומה שניתוח התריסריון עושה מאוד מאוד מסוכן לבריאות, אז מצאו פיתרון פחות מסוכן. נכניס את האוכל כמה שרוצים, נרגיע את העצבים, ואז נוציא את האוכל במידה הרצויה, בלי לסכן את הגוף, הנפש והבריאות באופנים שנצפו עד כה.
מבחינת מגעיל - זה לא מגעיל יותר מאשר להקיא אחרי טבעת, או להסריח אחרי תריסריון.
מבחינת הזוי - זה הזוי כמו לדבר בטלפון על רגשות באמצע האוטובוס לאזני כל, כמו ללכת ברחוב ולדבר לחוט. כמו לשבת באוטו ולהתעצבן לאוזני הדיבורית בידיים מתנופפות ובהבעות פנים רוגזות.
ובכלל, כמו לעשות ניתוח המחבל בתקינות הקיבה, כדי להיפטר מהשמנת יתר חמורה (ככל שתופס זאת אדם שלא סבל מהשמנת יתר חמורה, ולא מבין בכלל איך מגיעים למצב כזה. אנו מבינים שאחרי שהגענו למצב כזה אין לנו הרבה ברירה, וצריכים לנקוט פיתרון הזוי של ניתוח שמגביל את הקיבה. אבל לפחות אנו צריכים להבין שמדובר בפיתרון הזוי למצב הזוי, כי אין ברירה, כי לא היה ביכולתנו למנוע אותו, בין השאר גם כתוצאה מנתונים היסטוריים מצטברים).

קוביd1

New member
בחירות

מעניין הבחירות האלה שאתה שואל למי אתה מצביע ,לא אומרים את שם המפלגה ,אומרים אני מצביע לביבי ,לציפי לשלי ,ליאיר ,לבנט ,כאילו אין מפלגה אחריהם ,הרבה לא יודעים מי מספר 2-3 או יותר כבוה ברשימה

קובי

אופירA

New member
מנהל
מפני שאין מפלגות בכלל...

יש קיבוצי אנשים שהולכים אחרי כל השמות הללו. אם תהיה בעיה, הם יילכו אחרי שם אחר.
הם רוצים דבר אחד בלבד - להיות שם. ליהנות ממנעמי השלטון. לטפח עוד יותר אגו מטופח להפליא, ואולי קצת להאמין-שהם-עושים-בשביל-מדינה.
מי שמאל ומי ימין ומי מרכז - כבר מזמן אף אחד לא יודע. אפילו הימין לא יודע אם הוא מתון או קיצוני.

במפלגות שיודעות בדיוק מה הן רוצות, ולא משנות את דעתן לאורך השנים/הדורות - אתה רואה שקוראים למפלגה בשמה, ולא לעומד בראשה.

זה כך בשנים האחרונות במוצהר, בכל העולם הדמוקרטי. גם התעמולה מכוונת למנהיג ולא למפלגה. כאילו זו שיטת הבחירות של ארה"ב. למעשה, למפלגה בד"כ אין הרבה מה להגיד...
ובגלל שהפוליטיקה מנותקת מהאזרחים, רואים גם מגמה ברורה בכל העולם הדמוקרטי בשנים האחרונות של ירידת מעורבות האזרחים בבחירות. אחוזי הצבעה נמוכים יותר ויותר.

במדעי המדינה לימדו משהו מעניין - שים לב, שלרוב הפוליטיקאיות קוראים בשם הפרטי בדרך כלל (אם הוא לא מסובך מידי, כמו אנסטסיה...), אפילו גולדה. ואילו לפוליטיקאים קוראים בדרך כלל בשם המשפחה (שרון, שמיר, רבין, פרס, מופז, בנט, ליברמן)... מאיפה זה בא? מהפוליטיקה? מהעם? מהתקשורת? מהתפיסה החברתית העולמית?

להצביע, ללמוד לבחינה במנהל ציבורי...

ואז לשבת בוועדת קלפי עד סיום ספירת הקולות, אינשאללה עם עוד קצת זמן ללמוד.

סדנה

היי
האם יש סדנה כזו באיזור חיפה?

אני עושה את הניתוח באסותא לב המפרץ
ואף אחד לא דיבר איתי על שום סדנה.

אופירA

New member
מנהל
הסדנה היא יוזמה פרטית של אביטל, כבעלת מקצוע

בתי החולים והמנתחים לא יזמו שום סדנאות כאלה.
אז ברור שלא ישלחו אותך או ימליצו לך על דבר שלא קיים.

מגי63

New member
היי. לפי מה שאני זוכרת זה היה תוך בערך חודש..

אולי טיפה יותר...
בהצלחה.

אופירA

New member
מנהל
האם באמת מיצית את אפשרויות הדיאטה?

האם במשך חייך עשית מספיק פעמים דיאטות בריאות שמיועדות לשמש כאורח חיים, והגעת למסקנה שאינך מצליחה לאורך שנים לחיות באורח חיים בריא ולהגיע למשקל בריא, אלא רק מצליחה להשמין?
אם לא הגעת למסקנה זו - לשם מה ניתוח? אם עשית עד כה רק דיאטות שאי אפשר להחזיק בהן מעמד כל החיים ושהיו לך קשות מידי מכדי להתמיד - חבל כרגע על הניתוח. עלייך לעשות את הדיאטה שאותה תעשי אחרי הניתוח (מה, לא אמרו לך שבשנים הבאות לאחר הניתוח צריכים לחיות באורח חיים בריא - כלומר דיאטה והרגלי אכילה/פעילות גופנית נכונים? אז כן. צריך לעשות דיאטה בריאה גם אחרי הניתוח). אם לא תצליחי לרזות בה פלאים, למרות שתצליחי לעמוד בה בקביעות - תהיי חייבת ניתוח.

אם אינך מצליחה לעמוד בה בכלל, עלייך להבין מדוע.
אם זה בגלל רעב - את צריכה ניתוח.
אם זה בגלל שאין לך חשק, אז חבל על הניתוח.
אם זה בגלל שהממתקים בבית משגעים אותך ואינך יכולה להתאפק - אל תכניסי אותם הביתה בכלל (כי זה מה שתצטרכי לעשות אחרי הניתוח). אם הם חייבים להיות בבית מאיזו סיבה, תשימי אותם בארון או קופסה עם מנעול, ותתני את המפתח למישהו אחר בבית, שזה שייך לו. אם את חיה לבד בבית, ומשום מה חייבים להיות ממתקים - תשימי את המפתח של המנעול אצל השכנה או בתיבת הדואר בעומק, ותקחי אותו רק כאשר צריך להשתמש בממתקים הללו.

את מבינה את כוונתי? אנו צריכים לשנות אורח חיים ולקחת אחריות על התזונה שלנו (לא מצליחים? צריך ייעוץ. מוזמנת להתקשר אלי להכוונה כללית - טל' 03-5781855, אופירה, לא בשבת). רק אם למרות זאת איננו מצליחים לרזות, עושים ניתוח כי צריך עזרה רפואית. אבל אם לא ניסינו לשנות אורח חיים - אז הניתוח יעזור בדיוק לשנה או שנתיים...

דיאטה דלת פחמימות בהחלט אפשר להצליח לעשות במשך שבועיים, אפילו חודש. האם ניסיון החיים שלך מלמד אותך שהתמדת בדיאטה כזו 5 שנים בלי להישבר, ובכל זאת לא רזית? מסופקתני...
זו דיאטה לא בריאה, והיא מיועדת רק לתקופה קצרה מאוד לפני הניתוח. רק יחידי סגולה יכולים לחיות איתה כל החיים.

למעלה