שרשור off (תקראו למטה)

אל על2

New member
שרשור off (תקראו למטה)

אוקיי תקשיבו..
אני מצטער שאני לא משתתף באופן יותר פעיל בפורום אבל מה אני יגיד לכם...כיתה ח' זה קשה ובכללי גם גיל ההתבגרות קשה! 0.0
אף פעם לא חשבתי שאני יגיע לרמות כאלה של לחץ...ואם אני בלחץ עכשיו..אז מה יהיה לי בתיכון?! עם כל המבחנים והעבודות הנוראיות..
ותמיד אני נתקל באותה שאלה שתמיד נתקעת לי במוח...איך לסיים את כל הלחץ הזה?!!
אז בואו אני יגיד לכם..לא ממש מצאתי תשובה חחח
אז החלטתי לשאול אותכם:
מה אתם עושים נגד דברים כאלו בחיים באופן כללי?
טוב אז תודה לכם על זה שקראתם את כל ההודעה החופרת חחח
(דרך אגב אני אנסה להשתתף יותר בפורום :) )

ravehor

New member
כן, אלה החיים

עכשיו אלה הלימודים, בהמשך זה יהיה צבא ועבודה. חלק מתהליך ההתבגרות הוא ללמוד איך להתמודד עם דברים כאלה, ולמצוא את השיטות הטובות ביותר עבורך. ומעידות הן חלק הכרחי ללמידה.
אני בטוח שתמצא את דרכך כמו כולם.

אל על2

New member
D:

אני מקווה שאני אמצא השיטות האלו כמה שיותר מהר 0.0 חחחח
תודה

יש לי חדשות טובות וחדשות רעות..

החדשות הטובות הן שאתה כנראה לחוץ יותר משאתה צריך להיות.
תשאל את עצמך- מה הכי גרוע שיקרה? תיכשל במבחן? תקבל ציון רע בתעודה?
בסופו של דבר אתה בכיתה ח', לא עושה עדיין בגרויות ולא פסיכומטרי. לא יקרה שום דבר רע אם תפשל מדי פעם.
אני לא אומר שאתה צריך לזרוק, פשוט אל תיכנס בעצמך יותר מדי.
סוד קטן- אפילו תלמידים שלא עושים בגרויות כמעט יכולים להשלים ולהיכנס לאוניברסיטה אם הם ממש רוצים,
אז המצב שלך כנראה יכול להיות הרבה הרבה הרבה יותר גרוע, ועדיין להיות סוג של בסדר.

החדשות הרעות- זה רק הולך ונהיה מלחיץ יותר.
עזוב לימודים ושיטים כאלה, שם כולם רק רוצים שתצליח, ניסית פעם לנהל תשלומי משכנתא?
אל תדאג.. If candy can do it- you can do it too

וולפהרט

New member
מה שאני עושה

כל יום לפני שאני הולכת לישון אני פותחת את היומן שלי ורושמת מה אני צריכה לעשות למחרת ובכלל בהמשך השבוע. אני רושמת כמה דברים שהם חובה ואז עוד דברים שלרוב אני בכלל לא מגיעה אליהם.
זה עוזר לי לארגן את עצמי ואת הזמן שלי.
חוץ מזה אני מקדישה כל יום לפחות שעה (אם לא שעתיים) בישיבה חסרת מעש בגינה עם החתולים. בין אם יש לי לחץ ובין אם לא. זה מרגיע ועוזר לגלגלי המוח שלי לעבוד טוב יותר אחר כך.
תנסה לארגן לך זמן קצר של חוסר מעש, רילקס מהכל. לראות טלויזיה או כל דבר מרגיע אחר. וגם תנסה למצוא זמן פעם ביום\ פעמיים בשבוע או משהו לעיסוק שאתה באמת אוהב.
לחץ תמיד יהיה, אבל אסור להיכנע לו!
מקווה שעזרתי!

למעלה