...
S shirush3 New member 24/10/12 #14 ראיתי פרק ראשון ממש חמוד!!! רציתי להרביץ לרורי כשהיא אמרה שהיא לא רוצה את הבית ספר בגלל הגברבר הזה אני מקווה לראות פרק שני היום
ראיתי פרק ראשון ממש חמוד!!! רציתי להרביץ לרורי כשהיא אמרה שהיא לא רוצה את הבית ספר בגלל הגברבר הזה אני מקווה לראות פרק שני היום
S shirush3 New member 25/10/12 #27 רגע אתה מו*** (מילה אסורה) כל פרק בנפרד??? למה לא את כל העונה? יש לי כבר הכל
phoenix force Member 25/10/12 #28 הורדה ישירה במחשב הז״ל שלי הייתי מוריד עונות שלמות.. אבל במחשב הזה הם מציקים אם אני מוריד.. אז כבר עדיף להוריד פרק פרק..
הורדה ישירה במחשב הז״ל שלי הייתי מוריד עונות שלמות.. אבל במחשב הזה הם מציקים אם אני מוריד.. אז כבר עדיף להוריד פרק פרק..
א אנטיבס300 New member 23/10/12 #7 אני עדיין מאוהבת בה קודם כל היא מהפנטת, אני חושבת שהיא אחת הנשים היפות שראיתי, אני לפעמים כועסת על השתיקות שלה, אבל אני ממש אוהבת אותה
אני עדיין מאוהבת בה קודם כל היא מהפנטת, אני חושבת שהיא אחת הנשים היפות שראיתי, אני לפעמים כועסת על השתיקות שלה, אבל אני ממש אוהבת אותה
phoenix force Member 24/10/12 #16 יופי!! בעונה השנייה בכלל תאהבי אותה, בעיקר בסוף!! אותי דווקא לא מעצבן הקטע שהיא שותקת, מפריע לי אבל שהיא מתפרצת על מישהו ואז מבקשת סליחה ישר כשהוא מרים קצת את הקול..
יופי!! בעונה השנייה בכלל תאהבי אותה, בעיקר בסוף!! אותי דווקא לא מעצבן הקטע שהיא שותקת, מפריע לי אבל שהיא מתפרצת על מישהו ואז מבקשת סליחה ישר כשהוא מרים קצת את הקול..
א אנטיבס300 New member 24/10/12 #17 אני בפרק 6 של העונה השנייה אני חולה על המתח שיש בינה לבין וויל, אני ממש מתחילה לאהוב אותו, אני מקווה שהוא לא יאכזב אותי. השותף החדש חתיך!! והחוקר שלו זבל, אני לא סובלת אותו!
אני בפרק 6 של העונה השנייה אני חולה על המתח שיש בינה לבין וויל, אני ממש מתחילה לאהוב אותו, אני מקווה שהוא לא יאכזב אותי. השותף החדש חתיך!! והחוקר שלו זבל, אני לא סובלת אותו!
phoenix force Member 24/10/12 #19 את ממש רצה! תמשיכי ככה! לא אוהב לא את השותף ולא את החוקר.. מההתחלה לא אהבתי אותם..