האנטומיה של גריי
הפרק האחרון היה פשוט מצויין. סוף סוף אחרי שנים מערכת היחסים של כרסטינה ומרדית עולה על שרטון. אני יודעת שהן הפרסון אחת של השנייה, לכל אחת יש חברה הכי טובה, אבל אין דבר כזה שחברות לא רבות והכל תמיד כלכך מושלם. זו פעם ראשונה שאני רואה את השוני בינהן בצורה מודגשת, ומאוד מאוד אהבתי את זה. אני מקווה ששונדה לא תהרוס את מערכת היחסים ותתן להן למצוא את הדרך לגשר על הבעיה.
מאוד לא התחברתי למרדית בפרק, בעיקר בתור אימא. נכון זה חשוב לעמוד במילה שנותנים לילד אבל כמו שביילי אמרה, זו מסיבת תה, היא ילדה ויהיו עוד. אני לא יכולה לזכור אפילו כמה פעמים התוכניות שלנו לא יצאו לפועל ונאצלנו לדחות פעילויות עם הבנות, והן נורמליות, שמחות ומאושרות. ולמרות שיש נשים רבות שלא מסכימות איתי, אבל זו עובדה ואי אפשר לערער עליה, האימהות משנה את האישה. נכון שלא צריך לעצור את החיים או לבחור באימהות או קריירה, אבל האימהות באה לפעמים על חשבון העבודה, ומה שמרדית צריכה להבין זה שזו רק תקופה, הילדים שלה יגדלו ולמרות שהם יצטרכו אותה תמיד, היא תוכל להשקיע יותר בקריירה, וזה קורה שהם הולכים למסגרות (בארה"ב זה בסביבות גיל 3-4), ואפשר להשלים פערים, למרות שזה יקח יותר זמן.
אני לא מאוהבות כרסטינה, אבל בפרק הזה היא הייתה מצויינת, ולשם שינוי הסכמתי איתה בכל ליבי. היא צודקת, היא מדוייקת בהערכה שלה כלפי מרדית והבחירות שלה.
והריב של מרדית ודרק כל כך אמיתי... קרה לכל זוג קרייריסטים/הורים במהלך החיים.
טוב, סורי על החפירה, הייתי צריכה לפרוק...