לסופ"ש

לסופ"ש

אני רוצה להתנצל שאני פחות כותבת בזמן האחרון,
העבודה קשה ולוקחת ממני הרבה יותר ממה שחשבתי, לכן גם את הפרקים אני רואה באיחור.
וגם רוצה להודות לכם שאתם כ"כ פעילים ומקסימים

עכשיו בואו נשתפך ונשתף...........

ראיתי כמה,

אני רוצה להתחיל עם הארט אוף דיקסי:
נורא, נורא נורא, מה קרה לסדרה, איך הם הרסו אותה, ראיתי שני פרקים וכמעט נרדמתי בשניהם, ממש לא אהבתי, אני אמשיך עוד קצת, אבל ממש קרובה לפרישה.

נקמה:
נהדרת, פשוט נהדרת, אני מחכה כבר לראות את הפרק האחרון שהיה,
אבל אני ממש אוהבת את הכיוון שהיא הולכת.

המקוריים:
אולי כי באתי עם ציפיות כ"כ נמוכות - אני לא ממש סובלת, היא בסדר.
לעומת זאת את הפרק האחרון של יומני לוקח לי כבר כמה ימים לראות....

המכשפות של איסט אנד - איי לייק.

ויש עוד כ"כ הרבה שאני לא מספיקה (אמממוונדרלנדאמממ), אבל הכי בא לי כבר לראות את פל"ל, אני מבואסת שזה רק פרק אחד והסדרה תחזור רק בינואר. וגם התחילה סדרת הבת שלה - רייבנסווד - שגם מחכה לי.

מה אתם רואים?

shirush3

New member
הארט אוף דיקסי משעשע

אחרי שמפסיקים להתייחס לזואי ולהתמקד בדמויות היותר מעניינות (למון ווויד) זה דווקא זורם

החבר הזה של זואי חייב ללכת
מה הוא קשור לעולם?
מעבר לזה, התגעגעתי לחבר'ה המשוגעים בבלו-בל!

תראי פלל תראי פלל תראי פלל
סיימתי את הפרק היום |מתעלף-מפחד|

המקוריים עוד לא ניסיתי, המליצו לי היום אז אולי אני אנסה לראות את זה מחר

הכשפות נשמע מעניין אולי אני אתחיל אתזה גם
העיקר שאין לי זמן לראות חצי ממש שמשודר

ראית האישה טובה? אם לא תשלימי מהר

לאישה הטובה ודיקסי

האישה הטובה היה ממש טוב!! וואוו דיאן עלתה עליה, הייתי בטוחה שהיא תיגש אליה ותדבר איתה קודם (גירל פאואר וזה),
איך היה לי עצוב לראות את המבט של וויל בעיניים. מעניין מה הוא יעשה עם זה.
אני חושבת שאלישיה עושה ממש טעות עם הבגידה הזו, לעזוב עם מישהו שלא ניתן לבטוח בו ב 100%, ועוד עם חבורת ילדים סחטנים כאלה.
והצורה שהיא עושה את זה לא משאירה לה אף מקום להתחרט או דלת פתוחה.
בדיקסי אני גם חושבת שהחבר צריך לעוף, ומעצבנים אותי שהפכו את ג'ורג' לאט לאט לטמבל! הסדרה התחילה שג'ורג' הוא הדמות הרצינית, עם ההחלטות השקולות והנבונות, החבר הטוב של כולם וככל שהזמן עובר הוא ו-וויד הופכים תפקידים, וייד נעשה הרציני והחבר הטוב שאפשר לסמוך עליו וג'ורג' נעשה טמבל

מעצבן אותי #3 - אני לא סובלת שיש דמות שנותנת לחיים לזרום ולא מקשיבה ללב שלה, מילא זה קורה פעם אחת, אבל אצלה זה כל הזמן ככה, עד שהיא מבינה שהיא אוהבת את ה X זה כבר מאוחר כי היא לא הקשיבה ללב שלה והספינה הפליגה. וזה נעשה מוטיב חוזר כבר בסדרה הזו.

shirush3

New member

האישה הטובה - אני ממש מחכה לראות מה יקרה עכשיו. אני מאוד אוהבת את הרעיון של אלישה וקארי מנהלים ביחד חברה. זה יהיה מעניין. מלא דרמות ופאפי אייז של וויל

דיקסי - ג'ורג' תמיד היה טמבל... את פשוט קלטת את זה עכשיו

בכל מקרה, זואי ממש מעצבנת אותי. היא דפוקה. מזל שיש את למון ווויד ואנה בת'

אז בדיוק מזה אני חוששת, שזה יהרוג את המתח ביניהם והוא ישנא אותה עכשיו.

תמיד שנאתן את ג'ורג'י

וזואי לגמרי מעצבנת, למון
מצחיק אותי לראות את הטכניקות שלהם להסתיר את ההריון שלה, אבל זה כזה שקוף! איך שראיתי את הפנים שלי מהפרק הראשון רואים שהיא בהריון. ואגב, גם הרומן הדבילי שלה עם מיטבול עיצבן אותי, זה כ"כ לא מתאים לה!!

בנוגע לאלישיה

לדעתי אולי אלישיה יכלה לבחור בדרך אחרת לעזוב אבל בסופו של דבר היא הייתה צריכה לעזוב מתישהו כי היא לא תמיד הייתה יכולה לחיות תחת הכנף של וויל או דיאן ואם היא רוצה לבסס את הקריירה שלה היא עצמה היא חייבת הייתה לעשות משהו בנידון ולהתחיל מאיפשהו כיוון שלה מעצמה היא.

יסמין@

New member
לדעתי אלישיה

מהמרת ועלולה ליפול ובגדול. היא לוקחת צ'אנס עם כמה אנשים שהיא לא באמת מכירה, לא עבדה איתם באופן צמוד. חלק מהם מאוד לא ישרים, אין להם נאמנות זה כלפי זה. קרי עצמו הוא אדם מאוד... מורכב? אני לא הייתי סומכת עליו. לאלישיה הציעו תפקיד בכיר בפירמה ותיקה ומבוססת. עכשיו כדיאן עוזבת, הכל משתנה, כל הדינמיקה תשתנה והיא הייתה יכולה להצליח בגדול. הבעיה האמיתית והעיקרית היא הקשר המורכב (בלשון המעטה) עם וויל. לא ברור במי היא בחרה למעשה. אולי שם הסדרה אומר את הכל - היא כנראה לא תתגרש. חלק גדול מאוד מהבעיות נובעות מהערבוב בין קריירה ועבודה לבין יחסים רומנטיים.

זו סדרה כל כך מצוינת! דמויות כל כך מרתקות. אני עדיין מחכה לראות מה קרה עם בן הזוג לשעבר של קלינדה. הרגה אותו? לא נראה לי שהוא היה מרפה ממנה.

יסמין@

New member
אחוזת דאונטון

עוד פרק בעונה החדשה. מעניין מאוד. מאוד מוקפד, שמים לב לפרטי פרטים בהתנהגות, בשפה, בשפת הגוף, בעיצוב החדרים, בביגוד ועוד. ואוהבת מאוד את ההומור היבש של מגי סמית'.

הוצאת לי האותיות (חוץ מהמשפט האחרון)

כל הסיפור עם קלינדה לא עניין אותי.
אבל מאוד אהבתי את כל מה שכתבת לפני, אני לא שונאת את קרי, פשוט אני לא בטוחה שאפשר לסמוך עליו.

יסמין@

New member
גמני לא

שונאת את קרי. הוא דמות ממש מרתקת ומורכבת. הוא אדם שרב הוא הנסתר על הגלוי. הוא מאוד אמביציוזי (זה כשלעצמו כמובן אינו שלילי), ובעבר הוא כבר הראה שהוא יכול להיות מניפולטור גדול ולנהוג בדרכים לא תמיד כשרות כדי להשיג את מטרותיו. הוא בהחלט יכול לנצל אנשים לצרכיו ולקידום מטרותיו. זה די ברור שאם היו מציעים לו את ההצעה שהציעו לאלישיה - הוא היה זורק את כולם ובראשם את אלישיה ומתברג חזק בתוך הפירמה המבוססת והוותיקה. אני לא הייתי יוצאת איתו להרפתקאה כזו. ובוודאי לא עם שאר האנשים שלא מוכרים וחלקם כבר נהג בצורה לא אתית ואפילו לא חוקית ולפעמים פשוט לא אינטליגנטית. נראה לי שאלישיה יכולה ממש להיפגע. אז היא גם בגדה בדיאן ובוויל מבחינה מקצועית ואנושית, וגם התלכלכה וגם ייתכן שתיכשל. ואחרי כל זה היא כבר לא תוכל להיחשב לקדושה, כמו שפעם אמרו עליה. לא שצריך להיחשב לקדושה, אבל היא מזכירה לי עכשיו את סנואו אחרי שגרמה להריגתה של קורה: הלב שלה כבר לא טהור וצחור כשלג...

האנטומיה של גריי

הפרק האחרון היה פשוט מצויין. סוף סוף אחרי שנים מערכת היחסים של כרסטינה ומרדית עולה על שרטון. אני יודעת שהן הפרסון אחת של השנייה, לכל אחת יש חברה הכי טובה, אבל אין דבר כזה שחברות לא רבות והכל תמיד כלכך מושלם. זו פעם ראשונה שאני רואה את השוני בינהן בצורה מודגשת, ומאוד מאוד אהבתי את זה. אני מקווה ששונדה לא תהרוס את מערכת היחסים ותתן להן למצוא את הדרך לגשר על הבעיה.
מאוד לא התחברתי למרדית בפרק, בעיקר בתור אימא. נכון זה חשוב לעמוד במילה שנותנים לילד אבל כמו שביילי אמרה, זו מסיבת תה, היא ילדה ויהיו עוד. אני לא יכולה לזכור אפילו כמה פעמים התוכניות שלנו לא יצאו לפועל ונאצלנו לדחות פעילויות עם הבנות, והן נורמליות, שמחות ומאושרות. ולמרות שיש נשים רבות שלא מסכימות איתי, אבל זו עובדה ואי אפשר לערער עליה, האימהות משנה את האישה. נכון שלא צריך לעצור את החיים או לבחור באימהות או קריירה, אבל האימהות באה לפעמים על חשבון העבודה, ומה שמרדית צריכה להבין זה שזו רק תקופה, הילדים שלה יגדלו ולמרות שהם יצטרכו אותה תמיד, היא תוכל להשקיע יותר בקריירה, וזה קורה שהם הולכים למסגרות (בארה"ב זה בסביבות גיל 3-4), ואפשר להשלים פערים, למרות שזה יקח יותר זמן.
אני לא מאוהבות כרסטינה, אבל בפרק הזה היא הייתה מצויינת, ולשם שינוי הסכמתי איתה בכל ליבי. היא צודקת, היא מדוייקת בהערכה שלה כלפי מרדית והבחירות שלה.
והריב של מרדית ודרק כל כך אמיתי... קרה לכל זוג קרייריסטים/הורים במהלך החיים.

טוב, סורי על החפירה, הייתי צריכה לפרוק...

לא קראתי כי ראיתי רק את הכפול הראשון

אני צריכה להשלים אותה.
משום מה כל ערב שאני יושבת לראות, אין לי חשק לראות אותה, משהו שם נעשה לי קצת כבד ומצ'עמם.
את נהנת ממנה?

אחרי 10 שנים אני כבר לא יכולה להפסיק

אני יודעת שהמון צופים לא מרוצים ממנה, אבל אני לא משקיעה מחשבה במניעים של הכותבים, אני פשוט נהנת מהסדרה עצמה, וכל מה שקורה שם.

shirush3

New member
אני גם לא יכולה להפסיק, אבל

העונה הזאת ממש מאכזבת אותי בנתיים

כן יש בה קווי עלילה שמעניין לראות הבעיה שהם לא כ"כ מתמקדים בהם...

Macphista

New member
אני עדיין נהנת

עוד מעט אשב לראות את הפרק האחרון.
אני נהנת לראות את דרק ומרדית' הופכים למשפחה "נורמטיבית", עד כמה שזה לא התאים להם במשך כל כך הרבה עונות.
לא אספיילר לך כאן אבל יש כמה עניינים שאני מאוד נהנת מהם עונה- גם ביילי והצ'יף, הניהול של ג'קסון.... כן, בגדול אני נהנת.

אני חושבת שאני בעיקר רואה כי פתאום אני חיה בבית עם טלוויזיה ועם יס.
זו מסוג הסדרות שאני רואה רק כשדוחפים לי אותה ללוח השידורים.
זה לא אומר שאני נהנת פחות.

Macphista

New member
סיימתי לראות עכשיו

וגם נהנתי מהפרק.
הקטעים של אייברי אמא שלו וחברה שלו... פרייסלס. וקת'רין מול ריצ'ארד- זוג מעניין.

מרדית'- אני מצליחה להבין אותה. הרצון לא לשבור הבטחות לבת שלה. וזה שאת כותבת שזה קורה וילדים עדיין נשארים שמחים ומאושרים- זה אחלה, אבל זה לא ברירת המחדל.
ילדים שמחים ומאושרים כשהם מרגישים אהובים ובטוחים, במקרים האלה הם לא מייחסים יותר מדי חשיבות לדברים שמתבטלים או נדחים.
אבל מרדית' כשהייתה ילדה והרבה ילדים אחרים לא חווים את זה כך, ומבחינתם ביטולים, העלמויות וכו' מצטרפים להרגשת חסך מההורים שלהם.
נכון שזה מתחיל במקום אחר, אבל כל ביטול כזה יכול לתרום לתחושה השלילית אצל הילד, ובמקרה של מרדית'- אצל ההורה.

האמת שהריב בין כריסטינה למרדית' נגע אצלי בנקודה רגישה כי רבתי ממש אתמול עם חברה ויש מעין נקודות הקבלה כלשהן- היא נשואה, בהריון "ממוסדת". אני רווקה שעדיין מחפשת את עצמי בשוק העבודה. אבל נראה לי שהן ישלימו יותר מהר מאיתנו...

בכל מקרה, פרק טוב.
אמנם עונה 10 אבל עדיין מעניין.

למעלה