N o R i K o

New member

תראו תראו מה קניתי היום!!@%@$@ DDDD:
אני כל כך הולכת לצפות בזה בסופ"ש.
ואבדוק אם יש קטעי בונוסים. צפו לדיווחים

מצטערת על הנוכחות-לא-נוכחות שלי בתקופה האחרונה, אני על זמן קצוב בכל יום, עובדת המוןןןן!
אבל נהנית מלא D:
בקרוב יגיעו פינות חדשות ומדליקות שיגרמו לכולכםםםםם להתעורר! כי הגיע הזמן...
(דמיינו שזה קפה ולא שוקו).

ובקשה קטנה לסיום - קוראת סמויה ונחמדה פנתה אליי בבקשה קטנה שחשבתי שנשמח לעזור בה...

לא יודעת אם יצא לכם לשמוע על סדרת "שם הרוח", אבל הספר הראשון שלה תורגם לעברית ע"י הוצאת כינרת-זמורה-ביתן, והם לא מעוניינים להמשיך לתרגם את שני המשכי הטרילוגיה. הקוראים זועמים - ומה לעשות שלא כולם יכולים לקרוא באנגלית? אז חשבנו שכאוהבי פנטזיה ומד"ב כאן בפורום תשמחו לעזור לאוהבים ותעשו לייק על הסטטוס הזה-
https://www.facebook.com/KNZBD/posts/467114253319833
רק כדי להביע תמיכה. אפשר גם לכתוב להם פוסט על הוול...

וזהו! שבת שלום וזה DDD:

Black Stain

New member
זה כבר בארץ?

תתחדשי *מסווה את הקנאה*
ספרי לנו איך התוספות ועיניינים!

ועשיתי לייק.. נקווה שיעזור..

N o R i K o

New member
גם אני לא ידעתי!

בשיא המקריות נכנסתי לצומת ספרים בעזריאלי כי היה לי שם זיכוי... והוא פשוט עמד על המדף והסתכל עליי! O_O ידעתי שהוא חייב להיות שלי...

N o R i K o

New member
טוב אני חייבת לשפוך את זה איפשהו...

טוב, וידוי מביך - התחלתי לקרוא 50 Shades of Grey

מה אני אעשה! זה כל כך נמכר וכל הזמן רוצים את זה בחנות שלנו, ואני שונאת לומר דברים סתם. הנחתי שזה די זבל אבל די, חייבים לתת לזה try... אז התחלתי לקרוא בחנות במשמרת מתה ואז התרגום עשה לי חושך בעיניים (מי מתרגם Holy Crap ל-"יואו, איזה באסה"?!?!?!?! המתרגמת הזו יודעת מה זה crap בכלל?
) אז התחלתי לקרוא באנגלית...

ואז פרקים 1-5 היו הדבר הכי מצחיק שקראתי!
זה היה כמו לקרוא את הפאנפיקים שכתבתי בגיל 15, כשהייתי הילדה הכי תמימה בעולם וחסרת הבנה במערכות יחסים ובאיך דברים באמת נראים. אבל גאד, זה נכתב על ידי אישה מבוגרת!@$%@ גאד, כל מה שקרה שם היה כל כך מגוחך ברמה לא הגיונית בעליל
הוא אומר לה "אני לא יכול להיות איתך", ואז שולח לה הביתה את הספרים הכי יקרים בעולם, ואז היא משתכרת ומתקשרת לשאול אותו "למה הבאת לי ספרים?!" ואז הוא הולך "להציל אותה" מהשכרות והחבר-הכי-טוב-שלה-אוי-לא-זה-פאנפיק-על-דמדומים-כלומר-זה-ג'ייקוב מנסה לנשק אותה והוא בא להציל אותה והוא כמו אביר מנצנץץץץץץץ!!!1
אז ממש ממש נהניתי מהחרא הזה.

ואז הגיע הפרק השישי וחשכו עיניי @_@ היא צריכה לחתום עם הבחור על חוזה משפטי כדי לשכב איתו!
והיא צריכה לאכול לפי התנאים שלו ולעשות ספורט לפי התנאים שלו ולהתלבש לפי התנאים שלו, והכל כתוב בחוזה!
והוא אומר לה את המשפט הכי רומנטי ששמעתי אבר:
"I don't make love, I fuck... hard." וואו, בדיוק מה שהייתי רוצה לשמוע מבחור בדייט ראשון
אז בסדר EL ג'יימס, רצית שהגבר שלך יהיה הבחור המתוסבך והסאדיסט והלא ברור הזה, אבל למה הדמות הראשית שלך פאקינג בתולה? רוצה להקצין את זה עוד קצת?!?! תרחמי על המסכנה, לא מספיק שהיא מוכנה לסבול את השגעונות שלו, הוא הולך להיות הראשון שלה?!?1 וזהו, עצרתי בדיוק כשהיא מספרת לו את זה.
זה כאילו עוד החלק הנורמלי של הספר.
אוי לא, מה הבאתי על עצמי?!!??!

טוב הוצאתי את זה. עכשיו אני יכולה לחזור לעשות בתמימות שיעורים במתמטיקה

Black Stain

New member
חח דיברתי על זה עם המנהל שלי בעבודה

אמרתי לו שרק בחורות יכולות לסבך ככה פורנו, כל דבר צריך להיות מסובך ומסורבל, הן לא שמעו על אינטרנט?!?! למה צריך לעשות כלכך הרבה בלאגן .. ללכת ולקנות ולקרוא ולדמיין ולעשות את זה רב מכר וכו' וכו'

בכל אופן פרסמו בידיעות 2 פרקים מהספר והדבר שהכי קפץ לי לעין זה המחשבות של הגיבורה
זה נע בין
"אוי לא" "אוי ואבוי" "אוי איזה באסה" "שיואו אני לא מאמינה" "שיואו אין מצב"
וזה ממש הרג אותי ופה הפסקתי את הסיפור הזה

ellendili

New member

וואו זה נשמע גרוע על גבול הגאוני...
אז רגע זה אומר שזנחת או שאת ממשיכה עם הזוועה הזאת?

E l S i

New member
הצחיק אותי שבידיעות אחרונות

(עזבי את כל הבלאגן וההתרגשות שעשו מהספר בעיתון)
הם פירסמו שני פרקים מהספר בסוף השבוע שעבר- פרק 7 ופרק 18. כל ספר שהעלילה שלו מתפתחת ומשמעותית, יש בו חשיבות לסדר הפרקים ויפרסמו את פרקים 1 ו2....

אני מזכירה לך שוב, את לא חייבת. את יכולה להפסיק מתי שבא לך ואתלא צריכה להקריב את שפיותך לטובת שום ניסוי חברתי.

N o R i K o

New member
לא מקריבה את שפיותה, רק את תמימותי...

אבל על מי אני עובדת? היא הוקרבה מזמן

והגעתי לקטעי הסקס וזה מופרך להחריד!
הבחורה הבתולה גמרה שלוש פעמים כבר בפעם הראשונה שלה, ובהתאם לציווי שלו! הוא אומר לה "come for me" והיא גומרת!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!11

Billy Shirs

New member
לו רק זה היה כ"כ פשוט...

עשית לי חשק לקרוא גם
אבל אני ממש מתפדחת לקנות את הספר הזה.

Billy Shirs

New member
נחמד

אבל זה עדיין יישאר אצלי על המדף. נראה לי שאני אנסה להוריד את זה בפורמט וורד או משהו...

N o R i K o

New member
מה על המדף? פורנו מחביאים מתחת למיטה!

נתתי לך פתרון כבר...
עוד מישהי רוצה?

זה הולך ונעשה גרוע יותר, אבל לצערי זה גם משתלט לי על המוח. יש לי קטע שכשאני מובכת ממשהו או כשאני מכריחה את עצמי לשתוק, אני נושכת את השפה התחתונה שלי. אני כבר לא יכולה לעשות את זה...

חכי לספר השני D:

זה רק מתדרדר ..
אני יכולה לומר שבאמצע השלישי פשוט פרשתי כי לא יכולתי עוד

Billy Shirs

New member
אין לי מושג מה העניין עם השפה

בקרוב אגלה. כמה עמודים יש בספר הזימה הזה?

N o R i K o

New member
550 |סמיילי נחרד של ווטסאפ|

550 pages of lechery! ככה צריך היה לקרוא לספר.

mamygo

New member
צריכה עצה בהתלבטות גורלית וקשה...!!

אני מחפשת אנשים שקראו את שני הספרים שיצאו בינתיים מסדרת ההמשך לפרסי ג'קסון ((ואת כל שלושת ספרי משחקי הרעב-- הוספתי בסוגריים כי די ברור לי שכולם פה קראו אותם)).
אחד הדברים שהכי עצבנו אותי בספר השלישי הוא "מחיקת הזכרון" של פיטה, כי אני חושבת שזו דרך טיפשית וילדותית של המחבר להגיד "אני רוצה לשנות את העלילה ובשביל זה אני צריך שלדמות הזאת תהיה אישיות אחרת אז בואו נמחק לה את הזכרון ונבנה אותה מחדש"..... ><
בכל מקרה.... אני יודעת שבסדרת ההמשך פרסי מאבד את הזכרון שלו מה שממש מעציב אותי
ורציתי לדעת אם הוא ((ריק)) עושה את זה בחינניות האופיינית שלו או במגושמות כמו שעשתה קולינס.
אודה לכן מאוד מאוד מאוד על כל עזרה

נ.ב---זכרתי לשים סימן של ספויילר!! אני גאה בעצמי |טפיחה על השכם|

Sexy Darren

New member
בערך לפרסי ג'קסון

אני אשתדל לא לספר הרבה, אבל אם קראת את הספר הראשון את תביני, ריק ריירדן לא מסוגל להיות מגושם, וכן, כל הסיפור של האיבוד זיכרון של פרסי כתוב נהדר וחינני, הרבה יותר טוב מבראשון לדעתי

הוא עשה את זה בצורה נורמלית וחביבה,

אני אהבתי

זו גם דיי הדרך היחידה שלו לפתוח דרך לעלילה החדשה, אז זה באמת בסדר.

למעלה