טוב אני חייבת לשפוך את זה איפשהו...
טוב, וידוי מביך - התחלתי לקרוא 50 Shades of Grey
מה אני אעשה! זה כל כך נמכר וכל הזמן רוצים את זה בחנות שלנו, ואני שונאת לומר דברים סתם. הנחתי שזה די זבל אבל די, חייבים לתת לזה try... אז התחלתי לקרוא בחנות במשמרת מתה ואז התרגום עשה לי חושך בעיניים (מי מתרגם Holy Crap ל-"יואו, איזה באסה"?!?!?!?! המתרגמת הזו יודעת מה זה crap בכלל?
) אז התחלתי לקרוא באנגלית...
ואז פרקים 1-5 היו הדבר הכי מצחיק שקראתי!
זה היה כמו לקרוא את הפאנפיקים שכתבתי בגיל 15, כשהייתי הילדה הכי תמימה בעולם וחסרת הבנה במערכות יחסים ובאיך דברים באמת נראים. אבל גאד, זה נכתב על ידי אישה מבוגרת!@$%@ גאד, כל מה שקרה שם היה כל כך מגוחך ברמה לא הגיונית בעליל
הוא אומר לה "אני לא יכול להיות איתך", ואז שולח לה הביתה את הספרים הכי יקרים בעולם, ואז היא משתכרת ומתקשרת לשאול אותו "למה הבאת לי ספרים?!" ואז הוא הולך "להציל אותה" מהשכרות והחבר-הכי-טוב-שלה-אוי-לא-זה-פאנפיק-על-דמדומים-כלומר-זה-ג'ייקוב מנסה לנשק אותה והוא בא להציל אותה והוא כמו אביר מנצנץץץץץץץ!!!1
אז ממש ממש נהניתי מהחרא הזה.
ואז הגיע הפרק השישי וחשכו עיניי @_@ היא צריכה לחתום עם הבחור על חוזה משפטי כדי לשכב איתו!
והיא צריכה לאכול לפי התנאים שלו ולעשות ספורט לפי התנאים שלו ולהתלבש לפי התנאים שלו, והכל כתוב בחוזה!
והוא אומר לה את המשפט הכי רומנטי ששמעתי אבר:
"I don't make love, I fuck... hard." וואו, בדיוק מה שהייתי רוצה לשמוע מבחור בדייט ראשון
אז בסדר EL ג'יימס, רצית שהגבר שלך יהיה הבחור המתוסבך והסאדיסט והלא ברור הזה, אבל למה הדמות הראשית שלך פאקינג בתולה? רוצה להקצין את זה עוד קצת?!?! תרחמי על המסכנה, לא מספיק שהיא מוכנה לסבול את השגעונות שלו, הוא הולך להיות הראשון שלה?!?1 וזהו, עצרתי בדיוק כשהיא מספרת לו את זה.
זה כאילו עוד החלק הנורמלי של הספר.
אוי לא, מה הבאתי על עצמי?!!??!
טוב הוצאתי את זה. עכשיו אני יכולה לחזור לעשות בתמימות שיעורים במתמטיקה