אוף טופיק טיים

ellendili

New member
הו דוקטור

זהו, זה רשמי. קפלדי הוא השחקן דוקטור האהוב עלי.
&nbsp
רגע, לא לזרוק נעליים. אתם מבינים... טננט הוא לא שחקן שמגלם את הדוקטור. הוא פשוט... הדוקטור. הוא מעל לכל תחרות.
&nbsp
אז אני לא משווה אף אחד אליו. הוא היה ויהיה הדוקטור האחד שלי.
&nbsp
אבל!
קפלדי ב4 פרקים הצליח לעקוף את כריס ומאט (שלא נדבר על הזקנים, כן?). אני מעריצה אותו. הוא נפלא בכל מובן אפשרי. ההומור והאירוניה הבריטית המושלמת, המבטא הסקוטי, האפלה הגאליפריית והיחס האבהי, מעט חסר סבלנות וקצת יהיר אבל אוהב שלו כלפי קלרה פשוט מושלמים.
&nbsp
פרק 4 היה פשוט מעולה!! מפחיד ממש. הדלקתי אורות בכל הבית. אמא. זה כזה כיף אבל! והיו בו המון המון המון דברים שאהבתי! בעצם ממש כמעט הכל. טוב נו חוץ מכמה חורים קטנים בהגיון העלילתי שלא גרעו מההנאה הכללית.
הפרק הכי טוב של העונה עד כה והטוב ביותר מאז.... לא יודעת... רוצה להגיד פינאלה 6. כי באמת שלא נהנתי ככה משום פרק בעונה 7. היו בעונה 7 סצנות מדהימות! אבל פרק שלם שיהיה פשוט הנאה צרופה כזו כבר לא היה הרבה זמן.
&nbsp
לונג ליב דה 12!

&nbsp
&nbsp

OKDeSign

New member

קפלדי מעולה! כאילו אני עדיין לא מאוהבת בו כמוך, אבל הוא בהחלט מוצלח, למרות כל החששות,
הבעיה של מאט זה שהוא התחיל בסדר אבל הוא ניסה להיות יותר מידי דיויד והריצה שלו הייתה נוראית בעייני, אז הוא מאוד המאיס עלי את הדוקטור ועכשיו זה שיפור.
ובאמת זה היה אחד הפרקים הכי טובים בתקופה האחרונה (כי שוב, הריצה של מאט הייתה בעיקר בלעע)
יש חור אחד גדול בעלילה שהפריע לי, אבל אפשר להתעלם ממנו כי השאר היה מקסים ונהדר
ויאי, אולי דוקטור הו תחזור להיות מוצלחת

ellendili

New member
בעיני היא חזרה

אני יותר סלחנית למאט (או למופאט אם תרצי) אבל כן... עונה 7 הייתה די... לא.
&nbsp
מפיטר אני פשוט נהנת כמו שנהנתי מדיוויד. רק מהנוכחות שלו. זה כיף. זה מה שהדוקטור צריך להיות.
&nbsp
איזה חור?

OKDeSign

New member

אם אין באמת מפלצת, והכל זה הפחד של הדוקטור שזה בעצם קלרה שחזרה על מה שהדוקטור אמר ובעצם לופ מופאטי שכזה...
מה לעזזל היה מתחת לשמיכה של דני?!

ellendili

New member
מממ...

זה יכול להיות הדמיון שלהם... או מפלצת לא קשורה אחרת
טוב נו זה נכון... מה הטאמבלר אומר בעניין?למען האמת זה מהפרקים האלה שלא ממש היה אכפת לי מהעלילה כי ממש נהנתי מהדינמיקה של הדמויות. כמו הפרק סונטאר בעונה 4 נגיד

OKDeSign

New member
טמבלר בעייתי כי הוא די תמיד מתתלהב

גם רוב האנשים שאני עוקבת אחריהם די פרשו מדוקטור הו, או שזה הטמבלר הרשמי.
אז כאילו, אצלי בדאש התגובות הן בסדר. אבל רגיל כמו שאר העונה.
יש מחלוקות אצלי רק אם מופאט עושה משהו ממש ממש מפגר או שוביניסטי חחח

pokeret

New member
התאהבתי בקפלדי בפרק הראשון

ואז השני והשלישי (הפרקים) אכזבו אותי
הרביעי היה טוב בהרבה והחמישי, מבחינה ויזואלית היה אחד הטובים בסדרה.

לא אוהבת את מערכת היחסים של קפלדי וקלרה, מאד מלאכותית.

אגב, התחלתי פרק ראשון של טורצווד, ראית את הסדרה, שווה?

yam74

New member

רשמים משלושת הפרקים האחרונים שראיתי (6-8)
דונה יוצאת לדייט (כושל) בשמלה אדומה. האם אנחנו עדים לניצנים ראשונים של קנאה (וכמיהה) מצד ג'וש? "buy this dress, Donna"

מרגרט דואגת לליאו שקיבל את מסמכי הגירושין שלו ומשתפת את כולם סביבה בחששות שלה שליאו יישבר מזה (היא באמת בן אדם טוב כמו שליאו אמר). ליאו בתגובה "היא מודאגת מכל דבר. היא מודאגת שהשמש לא תזרח מחר בבוקר"

אהבתי (מאד!) את פרק הטאנקסגיבינג (Shiboleth), אני אוהבת שבארטלט לא צפוי בפתרונות שלו. אני אוהבת את זה שהוא מצד אחד רציונלי מאד, חד וחכם ומצד שני יש לו המון לב וחמלה
. אני אפילו מוכנה לסלוח על זה שהוא הופיע בפרק הזה (כמו בעוד לא מעט פרקים) רק בשליש האחרון של הפרק. לפעמים זה אפילו מוסיף לפרק מימד נוסף של מתח והנאה. אהבתי את הדיאלוג בין ג'וש לבינו, כשג'וש שאל אותו מה אם המהגר הסיני לא היה יודע לבטא נכון את המילה 'שיבולת' וברטלט ענה לו משהו בסגנון "נראה לך שבאמת הייתי מגרש אותו רק בגלל שהוא לא יודע להגות נכון מילה?"
עוד מאותו פרק, ברטרלט נותן לצ'ארלי כמתנה לחג את הסכין שעובר אצלו במשפחה מדור לדור. הרס אותי
. לא ראיתי את זה בא
ועוד מאותו פרק, כי הוא באמת היה משובח, סי ג'יי משכנעת את הנשיא לתת חנינה לתרנגול הודו טרוי. לא, לאריק. לא משנה. תנו לחיות לחיות. לגמרי קנו אותי פה. ואיך היא נקשרה אליהם, דיברה איתם והכל

חזרה לפרק 6, כי יש לי מה לומר על איינזלי. אני לא שונאת אותה כמו את מנדי. אבל למה יש להם צורך להוסיף לקאסט מישהי מעצבנת. אני אוהבת את הסטאף כמו שהוא. אין צורך להוסיף אנשים. ואין צורך בסצינות מלוקקות כמו הסצינה שכולם מחכים לה במשרד שלה בסוף היום ועושים לה קבלת פנים יפה כפיצוי על היום הראשון המזוויע שהיה לה. מזל שטובי לא קם לחבק אותה. את זה כבר לא הייתי קונה

אבל בכל זאת היא לא כזאת גרועה. בניגוד להיא, איינזלי לפחות מדברת דברי טעם, כמו כשהיא מתקנת את הרפובליקני שלועג לה על כך שעכשיו היא משרתת את ברטלט שממנו היא מקבלת משכורת ("הנשיא ברטלט, ואני מקבלת את המשכורת שלי מהמדינה")

ועוד סצינה טובה מאותו פרק עם איינזלי (6 אאל"ט), היא הפגישה של ברטלט עם הפוליטיקאי שמתעקש לפגוש אותו ולא מוכן לעזוב את הבית הלבן עד שזה יקרה AKA ואסילי : "שלום, אני ג'ד ברטלט. אני לא יכול לדבר איתך עד שלא תהיה נשיא בעצמך. אבל הנה עכשיו תוכל לחזור למדינה שלך ולהגיד שנפגשת עם הנשיא של ארצות הברית של אמריקה. שיהיה לך יום טוב"

ואני אחתום במשפט שסאם אומר לאיינזלי על קצב העבודה בבית הלבן:
It a short day and a big country, we've gotta move fast

ellendili

New member
אחחחח איזה פרקים

הט'נקסגיבינג! וואווו אחד המעולים!!
&nbsp
החנינה של ההודו. די. סיג'יי פשוט... אני לא יכולה איתה. היא הדמות הנשית האהובה עלי בטלויזיה. אפילו יותר מאלישה (קצת! תחרות קשה.)
והקו החם של המתכונים

והמהגרים הסינים (הו ג'ד
)
פשוט פרק מושלם! הבית במיטבו.
&nbsp
דונה וג'וששששש אמגד תתנשקו כבר אי אפשר עם כל המתח הזהההה
OTP

&nbsp
מרגרט נפלאה. היא דמות המשנה הכי מוצלחת שם

&nbsp
אני ממש אוהבת את איינזלי
"טובי בוא! בחורה מפרקת את סאם מכות!"
היא שנונה ונהדרת. והגישה הזאת של אז מה שהיא רפובליקנית. היא טובה אז אנחנו רוצים אותה
. בכלל כל הסדרה הזו מלאה במסרים מעולים שמועברים בעדינות ושנינות ולא מוטחים בפרצוף.
&nbsp
מתה עליהם
.

gal2555

New member
(ימית אל תיכנסי)

מרגרט היא גם דמות המשנה היחידה בערך שנשארה חיה בסוף הסדרה

gal2555

New member
אעע איזה כיף לךךך

כמה הייתי משלמת כדי לראות את הסדרה שוב בפעם הראשונה!!
מרגרט היא האמא הפולניה של הסדרה. אחת הדמויות המצחיקות בסדרה, והיא פשוט מעולה ועם לב זהב

פרק הטנקס גיבינג הוא אחד האהובים עליי בכל הסדרה. מעולה מההתחלה עד הסוף. צ'ארלי וסיג'יי הכי זכורים לי ממנו.
וג'וש ודונה

&nbsp
אני דווקא אוהבת את איינסלי. אני כן מסכימה איתך על קבלת הפנים ההזויה שסיימה את הפרק, אבל אני ממש אוהבת אותה. היא מוציאה מסאם דברים טובים וצדדים אחרים שלו שלא ראינו. ("you're fired. S.Seaborn!").

OKDeSign

New member
old hollywood

אז פצחתי במסע השלמת פערים וראיתי השבוע את חופשה ברומא (מ53 עם קת'רין הופבורן) ואת פאני גירל (מ68 עם ברברה סטריסינד) ותקשיבו, איזה כיף זה סרטים ישנים! בא לי עוד!!
כאילו לא בנימה פלצנית אבל סרטים כיפים ישנים, זה ממש מקסים.
והשחור לבן כ"כ לא מפריע שהסרט מוצלח!
כאילו רק חופשה ברומא היה שחור לבן אבל הוא גם היה סרט יותר טוב, בקיצור, אני פלצנית קולנוע לפני התואר ועכשיו באלי לראות מלא סרטים של פרד אסטר או משהו

ellendili

New member
יאא חופשה ברומא

גם אני אוהבת. כאילו... תלוי מה. אבל יש סרטים ישנים ממש נהדרים. ארוחת בוקר בטיפאניס נגיד
.
&nbsp
פרד אסטר, ז'אן מארה וארול פלין. זו השלישייה שאני מוכנה לראות בכל צבע ובלי צבע

OKDeSign

New member
האמת שפחות התחברתי לבוקר בטיפאניס

לא יודעת, ראיתי את זה שנה שעברה שפלאנט היו מקרינים קלאסיקות פעם בשבוע בקולנוע
ולא כזה הבנתי על מה ההתלהבות...

למעלה