חג פורים שמח

אתם מתחפשים? הילדים? האחיינים?
יש תוכנית לחג?
מה התחפושת הכי מדליקה שהתחפשתם?
למה הייתם רוצים להתחפש ולא יצא לכם?
אתם אוהבים אוזני המן?

חוץ מזה.........
מה חדש בטלוויזיה, מה אתם רואים?

עונה

קודם כל לספר לכם שהגיע הציון.........
........88!
אני מרוצה אבל קצת מבואסת, זה קורס יחסית קל שאמור להעלות לי את הממוצע. חוץ מזה שזה כבר הקורס החמישי ברציפות שאני מקבלת 88, שזה טוב וסבבה, אני ראבק עוד 2 נקודות וזה נראה לגמרי אחרת.

אני לא התחפשתי, אבל זואי ההתחפשה היום לבלום מהווינקס,
יצא ממש מקסים, איפרתי אותה, הוספתי כל מיני דברים קטנים לתחפושת שממש שידרגו אותה, היא הייתה כ"כ מאושרת, קמה ב 6 בבוקר ורצתה כבר להתארגן

מחר עדיין לא ידוע, אולי נלך לטיילת. אבל בראשון נלך ךהפנינג בפארק, אמור להיות נחמד עם במה והופעות ולונה פארק.
לפני שנתיים התחפשתי לבת טוחן/נערת מולר (היוגורט).
עכשיו הייתי רוצה להיות נערת נאשוויל/בלובל
, המכנסונים הקצרים, החולצות המשובצות והמגפיים האלה

איכסססס אוזני המן!

בגזרת הטלויזיה:
אני בפרק 9 של דיקסי, ויש לי השלמות של השבוע: פל"ל, הישרדות, יומני, האנטומיה, שיקגו פייר.
לא היה נאשוויל השבוע

בקשר לציון

קודם כל כל הכבוד!!!!!!

דבר שני, אני מבינה ומסכימה, אבל היי, יש יותר גרוע!!

הייייייייייי!! מה איכס?! את איכס.

תודה תותי

הזמנתי את מחברת הבחינה, לראות אולי פיספסו משהו

אני לא טיפוס של מתוקים בעיקרון, אני יותר בכיוון של מאפים מלוחים (לצערי) ופחמימות: פסטות, לזניות, בורקסים, לחם לחם לחם.....
ואם כבר אז עוגות ולא עוגיות יבשות.

אני לא יכולה, יש בי פולניות שאני לא יודעת

מאיפה היא הגיע

אבל, זה כבר פעם חמישית, אני רוצה להעלות את הממוצע לכיוון ה 90.

ברור!!!! רק גבוה!

לא לזה התכוונתי!
אבל אם היא מבואסת קצת מציון אל תגידי משהו כמו "אם היית מקבלת עוד שתי נקודות זה היה נראה אחרת" כי זה ברור לה. תאמיני לי.

פל"ל

הם יהרסו לי אצ הבריאות עם המתח שם

הקטע עם ספנסר היה כזה מורט עצבים, הרגשתי שאני נחנקת בעצמי.
זה בטוח מליסה, היא חשודה כבר הרבה זמן והשם שלה כל הזמן עולה.
לגבי וורן/רן
שילך לעזאזל בקיצור, מה הוא חזר עכשיו?? לא יכולה לראות אותו.
שהאנה ואמא שלה חזרו לזירת הפשע, אני צועקת להם, תסתכלו על המצלמה באוטו ואז תמחקו!!! אבל הם לא שמעו אותי
מעניין אם האנה תספר לבנות. הווילדון הזה מעורר בי כאלה תחושות רעות, הוא דמות ממש מלחיצה ושנואה, זה לא קורה לי בהרבה סדרות.
אואני מקווה שספנסר תספר לבנות בפרק הבא כבר!!

shirush3

New member
אני גם מקווה

הגיע הזמן שהיא תספר להן באמת הן גם יוכלו לנחם/לעזור לה קצת יותר והיא תרגיש פחות לבד

וווייי הקטע בסאונה! לא ראיתי את אריאה מגיעה ומשחררת אותה וגם לי מרגיש שזאת הייתה מליסה.
בנוסף לזה מליסה גם הייתה עם סיסי השוטר ואלי במקום הזה וזה חשוד קצת

אולי בפרק הבא האנה ואמא שלה ישימו לב?

ולא ממש התיחסו להעלמות של ג'ייסון מהפרק הקודם, נכון?

כן!! איך דיפדפו את זה

"אה כן, הוא התקשר, הוא ברח"

אני לא מעיזה לכתוב בפורום של הסדרה, כי הן כ"כ אוהבות את שילך לעזאזל שם, לא נעים
איזה מזל שאת גם לא סובלת אותו

את זה אני חוששת לכתוב, כי אני לא יודעת מה את חושבת עליו: עזרא,
אני גם לא חולה עליו, בהתחלה הוא היה חמוד, מערכת יחסים חמודה, אבל אז הם נעשו זוג זקן ומעצבן.
טובי הוא היחידי שאהבתי מהבני זוג של הבנות
אהה וגם את כיילב.

shirush3

New member
כתבתי שם לפני הפגרה

ובאמת? הן אוהבות את וורן שם? יאק יאק יאק!
ועזרא נעשה בלתי נסבל העונה
וזה התחיל בהתחלה עם הזוגיות הממש משעממת שלהם ואח"כ עם המשפחה שלו, הילד הלא קשור שלו, האח הלא קשור שלו והעזיבה הלא קשורה שלו

גם כשהוא חזר בפרק הייתה לי הבעה של WTF?!
ולא הצלחתי לקנות את מה שהוא אמר לאמא שלו...
קיצר אריאה צריכה מישהו בגיל שלה

אני חושבת שעדיין לא נרגעתי מזה שטובי הוא A ומכל מה שהוא עשה לספנסר

מאז שהיא גילתה ממש כאב לי עליה! עדיין כואב לי עליה! אידיוט

חחח
עזרא חתיך ולכן הכל נסלח עבורו

אמממ אני חושבת שטובי הוא לא A אלא משת"פ שלו.
וגם לי כואב עליה, זבלון קטן!

אני לא מבינה למה בקטע עם הסאונה היא לא שברה את הדלת או משהו.
היא גם מלייאנית, מה אכפת לה

יסמין@

New member
היא לא הייתה יכולה

לשבור את הדלת. זו זכוכית מאוד חזקה, בכוונה. הרי אפשר להתגלץ' ואז אם נופלים על הדלת - רוצים למנוע אפשרות שהיא תישבר. בקיצור, זו זכוכית עבה וחזקה מסיבות של בטיחות. וגם במצב כזה מקבלים כוויות מהמים החמים והעור של ספנסר אפילו לא האדים במקצת...

וגם אני לא סובלת את רן. הוא נראה לי מזויף. המבטא שלו יותר מדי בולט. אולי הוא בכלל לא אנגלי? וגם אם הוא אנגלי - משהו בו מעורר חשד. הוא מופיע בכל מקום. פתאום הוא בבית החולים לחולי נפש מטפל במונה. פתאום הוא פה, פתאום הוא שם. לא אתפלא אם יתברר שהוא בכלל לא רופא...

ואם כבר מדברים על כיילב, לא סובלת את השיער שלו!!! ועכשיו זה כבר יותר טוב. כשהיה לו שיער יותר ארוך זה היה זוועה!
וגם אני מקווה שספנסר כבר תספר להן על טובי. ונראה די ברור שהוא לא הטופ A. למרות שגם זאת שעם הקפושון האדום והבלונד - זה יכול להיות גבר עם פאה בלונדינית... או מישהי עם פאה בלונדינית...

איזה כיף שאפשר לחפור על 2 הסדרות באותו מקום

טוב מה אני אעשה, לא מכירה את חיי העושר של הסאונה המפנקת הזו בבית

נראה לי שגבר עם פאה בלונדינית זה קצת.. ממ.. טו מצ'?

יסמין@

New member
גם אני לא מכירה

ובחיים לא הייתי בסאונה ועכשיו עוד פחות מתחשק לי
אבל זה נראה לי סביר. מכל מקום, אני יודעת שבאמבטיות רגילות כשרוצים לעשות טוש מוקף זכוכית - משתמשים בזכוכית מאוד עבה. אז הגיוני שכך גם בסאונה. וגם אפשר היה לראות שמדובר בזכוכית מאוד עבה.

למה טו מאץ'? הרי כל הפואנטה היא שזה מתח, שלא נדע מי זה וכו'. אז התחפשות של גבר לאישה בלונדינית זה מוסיף למתח

התכוונתי טו מצ' בקטע

שזה מתאמץ מידי.. לאדעת..
כאילו קפוצ'ון זה עוד מילא. אבל פיאה?
נו טוב, תכלס הסדרה הזו הפתיעה אותי לא פעם אז אולי גם זה יקרה

יסמין@

New member
אבל זה בדיוק העניין

יש אדם - לא משנה המין - שמנסה להסתתר, להסוות את הזהות. מה שרואים: בניגוד לכל שאר הA טים שלובשים קפושון שחור, האדם המסתתר/ת לובש/ת קפושון אדום מבריק, יש כאן רמז חזק שמדובר בבחורה. ויש גם שיער בלונדיני ארוך שיוצא מהקפושון. כלומר, בחורה בלונדינית שלובשת קפושון אדום.
ואני שואלת: האמנם???
נאמר שמדובר בגבר שרוצה להסתוות את זהותו, להסתתר, לבלבל. אז להתחפש לגבר - עדיין לא מספיק רחוק, מספיק מטשטש
אבל אם כולם נעולים על כך שמדובר בבחורה בלונדינית - דמותו של הגבר הרבה יותר מוסתרת.
נאמר כך, אם אני הייתי כותבת את הסדרה והייתי רוצה להפתיע - בסוף היה מתברר שמדובר בגבר שבכוונה לבש קפושון בצבע אדום נשי, ובכוונה שם פאה בלונדינית. אולי כדי לרמוז שמדובר באליסון, או בבלונדינית אחרת. או שהוא נוקם בשם אליסון ולכן פאה בלונדינית שדומה לשיערה. או פשוט רוצה להסוות את עצמו (ואז כמובן מדובר בגבר עם שיער בצבע שחור או חום).

בסדרה מתח זה לא טו מאץ' להסוות דמות על ידי התחזות למין הנגדי. בדיוק כמו שמונה הסתירה את שיערה ולבשה את הקפושון השחור ונראתה או חסרת מין או גברית. אבל כל הנשיות שלה הייתה מוסתרת לגמרי. הכל בשביל לטשטש ולשגע ולהסתתר ולשם תוספת מתח.

למעלה