Hadar169

New member

לא ברור למה תפוז הוציאו את האפשרות לגלוש באתר הלא מותאם דרך הנייד,
האתר המותאם ממש לא נוח יש מלא פרסומות ואי אפשר לראות את העמוד כמו שצריך
עד עכשיו אפשר היה לבחור באופציה "האתר הרגיל" אבל משום מה האופציה הזו לא קיימת יותר
מקווה שזה רק באג זמני כי זה לא נוח לגלוש ככה דרך הנייד.

evglev1

Well-known member
מנהל
אני קראתי

ממש מדהים ששחקני טלוויסה יכולים לצאת מהארון, אני עוד זוכר בשיכורה מאהבה, הריימק לקפה בניחוח אישה החליפו את העלילה של הגייז על ידי החלפת אח גיי ובן זוגו בבן דוד סטרייט ובת זוגו שבצירופי המקרים של טלוויסה גם האקס-מאהבת מאהבת של הרשע שהוא בן דוד של הראשי מצד האבא ובן דוד של מי שהיה בעלילה המקורית אחיו הגיי אז בריימק של טלוויסה היה בן דוד מצד האם.

ובפנאי פלוס כל זמן ריכלו על כך שפרננדו קלונגה גיי בארון כי הוא לא יכול לחשוף את נטיותיו ולשמור על הקריירה, אז עכשיו גם טלוויסה התקדמו מאז. אם כי גם ביפה היא לא הם לא וויתרו על דמות הגיי בניגוד לשיכורה מאהבה.

עושים עכשיו ספין אופ לזוג גיי ממשפחתו של בעלי

מאקו אפילו פירסמו על זה. זה נקרא El corzon nunca equivoca. עכשיו רוצים לעשות ספין אופ גם לזוג הלסבי בלאהוב עד המוות.

אגב גם ברובי היה גיי

שזה משנת 2004 אבל זה היה שטחי כי לא היה לו בן זוג והיה סתם שותף למעשיה ואיש סודה של רובי וביפה היא לא זה היה הכרחי שיהיה גיי כי הוא מעצב אופנה והוא לא היה הראשי. במקסיקו מקבלים אגב בחום את הלהט"בים יש שם קהילה לפי מה שקראתי באינטרנט.

evglev1

Well-known member
מנהל
נדמה שגם ברובי היה מדובר במעצב אופנה

אם כי התפקיד שלו לא כל כך מרכזי כמו בבטי המכוערת על כל הריימקים שלה. אז באמת לעיוות מציאות של מעצב אופנה סטרייט טלוויסה לא הדרדרו גם אז. בשיכורה מאהבה היה קל להחליף זוג ג-י-י-ז בזוג רגיל ובדרך גם להחזיר לסדרה מזכירה ומאהבת שפוטרה אצל הרשע רודף השמאלות.

elall

Member
מנהל
העולם כבר כל כך רגיל שמעצב אופנה גבר הוא לרוב גם גי*י

עד שאפילו הרוסים שגרסה שלהם ל"בטי מכוערת" עשו את המעצב שלהם גי*י , אם כי עשו אותו לא רוסי, כי אתה יודע "אצלינו הרוסים אין גיי*ז"
, ולמרות שבגרסה שלהם "הזוג פלס" הם לגמרי שינו חצי מהעלילה רק כדי להמנע מסיפור מאוד מרכזי על
. מקסיקנים דווקא עשו גם גרסה, ולא שינו שום דבר בעלילה, ואפילו צילמו נשיקה בין חוסה רון וחיימה קמיל, אבל בסוף החליטו לצנזר.

evglev1

Well-known member
מנהל
אם המקסיקנים לא שינו שום דבר אז איך הם עשו מ-169 של בטי

הקולומביאנית 300 פרקים?

elall

Member
מנהל
אה לא דיברתי על "בטי מכוערת", אלא על "הזוג פלס"

זה לא שודר אצלינו. במקור זה היה קומדיה ארגנטינאית, שחלק מאוד נכבד ממנה, מה שמניע את העלילה היה סיפור על גי*יז, למעשה היו שם שני אחים תאומים, שאחד היה גי*י וזה היה מאוד קריטי לעלילה. עשו לה מלא רימייקים , ביניהם גם רוסיה ומקסיקו. רק שהרוסים שינו את הסיפור ושני האחים היו סטרייטים, וגם חלק גדול מהסיפור "נפגע" מכך, אבל מקסיקנים השאירו הכל כמו המקור. ז"א אני לא יודעת אם הם שינו משהו , סביר להניח שהיו הבדלים, אני לא ראיתי את המקור, רק את הגרסה המקסיקנית, אבל בגדול, לפחות בקטע של
, הם השאירו כמו עלילה מקורית, חוץ מלוותר על נשיקות.
&nbsp

בגלל ההפגנה לא הגיע אף אוטובוס שיחזיר אותי לרמת גן

ונאלצתי לחזור הביתה כשלמחרת יש לי בדיקות בבלינסון בתשע. אם הייתי יודעת שזה מה שיקרה הייתי נשארת ברמת גן.
&nbsp
וקלטו מה סמוטריץ' כתב: השר סמוטריץ׳ פרסם את הנייד הפרטי שלו והבהיר כי לא יילך לישון עד שאחרון הנוסעים יגיע לביתו.
&nbsp
שר התחבורה בצלאל סמוטריץ בטוויטר: ״אם אתם תקועים בתחנות וממתינים לאוטובוס הביתה אתם מוזמנים לשלוח לי הודעת ווצאפ לנייד האישי (0528903771). כל פניה תועבר בע"ה ובלנ"ד לחברות האוטובוסים לטיפול. אני ער עד שאחרון הנוסעים שנתקע בשל אירועי היום יעלה על אוטובוס בדרכו הביתה בביטחה. נסיעה טובה״."
&nbsp
טוב שנזכר לפרסם זאת אחרי שכבר חזרתי מהתחנה הביתה בחולון.

Hadar169

New member
זו לא הפגנה זה טרור

חוץ מהחסימות הם ניסו לעשות לינץ' באזרחים שרפו ניידות משטרה, מזעזע. נס שאף אזרח/שוטר לא נהרג. לא מפתיע אותי שגם פה הממשלה לא תיפקדה.
ממש מקווה שבבחירות הקרובות הליכוד סופסוף יילך הבייתה.

evglev1

Well-known member
מנהל
במקרה הזה אף ממשלה לא תתפקד אין טראמפ ישראלי

שיתנער מהפוליטיקל קורקט ואחרי שאתיופי נהרג בידי שוטר, בהפגנות והתפרעויות של אתיופים יטפלו בכפפות של משי כדי שחס וחלילה לא יהיה עוד הרוג אזרחי. ביבי, בנט, ליברמן, גנץ, פרץ (עמיר), הורביץ', איימן עודה ואפילו סמוטריץ' יטפלו בהתפרעויות של אתיופים בכפפות של משי וכחול לבן גם חייבים את זה לאתיופים ברשימה.

למעלה