עזרה עם גורי חתולים

ladybug6

New member
עזרה עם גורי חתולים

פרסמתי בפורום השכן ואני מפרסמת גם כאן בקשה אישית לעזרה:

אמא שלי מצאה ליד הבית ארגז עם שלושה גורי חתולים שמישהו נטש, בני שבועיים בערך לפי התיאור שלה (בקושי הולכים, עיניים כבר פתוחות).
היא לא יכלה להתעלם מהם ואחרי כמה שעות שאף אחד לא ניגש היא לא יכלה לתת להם למות אז היא לקחה אותם אליה והתקשרה אלי בהיסטריה כי אין לה מושג מה לעשות איתם.
נתתי לה הנחיות לבינתיים, אבל היא לא תוכל להשאיר אותם, היא חיה לבד ובמצבה הנוכחי לא יכולה לטפל בהם. לצערי גם אני לא יכולה לקחת אותם אלי כי צפוף כאן ואין לי זמן/יכולת לטפל בגורים קטנטנים כרגע.
אנא מכם, אם יש כאן מישהו שיכול לקחת אליו את הגורים ולהציל אותם, זה הזמן להיות גיבורים -- אני אסיע אותם לאן שצריך וגם אקנה פורמולה לגורים ואעזור במה שאוכל.
אני חייבת למצוא להם פתרון בהקדם האפשרי.
אם אתם יכולים או יודעים על מישהו אחר שיוכל, צרו איתי קשר.
 

נטאשKה

New member
אין לי אפשרות לטפל בגורים בני יומם אבל הפצתי

בכל רשימות החירום שלי. ממש מקווה שימצא להם פתרון. מקווה שהעלת גם בפורום כלבים כאוף, יש שם הרבה אנשים שמטפלים גם בחתולים ואולי יסייעו לך למצוא פתרון או לפחות ירחיבו את ההפצה.
 

ladybug6

New member


עדיין לא פניתי לפורום כלבים וחתולים, אעשה זאת במידה ולא יימצא פתרון אפשרי שאני עוד מחכה לתשובה לגביו.

בינתיים קרה דבר מקסים - הכלבה של אמא שלי אימצה את הגורים והיא מטפלת בהם במסירות, מלקקת אותם (כדי שיעשו צרכים), מרגיעה אותם, מנקה אותם... מאתמול בערב היא לא זזה מהם

כואב הלב לנתק אותם ממנה, אבל אין ברירה
 
למעלה