- Off Topic שבוע טוב לנו , למישהו יש משהו לשתף?

Shamy

New member
- Off Topic שבוע טוב לנו , למישהו יש משהו לשתף?

מה עשיתם בסופש? למישהו יש תוכניות למהלך השבוע ? (דייטים מיוחדים שאתם מתרגשים לגביהם?אולי ימי הולדת? או סתם בילוי עם חברים/בן זוג?)

להלן אני מצרפת וידיאו של אחד הסרטונים האהובים עליי , ישנו ערוץ די אזוטרי שנקרא viedobuzz feed ובו מספר סרטונים אודות "דברים מוזרים שזוגות עושים -בסיטואציות שונות" , זה נעשה בצורה מאוד שנונה וצינית וחמודה אז אני אעלה את אחד האהובים עליי מהסדרה (אתם בהחלט מוזמנים להסתכל ולבחון את שאר הסרטונים בעצמכם)

ובעניין פחות מעניין , כמעט מסיימת את הספר פרויקט שלי אז אני בלחץ אטומי וכנראה אראה מחר חברה שלא ראיתי הרבה זמן לקפה, זהו..זה הדברים המעניינים שלי. מה שלכם?

https://www.youtube.com/watch?v=wzJXzBX9VYQ

הם מצחיקים,

שיתפת אותם כבר כאן פעם? או שסתם זכורים לי ממשהו אחר שלהם.
חלק מהדוגמאות שם נלקחו הישר מהחיים שלי חחח. זה נהדר למצוא מישהי מצחיקה שנראית טוב כמו הבחורה בסרטון ולא לוקחת עצמה ברצינות מדי.

Shamy

New member
יכול להיות שהעליתי

מאוד אהבתי את הסרטונים שלהם אז נרשמתי לערוץ

אם יש לך גם סרטון משעשע בנושא זוגיות אתה מוזמן לשתף עמנו

ommerl

New member
אוו שרשור OT

לי היו בעיקר התפתחויות מקצועיות השבוע: שיניתי את פני האתר שלי לחלוטין ואת התוכן השיווקי שלו והתחלתי הכשרה כמרצה במרכז להפסקת עישון.
&nbsp
והייתי בשני ימי הולדת וסוג של חנוכת בית בסופ"ש אחד. הספק מרשים למדיי לדעתי..

&nbsp
לשבוע אין עדיין תכניות ממש. אני צריך לסיים את פרק הדיון של הסמינריונית שלי, ואז לכתוב את התקציר שמשום מה זה הכי מציק לי לעשות.. אבל זה הדבר האחרון שנשאר לי לעשות בתואר!
ויש לי לדבר עסקים עם איש אחד שאולי יעזור לי ולשותף שלי להפיץ את הפלטפורמה שאנחנו בונים, ולהמשיך את ההכשרה במרכז להפסקת עישון.
&nbsp
וכמובן, אני צריך להספיק לצלם סרטון בשבילכם

Shamy

New member
אני שמחה מאוד לקרוא

תאמינו או לא , אבל בתור בן אדם סקרן וחברתי (בעיקר באינטרנט -LOL) אכפת לי מלקרוא אתכם , אתם קבועים אתם כבר כמו חבר'ה בשבילי וכן מעניין אותי לדעת מה הלך איתכם בחיים האישיים שלכם (גם אם אין לכם שאלה מעניינת לפרסם פה או דיון פילוסופי מעמיק)
&nbsp
ושנית אני שמחה לשמוע שהספקת ככ הרבה בסופש..איך?! אני בקושי מספיקה משהו אחד..חח..גם אתה היית מעשן? יש לך טיפים למה לעשות כשיש לך דודא רצינית? (הפסקתי ואני מודה שמדי פעם יש לי נפילה של סיגריה אחת פעם בכמה חודשים)

ommerl

New member
איך הספקתי:

זה עונה לך על שתי שאלות בו זמנית... אז קודם כל, אני לא הייתי מעשן אבל עברתי את הסדנה עצמה. בגלל שזה NLP זה יכול להיות טוב לכל מיני דברים אז החלפתי ביני לבין עצמי את המושג עישון עם המושג ניהול זמן..
זה אולי עונה על השאלה איך הספקתי.. ניצלתי זמנים מתים על להיות פרודוקטיבי עם האתר למשל.
&nbsp
לגבי העישון, דודא אחת לכמה חודשים נשמע לי כמו צורך רגשי (לעומת אוטומט/התמכרות פיזית שיש למעשנים כבדים). אחד השלבים בשיטה שאני לומד הוא השתחררות רגשית מהסיגריות.
&nbsp
אני גם חתום סודיות על השיטה אז אני לא יכול לגלות לך דברים מהסדנה, וגם הפורום זו לא פלטפורמה נוחה להעביר מסרים לתת המודע... אבל מה שכן, אני יכול להגיד לך דבר כזה: אם אכן מדובר בצורך רגשי נסי לגלות מה הצורך ולספק אותו בדרך אחרת.
&nbsp
נסי לגלות מה עורר את הדודא: שעמום? דאון? אני משער שזה משהו שדומה למה שגרם לך להתחיל לעשן בהתחלה בהתחלה. כשתגלי מה זה, כל מה שאת צריכה זה לספק את אותו שעמום או דאון בדרך אחרת.
&nbsp
לכאורה זה פשוט, אבל ברור שבנושאים רגשיים זה לא תמיד כזה פשוט.. אם זה דאון את צריכה למצוא משהו אחר שירומם את רוחך וזה לא תמיד פשוט. אבל זה עדיף מאשר להכניס את הזבל הזה לפה, לריאות ולגוף שלך.

הפסקתי דרך התאהבות

הייתי מעשנת בעבר וכמובן שהייתי תלויה ולא הצלחתי להגמל, עד שהתאהבתי באיזה שמוק, והרצון להיראות טוב גבר על הרצון לסיגריה. והיום זה הדבר שהכי דוחה ומפחיד בעיניי בעולם.

Shamy

New member
אה ושכחתי להוסיף

אתה תמיד מוזמן לפתוח שרשור אוף טופיק , כולכם (הבקשה היחידה היא שאם יש כבר שרשור כזה אז לשרשר בהתאמה -OCD שלי)
&nbsp
הסיבה שאני לא עושה כזה כל יום היא פשוט שאני קצת עסוקה ולא תמיד נמצאת ליד המחשב הנייח ומהטלפון הנייד שלי היכולת לפתוח הודעה או לסדר את הפורום היא קצת מוגבלת (למי שגולש בנייד), אבל אני תמיד בודקת מה קורה פה מהנייד במהלך היום יום.

אז נתחיל מבחינה רומנטית

שבן זוגי מפתיע כל פעם מחדש, ואני מודה לאלוהים שאנחנו חלק מהחיים אחד של השנייה, שהוא מבין אותי, מקבל אותי, אוהב אותי, מפנק אותי וגם לא עושה לי הנחות ושם לי גבולות

סבא וסבתא הגיעו אלינו מארה"ב לשלושה ימים ותמיד נחמד ומצחיק איתם, בסופ"ש היינו בבית מלון עם דודים היה כיף.
התחלתי ללמוד HTML (מעניין מי מלמד אותי?)
ממשיכה לזרוק דברים בשם המינימליזם ו..זהו.
שיהיה לכולם המשך שבוע נעים

(
לנוגע)

ommerl

New member
איזה כיף לקרוא את המשפט הראשון :)

לגבי HTML, בתקופה שלמדתי את זה בתיכון נעזרתי המון בזה: http://webmaster.org.il/articles/html
בצד שמאל יש לך את ראשי הפרקים של הכל ואת יכולה לדלג למה שמעניין אותך.
&nbsp
אני עד היום משתמש בזה לפעמים.

Shamy

New member
אני מאוד שמחה לשמוע

שכל כך כיף לכם ביחד,מחמם את הלב, יישר כוח!!
בהצלחה עם התכנות, אני לא טובה בזה אבלהייתי רוצה להיות

שיהיה המשך שבוע מעולה

Shamy

New member
באמת?

כי אני חייבת להודות . הרבה ממה שהם עשו שם דווקא קורה לי לא מעט ,אבל בגלל זה , זה ממש הצחיק אותי כי פתאום הבנתי איך הזוגיות שלנו נראית כנראה מהצד...הכי הצחיק אותי הקטע של...oh no!!! it followed you!!!!!

&nbsp
אני חושבת שהדבר הכי מוזר שקרה לי בזוגיות שהייתי מחשיבה אותו כ"דרך מוזרה להראות שאני אוהב אותך" היה כשהייתי מעשנת והייתה נשארת סיגריה אחת בודדת בבית (גם אם זה בימי השבוע) בלילה, הבן זוג היה משתדל לא לעשן אותה ולהשאיר אותה עבורי או שהייתי משתדלת לא לקחת לו אותה כדי שיהיה לו לעשן בבוקר לפני העבודה
(אבל כיום זה לא רלוונטי הפסקתי לעשן כבר נראה לי חודשיים)

שלום

בשבת היה משחק מונופול ענקי על רצפת המועדון, השתתפתי לרגע ועזבתי מהר כי הייתי מרוגז על איזה חבר. אתמל נסעתי לעיר וקניתי עוגה עם גלידה וקצפת. גמרתי לענות על מטלת המנחה השנייה ללימודים. השבוע אני מתכנן להמשיך לעבוד על פרויקטים שונים שלי כמו המילון העברי, הספר שאני כותב עכשיו ותרגום התנ"ך לעברית רחוב מודרנית.
&nbsp

Shamy

New member
ואי נשמע קול

התרגום תנך לעברית רחוב, בטח הקהל החרדי לא ישמח לזה אבל האמת...זה ספר שהייתי רוצה לקרוא כי זה נשמע משעשע והומוריסטי
אז התואר שלך בבלשנות בעצם?
ועוגה נשמע טעים...כמה חבל שאני בדיאטה תמידית

התואר שלי בספרות עברית

עכשיו אני לומד עוד דברים במדעי הרוח. קח שני משפטים: "אז אלוהים אמר שיהיה אור והיה אור" "לך לך מהארץ שלך ומהמולדת שלך ומהבית של אבא שלך לארץ שאני אראה לך", וגם במקום "חמסי עליך" - "הקריזה שלי עליך".
&nbsp
&nbsp

Shamy

New member
חשבתי שזה יותר בקטע של

"וייחר אפו עד מאוד" = והוא חטף קריזה שלא תדע מצרות...שזה הרבה יותר משעשע ..

אז מה התארים שלך? פעם ראשונה בחיים שאני מגלה משהו אישי עלייך כבן אדם, חבל שאתה מסתיר אתה נשמע בן אדם די מעניין להכיר

למעלה