A AmitNHB New member 10/4/12 #2 מישהו יודע אם יש רשת מזון מהיר שמכי אוכל מקמח ולא מקמח במדינתנו הנאורה בימים אלו הילד רעב ושכח להצטייד מראש
מישהו יודע אם יש רשת מזון מהיר שמכי אוכל מקמח ולא מקמח במדינתנו הנאורה בימים אלו הילד רעב ושכח להצטייד מראש
A AmitNHB New member 10/4/12 #5 כפ"ס אבל התכוונתי יותר בקטע של להזמין ב |טלפו פיתות ולחמניות - אני בטח שאפשר למצוא באחת מיני המאפיות כאן.
כפ"ס אבל התכוונתי יותר בקטע של להזמין ב |טלפו פיתות ולחמניות - אני בטח שאפשר למצוא באחת מיני המאפיות כאן.
ז זקס11 New member 10/4/12 #4 אתה באמת גר באזור השרון? סע לטייבה או קלנסווה, ותקבל פיתות מקמח אמיתי. דרך אגב שאלתי, והם אמרו לי שהפיתות הן כשרות, כי הן הוכנו על ידי נוכרי.
אתה באמת גר באזור השרון? סע לטייבה או קלנסווה, ותקבל פיתות מקמח אמיתי. דרך אגב שאלתי, והם אמרו לי שהפיתות הן כשרות, כי הן הוכנו על ידי נוכרי.
Y YardenBu New member 11/4/12 #10 אחוזי שומן מישהו יודע איפה אפשר למצוא מידע על אחוזי שומן של לוחמים (ולוחמות) לפני קרב ובמהלך אימונים?
אחוזי שומן מישהו יודע איפה אפשר למצוא מידע על אחוזי שומן של לוחמים (ולוחמות) לפני קרב ובמהלך אימונים?
A AmitNHB New member 14/4/12 #12 מסתבר שבסניף של מקדונלדס במרכז האהרוני בכפ"ס (ליד קניון ערים) מכרו כל הזמן חמץ ולא ידעתי...