שחר א1

New member
מחקר מעניין בפסיכולוגיה חברתית!

שלום חברים,
אני לקראת סיום תואר ראשון בפסיכולוגיה באוניברסיטה הפתוחה. עליי להשלים את העבודה הסמינריונית לפני שאהיה זכאי לקבלת התואר, ואם תקדישו 5-10 דקות מזמנכם כדי לענות על מספר שאלונים קצרצרים שנכללים בעבודת המחקר שלי, תעזרו לי להתקרב אל היעד.
המחקר עוסק באסטרטגיות למידה של סטודנטים ומיועד לסטודנטים בהווה ולכל מי שסיים תואר אקדמי באחד מהמוסדות בארץ.
היכנסו בבקשה! https://docs.google.com/spreadsheet...ue&formkey=dDNtSEswcVhTSF90Sl82ZUxuQ2xxNnc6MQ
תודה, שחר.

האישה הטובה

ובטלסטאר גלקטיקה.. (הסדרה היחידה שהסתיימה ולא אכזבה!)

למה אמאבא לא עשו יס?

אני צריכה לסבול את הוט ועכשיו יש שקרכלשהו גולסטאר. אוי אוי

נכון אמרתם משהו על שלדון,

שיש משהו עם האישיות שלו בפרק כלשהו בעונה 5 (נכון?)?
אז מה זה בדיוק? או שתכוונו אותי לפרק

תודה!

אע לא..

התכוונתי שהיא תמשיך.. כי הוא אמר שהוא תמיד מסתפר אותו הדבר והעונה יש לו שיער יותר ארוך מהעונות הקודמות..

666 ונקמה

מישהו בכלל רואה את הסדרות האלו או שכולם רואים האישה הטובה ובנות גילמור?

666 - הסדרה מדרדרת מפרק לפרק, והפרק האחרון היה מרגיז. השחקנית הראשית מרגיזה וצרחנית. דייב אנבל מאכזב בתור למלמ עם תסביך צניעות מוגזם. הסיפור הכי מעניין הוא של דמויות משנה - השכנה ובעלה. מאכזב מאכזב מאכזב

נקמה - משתפרת מפרק לפרק! אני פשוט כל כך נהנית ממה שקורה

אני צופה בהם ועוד 20 סדרות

666 ראיתי רק את הפרק הראשון, לא עשה לי את זה ממש, אבל אני אמשיך אחרי האישה הטובה.
נקמה אני צופה באדיקות, היא נהדרת.
רבולושן אני ממש אוהבת!!
ושיקגו פייר - אני גם אוהבת, הסיפורים שמתפתחים מעניינים לדעתי, וחוץ מזה ששני הכוכבים כאלה הורסים
|מזיע!!!!

20 סדרות?! מתי יש לך זמן?!

רבולשן משתפר. הפרק השבוע היה ממש טוב
שיקאגו פייר לא ראיתי שבוע שעבר, אני מקווה שמשתפר.

עד אתמול הייתי מובטל, היה לי הרבה זמן

גם להשקיע בפורום.
היום התחלתי לעבוד, אז הסדרות בטח ימרחו יותר.

אמממממ...

האישה הטובה, רבולושן, 666, נקמה, יומני הערפד, גוסיפ גירל, שקרניות קטנות, האנטומיה, ג'רסי שור, ניוזרום, משחק השקרים, דם אמיתי, סיפור אימה אמריקאי, טין וולף, לגדל את הופ, הוחלפו (בהולד כרגע), שיקגו פייר, הישרדות האמריקאי, עד עצם, המפץ הגדול.
(סתם זרקתי 20, ובאמת יש בדיוק 20
)

באמת 20

ספירת המלאי שלי

OUAT, נקמה, FNL, ביג באנג, 90210, hart of dixie, revolution, האנטומיה, go on, Chicago fire, emily owens md

נראה לי שזהו

למעלה