jess r

New member
אה... כן...

לא ראיתי בכלל את הסירטון, סתם חשבתי שאולי יעניין אותך לדעת שהסרט עצמו הצלחה מסחרית מסחררת, אבל זה בסדר, את יכולה לדלג ישר לוידיאו

SHTRUDIDI

New member
לא לא

קראתי הכל, התעניינתי ואז סיימתי בסרטון.
שזה משעשע שהגבת במרירות פולנית כזו, כי אחרי ששלחתי את ההודעה תהיתי אם תחשבי שרק צפיתי בוידאו. אז כן, כך חשבת

Oukami Kun

New member
מצאתי!

אבל אני לא אספיק לראות הערב, אז רק מחר אחרי העבודה
.
אם אתם צריכים לינק דברו איתי, למרות שאני סומך עליכם שתמצאו בעצמכם

לילט

jess r

New member
גלי

פרק הזוי במהלכו נהנתי יותר מהעלילה מאשר מהשירים. למעשה, אין לי מושג מה הם שרו. זה היה כה משמים שהרצתי את כ-ל השירים לדעתי.
אהבתי את אדם בפרק הזה, בא לי שימצאו לו בן זוג בסידרה (אבל סתם כי בא לי לראות קצת פורנו אדם, לא כי זה מעניין עלילתית או משהו
).
לא הבנתי למה בליין עבר דירה. הם מאורסים. לא מבינה מה הולך שם. זה היה דבילי אבל ואטאוור.
מרסדס לא מעניינת, אבל שיהיה.
סאם סוף סוף נפטר מהדבר הזה על הראש שלו!
ארטי כל כך ~פיהוק~ גם לא הבנתי איפה הוא גר. עם רייצ'ל וקורט? ואיפה בריטנה יגורו? מה הולך שם ומי תכנן את הדירה ההזויה הזאת ככה שאין בה חדרים?

איפה בריטנה

OKDeSign

New member

אבל כאילו את מקדישה יותר מידי מחשבה לעלילה של גלי, והדירה הזאת שלהם, ללא דלת והם אפעם לא טורחים לסגור אותה לא נגיד לנעול :S
אבל מלא קורט ובליין ואדם היה נהדר, והשירים, היו..שירים..
ותכלס, זה פשוט עודד אותי אחרי הזוועה של איך פגשתי

בריטנה בחופשה בלסבוס

jess r

New member
אני לא אוהבת את קליין

הם לא מעניינים, וקורט נראה כל הזמן כאילו הוא עומד להיפרד ממנו, וממש אין לי כוח לעוד נישואיי טינייג'רים שמתבטלים.

אני יודעת שהם בחופשה, שיחזרו!

jess r

New member
לא הבנתי

קורט או בליין? אני אוהבת את קורט עם אדם, למעשה לא אתנגד אם הוא יבגוד בבליין עם אדם.

מי לא אמור לחזור????? בריטני???? לא אני אהרוג אותם, אני ל מוכנה לעבור את זה שוב

OKDeSign

New member
הם הדבר היחיד בערך שמחזיק אותי בסדרה

כאילו גם כזוג וגם כדמויות בנפרד, במיוחד קורט, שהוא פשוט הדמות האהובה עלי מההתחלה.

ולא, בלי בגידות! תראי איזה חמוד אדם (אליוט) מייעץ להם בזוגיות ותומך. שישארו בידידות.
אני לא אתנגד לשלישיה

jess r

New member
האישה הטובה

לא אהבתי את הפרק פוסט מוות הזה. די שיעמם אותי המרדף של לישיה אחרי הודעת הטלפון הזאת.
העורך דין הזה שהיה עם וויל חתיך. אפשר עוד ממנו?

קטע דבילי עם הלקוח הזה שהתעקש להיפגש באותו יום. ראשית כל זה לא אמין בשיט ושנית... בשביל מה זה היה טוב? להראות שדיאן מלכה? אני כבר יודעת את זה.

הקטעים עם קלינדה היו מטופשים.

הקטע הכי חזק בפרק זה כשאלישיה נכנסת הביתה ופיטר מחבק אותה. מעניין אם יחזירו אותם. לפעמים הם נחמדים ביחד.

בקיצור פרק מוזר. אני אתן להם להנות מהספק כי ייקח להם זמן לחזור לעצמם אחרי כזאת אבדה, אבל כדיי שהעלילה תהפוך מעניינת בקרוב.

qaz3212

New member
לא לימור - לא לקרוא

הפרק הזה היה יותר איטי וקצת שיעמם אבל זה הסתדר מבחינה הגיונית עם המוות של וויל.
הנסיון של אלישיה להבין את ההודעה היה הניסיון שלה להתמודד עם הצער והחרטה על המצב ביחסים שלהם ושהוא מת כשהם היו יריבים.
וקלינדה התמודדה עם המוות בדרך היחידה שהיא יודעת - חקירה.

אני ראיתי את הפריויו להמשך העונה, מבלי לקלקל לך יותר מדי, בואי נגיד שיהיה בלגן גדול. גם אצל אלישיה ופיטר...

limors2

Active member
אומייגאד.

פתחתי בטעות את ההודעה של ג'ס :| מזל שראיתי רק את הכמה מילים הראשונות, ושניחשתי מהתגובות המזועזעות שמשהו כזה קרה. אבל עדיין אין לי מושג למי זה קרה, וטוב שכך.

למעלה